FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
SRETAN BROJ - 1725
kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
Sad akb.u finalu protiv Celika bez nekog potcjenjivanja protivnika uci maksimalno oprezno.Uz borbenu igru i kvalitet koji sigurno posjedujemo, sve osim naseg prolaza bi bilo ravno senzaciji.
Ovo priliku ne smijemo ispustiti.
Ovo priliku ne smijemo ispustiti.

Griješiš, griješiš fino opet prelistaj temu Sarajeva ako ti nije mrskoterabajt je napisao/la:kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.

SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzeno nece dopustiti nikakvo opustanje 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Danas se vidjelo ono sto sam ja zelio, ozbiljnost u igri i zalaganje. Ovo treba da bude i recept za finale, vjerujem, nisam 100% siguran, da mozemo do trofeja.
Sad se malo odmoriti i najozbiljnije shvatiti gostovanje u Travniku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad se malo odmoriti i najozbiljnije shvatiti gostovanje u Travniku.
- invincible1921
- Kontakt:
svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu
sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP
sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule
pozdrav

=\_1921_/=
Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu
-
- Kontakt:
kad pricamo o nasem timu onda se sjate vidi pitara sto pricaju,hvale se itd kad cutimo usrali smo se ko grlice e dusmani jadnimonsen je napisao/la:Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala pasa, sretno vama na putu do titule.krmak je napisao/la:Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonusto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP
sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule
pozdrav
Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Lažeš.aS_Roma je napisao/la:Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonusto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP
pozdrav
Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Treba ovo sasijeci u korjenu.mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
1946
mi osim derbija nemamo teske utakmiceHead je napisao/la:Treba ovo sasijeci u korjenu.mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi

Re: Odg: FK Sarajevo
Daj ba, o tome ne treba razmisljati, idemo u Travnik pokusati ponoviti danasnju igru.mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
Sad nam se otvorio put za trofej u kupu, kojeg nece biti lahko osvojiti, i trebamo tim putem ici pametno.
Nego, koliko treba da se dobije ta trenerska licenca i postoji li mogucnost da je Dzelo dobije do kraja sezone.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** vas titula, smirite malo.
Jeste.rammstein je napisao/la:mi osim derbija nemamo teske utakmiceHead je napisao/la:Treba ovo sasijeci u korjenu.mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mitako da nije nerealno
Zato sto 3 kluba moraju kiksati 2 puta u 4 kola.
1946
aaa jest vas narode lahko nafurat... sta vam je vise, kakva titula, razmislite maloo, zrinjski mora 2 tekme da kiksa, a komsin'ce 1 i da ih mi pobjedimo na derbiju, i plus siroki, kojeg su vidim svi otpisali..
aBD kup osvojiti, a ovo ako slucajno ispadne oke... sto kazu stariji : "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani "
aBD kup osvojiti, a ovo ako slucajno ispadne oke... sto kazu stariji : "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani "
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.