FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 21:42

Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
SRETAN BROJ - 1725

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2014, 21:44

pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 apr 2014, 21:47

Sad akb.u finalu protiv Celika bez nekog potcjenjivanja protivnika uci maksimalno oprezno.Uz borbenu igru i kvalitet koji sigurno posjedujemo, sve osim naseg prolaza bi bilo ravno senzaciji.
Ovo priliku ne smijemo ispustiti. :nene:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 21:47

terabajt je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.
Griješiš, griješiš fino opet prelistaj temu Sarajeva ako ti nije mrsko ;). Gorkog je ukusa ova noć ha :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 21:48

Dzeno nece dopustiti nikakvo opustanje ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 21:54

http://****.ba/novost/148447/f ... kvog-duga#
samo gdje su tacke upisite **** :thumbup: :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 21:55

Danas se vidjelo ono sto sam ja zelio, ozbiljnost u igri i zalaganje. Ovo treba da bude i recept za finale, vjerujem, nisam 100% siguran, da mozemo do trofeja.
Sad se malo odmoriti i najozbiljnije shvatiti gostovanje u Travniku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 apr 2014, 21:58

svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
=\_1921_/=

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 16 apr 2014, 22:00

Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 22:03

monsen je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga :sick: :sick:
Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...
kad pricamo o nasem timu onda se sjate vidi pitara sto pricaju,hvale se itd kad cutimo usrali smo se ko grlice e dusmani jadni

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 22:09

krmak je napisao/la:Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu
Hvala pasa, sretno vama na putu do titule.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 apr 2014, 22:10

invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?

Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2014, 22:14

aS_Roma je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?

Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Lažeš.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 16 apr 2014, 22:18

Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 apr 2014, 22:20

mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
Treba ovo sasijeci u korjenu.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 apr 2014, 22:23

Head je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
mi osim derbija nemamo teske utakmice ;) tako da nije nerealno

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 22:23

Daj ba, o tome ne treba razmisljati, idemo u Travnik pokusati ponoviti danasnju igru.
Sad nam se otvorio put za trofej u kupu, kojeg nece biti lahko osvojiti, i trebamo tim putem ici pametno.
Nego, koliko treba da se dobije ta trenerska licenca i postoji li mogucnost da je Dzelo dobije do kraja sezone.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 22:23

**** vas titula, smirite malo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 apr 2014, 22:24

rammstein je napisao/la:
Head je napisao/la:
mi osim derbija nemamo teske utakmice ;) tako da nije nerealno
Jeste.

Zato sto 3 kluba moraju kiksati 2 puta u 4 kola.
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 16 apr 2014, 22:26

aaa jest vas narode lahko nafurat... sta vam je vise, kakva titula, razmislite maloo, zrinjski mora 2 tekme da kiksa, a komsin'ce 1 i da ih mi pobjedimo na derbiju, i plus siroki, kojeg su vidim svi otpisali..
aBD kup osvojiti, a ovo ako slucajno ispadne oke... sto kazu stariji : "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani "
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.