FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvo čudo da poslije Alvesovog turnovera ide gol. Šok.
Alves, Pinto...
Ofsajd.
Ofsajd.
-
- Kontakt:
opet Alves , yebo sebe 
idiot nas sistematski uništava vec drugu godinu

idiot nas sistematski uništava vec drugu godinu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Podsjeća ovo na prošlogodišje Clasice.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakva je ovo nova uloga Mesija. Imao svega tri-cetiri dodira sa loptom u ovih pola sata..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Inijesta ubedljivo najgori na terenu
Pohvala za čoveka koga sam večeras dosta kritikovao Ceska... ja sam objektivan
Pohvala za čoveka koga sam večeras dosta kritikovao Ceska... ja sam objektivan
Igra bez igre, bez prave prilike u prvom dijelu.
I opet se kruži, kruži i kruži i centrira nikome... nejasno mi je šta igra večeras Neymar osim što smeta Mesiju
Jedino Cesc i Alba igraju, ovo ostalo ko mlohav qrac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
mah pušiona sigurna, da se ne furamo bezveze
oov je nemoc....Alves opet krivac za gol, onaj magarac Pinto ni taj jedan šut nije u stanju odbraniti.
Real zabio i ceka kontre, mi verglamo semi sebe iako imamo sredinu i posjed, nema ideje kako doci do gola, u drugom ce sjevnuti koja kontra Reala zavuci ce nam još jedan i vozdra.
Messi opet uspavani šetac, sastavio se ukupno 3 puta sa loptom
oov je nemoc....Alves opet krivac za gol, onaj magarac Pinto ni taj jedan šut nije u stanju odbraniti.
Real zabio i ceka kontre, mi verglamo semi sebe iako imamo sredinu i posjed, nema ideje kako doci do gola, u drugom ce sjevnuti koja kontra Reala zavuci ce nam još jedan i vozdra.
Messi opet uspavani šetac, sastavio se ukupno 3 puta sa loptom

-
- Kontakt:
Smeta?? Nemoguce je smetat covjeku koji stoji.parangal je napisao/la:I opet se kruži, kruži i kruži i centrira nikome... nejasno mi je šta igra večeras Neymar osim što smeta Mesiju
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
alba daleko najbolji , cesc ok , iniesta se trudi , messi 5 dodira nije imao , neymar isto tako , alves kritican , ide u nepotrebne driblinge , gubi loptu , kontra reala i kriticna intervencija pinta i oni vode .
Real super stoji na terenu , svaku priliku iskoriste za kontru i idu bukvalno sami na nase stopere i albu , alves u napadu , busquets nema brzine da se vrati na vrijeme. Ne izgleda dobro ali ni previse lose , al imam neki osjecaj da ce nam oni prije iz kontre uvalit nego mi iz igre. Izbacimo 3-4 igraca na centru , dodjemo na 30m od njihovog gola , Xavi dadne Alvesu ovaj prebaci sve zivo , i tako kruze .
Real super stoji na terenu , svaku priliku iskoriste za kontru i idu bukvalno sami na nase stopere i albu , alves u napadu , busquets nema brzine da se vrati na vrijeme. Ne izgleda dobro ali ni previse lose , al imam neki osjecaj da ce nam oni prije iz kontre uvalit nego mi iz igre. Izbacimo 3-4 igraca na centru , dodjemo na 30m od njihovog gola , Xavi dadne Alvesu ovaj prebaci sve zivo , i tako kruze .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.