E jadnika Boze sacuvaj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahaha što ti je bolestultrahell24 je napisao/la: to su nam najveci dusmani,ljudi koji lazu gdje god stignu,osnovala nas udba bla bla ukrali igrace,a oni nastali na takav nacin pa sami sebe lazu
aS_Roma je napisao/la:Ovi štrumfovi vise ni sami ne znaju kome bi prije pozeljeli srecu protiv nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E jadnika Boze sacuvaj
Pa bila je priča nedavno da se od ovog našeg "porodičnog" derbija, želi napraviti onaj beogradski. I osuđujem to svakako. Ali nije stvar ovdje da li ja više volim Zrinjski od Sarajeva, svakako da ne volim, Bože sačuvaj, odnosno da su mi gotivniji, simpatničniji, naravno da nisu, već je samo takav scenario bio bolji za moj klub.Bosniacum Lilium je napisao/la:koliko god da mrzim sve ostale klubove uvijek cu vise mrziti ove novonastale fasisticke klubve nego npr. vas. Normalne komsije su mi simpaticnije. Pa to niko nema sto imamo mi, meni je najbolji jaran standardan na jugu, ali kad krene ono prcanje pred derbi i poslije derbija, to je neopisiv osjecaj ba. Zato mi nije drago ovo sto se izmedju nas desava u zadnje vrijeme
fino, fino. Ovako ste pricali i pred zadnju utakmicu, pa po ušima dobili.hz033 je napisao/la:Odlično, nije moglo bolje, laganini protivnik u finalu, kup je odrađen
Pročitaj opet čime sam bio izazvan, a vidim da se i danas opet piše da se želi sve najgore Želji. Eto neću više, bezveze spamam temu, čestitao sam i to je to. Zasluženo ste prošli.hilmo je napisao/la:@gio10
I ako sam za podsjecanje tvog stava citirao onaj post vise me je pogodio onaj sljedeci koji si napisao da ga sad ne ponavljam.
"Izroda" ima na obje strane ali onakvo nesto ja nisam ocekivao.
Sretno tvom klubu u nastavku prvenstva, jer ja zaista zelim da vi tu titulu osvojite.
Sad nas pusti da slavimo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga![]()
Tek sam sada vidio. Stanic od covjeka koji je prosao skolu Sarajeva, isao na sjevernu tribinu do smrada koji ljubi grb zeljeznicara i izjavljuje ovakve stvari protiv svoje prve ljubavi.monsen je napisao/la:Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga![]()
Vas glavni na toj tribini je bio na jugu i sta sad.Sarajlijc@ je napisao/la:Tek sam sada vidio. Stanic od covjeka koji je prosao skolu Sarajeva, isao na sjevernu tribinu do smrada koji ljubi grb zeljeznicara i izjavljuje ovakve stvari protiv svoje prve ljubavi.monsen je napisao/la:Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga![]()
NIšta, ponudite guze jedan drugom !terabajt je napisao/la:Vas glavni na toj tribini je bio na jugu i sta sad.Sarajlijc@ je napisao/la:Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...monsen je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga![]()
Tek sam sada vidio. Stanic od covjeka koji je prosao skolu Sarajeva, isao na sjevernu tribinu do smrada koji ljubi grb zeljeznicara i izjavljuje ovakve stvari protiv svoje prve ljubavi.
Regulisi onda i ovog @Aldina ,Donu, Grokoka, Monsena itd. , klasicni provokator !aleksandar_veliki je napisao/la:Boban nije više član ove naše lijepe zajednice.
Brate nije moglo bolje neka bolji pobjedi čestitke i vama.Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood i 31 gost.