FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 apr 2014, 20:59

slika

:plac: :plac:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 apr 2014, 20:59

:zzz: :zzz: :zzz:
JosipBukal je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Buu je napisao/la:ultrahell24 kako si skontao da je slika fotomontaza ??
Kada se dođe kod komšije na temu prvo se čestita na pobjedi i prolazu dalje, kulture nije na odmet. Odgovor ćeš dobiti sutra sada trenutno dernecimo :njanjanja: , ako hoćeš pridruži se, ako nećeš traži mjesto gdje ti je bolje i ljepše. ;)
Jel se slavi ispred vječne vatre. Mislim nije šala, finale kupa nakon tolikooo goodinaa
:zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 apr 2014, 20:59

hajde uzmite titulu pa sta bude u kupu bude

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2014, 20:59

VOLIM TE SARAJ'VOOOOO OOOOOOOO OOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U INAT DUSMANIMA!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2014, 21:00

KenoRob je napisao/la:hajde uzmite titulu pa sta bude u kupu bude
Jesi neozbiljan :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2014, 21:00

Bosniacum Lilium je napisao/la: sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze **** mater na pp i od mojih i od vas.

Pogledaj sta si ti napisao i onda ocekujes neku lijepu reakciju?
Vidi, Želji je definitivno odgovarao prolaz Zrinjskog zato što bi igrali na dva fronta u završnici, i svakako da sam želio da oni prođu jer prvo želim najbolje svom klubu, a to bi definitivno bio ovaj scenario. Do toga nije došlo, fino sam čestitao jer ste odigrali muški, izuzetno dobro, borbeno, ja sam uživao kad sam gledao utakmicu jer je imala sve ono što bi fudbalski fan mogao poželjeti. :)

Ne znam šta se pravite sad tu neke mange, kao napadate me jer sam ja njima napisao sretno i zgazite ih u prijevodu pobjedite, jer to meni odgovara, al hajd, nek vam bude, uživajte i naslađujte se :wave:
Ja te volim, volim Željo..

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 apr 2014, 21:01

Mora se razmotriti ova zabrana, fakat bi bilo bezveze da ostane na snazi

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 apr 2014, 21:01

miky_hz je napisao/la:slika

Hahhahahahahahah , veliki stručnjak .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 16 apr 2014, 21:02

aS_Roma je napisao/la:Treba pod hitno traziti od saveza da napravi iznimka i da mogu gostujuci navijaci ici na finale da bude to u potpunosti pravi derby
:roll:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 apr 2014, 21:03

Cestitam vam ulazak u finale :thumbup: ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2014, 21:03

gio10 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze **** mater na pp i od mojih i od vas.

Pogledaj sta si ti napisao i onda ocekujes neku lijepu reakciju?
Vidi, Želji je definitivno odgovarao prolaz Zrinjskog zato što bi igrali na dva fronta u završnici, i svakako da sam želio da oni prođu jer prvo želim najbolje svom klubu, a to bi definitivno bio ovaj scenario. Do toga nije došlo, fino sam čestitao jer ste odigrali muški, izuzetno dobro, borbeno, ja sam uživao kad sam gledao utakmicu jer je imala sve ono što bi fudbalski fan mogao poželjeti. :)

Ne znam šta se pravite sad tu neke mange, kao napadate me jer sam ja njima napisao sretno i zgazite ih u prijevodu pobjedite, jer to meni odgovara, al hajd, nek vam bude, uživajte i naslađujte se :wave:
ko se bolan pravi manga. Ti si jedan od clanova padobranaca koji ste se konstantno nasladjivali situacijama i rezultatima FKS :!: Znas kad se ja upisao u vasu temu? Kad sam vas cestitao titulu ;) Sad mi reci ko je tu mangup, pogotovo kad vidim tvoj avatar, sve mi bude jasno :wave:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 16 apr 2014, 21:03

amypitar je napisao/la:
Penaltik je napisao/la:Veceras snimka tekme na bht
U koliko sati?
22:45
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 apr 2014, 21:04

zumba je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Treba pod hitno traziti od saveza da napravi iznimka i da mogu gostujuci navijaci ici na finale da bude to u potpunosti pravi derby
:roll:
sta ti nije jasno ?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 apr 2014, 21:04

Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale :thumbup: ;)

I vama :thumbup: . Nek pobjedi bolji , moglo bi biti dosta raje i na Bilinom i na Koševu :D .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 apr 2014, 21:07

Suki46 je napisao/la:

I vama :thumbup: . Nek pobjedi bolji , moglo bi biti dosta raje i na Bilinom i na Koševu :D .
Pa ja vjerujem da ce u te dvije utakmice biti vise gledalaca nego sto grad Siroki Brijeg ima stanovnika :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2014, 21:08

Bosniacum Lilium je napisao/la: ko se bolan pravi manga. Ti si jedan od clanova padobranaca koji ste se konstantno nasladjivali situacijama i rezultatima FKS :!: Znas kad se ja upisao u vasu temu? Kad sam vas cestitao titulu ;) Sad mi reci ko je tu mangup, pogotovo kad vidim tvoj avatar, sve mi bude jasno :wave:
Ne kontam šta želiš da dokažeš? Ja ne valjam zato jer sam poželio tamo nekom hrvatskom klubu da prođu u finale? Pročitaj opet moj prošli post pa ćeš vidjeti zašto sam to uradio.
Što se tiče tog naslađivanja, sami ste krivi kada vas je većina ( čast tebi i izuzecima - Sabinho, hilmo & co.) skakala na našoj temi i pisala, dizala sebe u nebesa zbog raznih pojačanja, kad vam se to vratilo počeli ste da se ljutite. E pa ne može to tako.
:)
Ja te volim, volim Željo..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 apr 2014, 21:12

Crni gavran je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:

Pa ja vjerujem da ce u te dvije utakmice biti vise gledalaca nego sto grad Siroki Brijeg ima stanovnika :D

Slažem se :D Ove 2 utakmice bi mogle biti rekordne po posjeti u finalu kupa .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 apr 2014, 21:12

koliko god da mrzim sve ostale klubove uvijek cu vise mrziti ove novonastale fasisticke klubve nego npr. vas. Normalne komsije su mi simpaticnije. Pa to niko nema sto imamo mi, meni je najbolji jaran standardan na jugu, ali kad krene ono prcanje pred derbi i poslije derbija, to je neopisiv osjecaj ba. Zato mi nije drago ovo sto se izmedju nas desava u zadnje vrijeme

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 apr 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 16 apr 2014, 21:14

čestitam na finalu nakon toliko godina i nadam se da ćete unišiti ono smeće iz Zenice :)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 21:14

Suki46 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:slika

Hahhahahahahahah , veliki stručnjak .
to su nam najveci dusmani,ljudi koji lazu gdje god stignu,osnovala nas udba bla bla ukrali igrace,a oni nastali na takav nacin pa sami sebe lazu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Napapijri i 29 gostiju.