Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JosipBukal je napisao/la:Jel se slavi ispred vječne vatre. Mislim nije šala, finale kupa nakon tolikooo goodinaapitic je napisao/la:Kada se dođe kod komšije na temu prvo se čestita na pobjedi i prolazu dalje, kulture nije na odmet. Odgovor ćeš dobiti sutra sada trenutno dernecimoBuu je napisao/la:ultrahell24 kako si skontao da je slika fotomontaza ??, ako hoćeš pridruži se, ako nećeš traži mjesto gdje ti je bolje i ljepše.
Jesi neozbiljanKenoRob je napisao/la:hajde uzmite titulu pa sta bude u kupu bude
Vidi, Želji je definitivno odgovarao prolaz Zrinjskog zato što bi igrali na dva fronta u završnici, i svakako da sam želio da oni prođu jer prvo želim najbolje svom klubu, a to bi definitivno bio ovaj scenario. Do toga nije došlo, fino sam čestitao jer ste odigrali muški, izuzetno dobro, borbeno, ja sam uživao kad sam gledao utakmicu jer je imala sve ono što bi fudbalski fan mogao poželjeti.Bosniacum Lilium je napisao/la: sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze **** mater na pp i od mojih i od vas.
Pogledaj sta si ti napisao i onda ocekujes neku lijepu reakciju?
miky_hz je napisao/la:
![]()
aS_Roma je napisao/la:Treba pod hitno traziti od saveza da napravi iznimka i da mogu gostujuci navijaci ici na finale da bude to u potpunosti pravi derby
ko se bolan pravi manga. Ti si jedan od clanova padobranaca koji ste se konstantno nasladjivali situacijama i rezultatima FKSgio10 je napisao/la:Vidi, Želji je definitivno odgovarao prolaz Zrinjskog zato što bi igrali na dva fronta u završnici, i svakako da sam želio da oni prođu jer prvo želim najbolje svom klubu, a to bi definitivno bio ovaj scenario. Do toga nije došlo, fino sam čestitao jer ste odigrali muški, izuzetno dobro, borbeno, ja sam uživao kad sam gledao utakmicu jer je imala sve ono što bi fudbalski fan mogao poželjeti.Bosniacum Lilium je napisao/la: sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze **** mater na pp i od mojih i od vas.
Pogledaj sta si ti napisao i onda ocekujes neku lijepu reakciju?
Ne znam šta se pravite sad tu neke mange, kao napadate me jer sam ja njima napisao sretno i zgazite ih u prijevodu pobjedite, jer to meni odgovara, al hajd, nek vam bude, uživajte i naslađujte se
22:45amypitar je napisao/la:U koliko sati?Penaltik je napisao/la:Veceras snimka tekme na bht
sta ti nije jasno ?zumba je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Treba pod hitno traziti od saveza da napravi iznimka i da mogu gostujuci navijaci ici na finale da bude to u potpunosti pravi derby
Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale![]()
Pa ja vjerujem da ce u te dvije utakmice biti vise gledalaca nego sto grad Siroki Brijeg ima stanovnikaSuki46 je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale![]()
I vama. Nek pobjedi bolji , moglo bi biti dosta raje i na Bilinom i na Koševu
.
Ne kontam šta želiš da dokažeš? Ja ne valjam zato jer sam poželio tamo nekom hrvatskom klubu da prođu u finale? Pročitaj opet moj prošli post pa ćeš vidjeti zašto sam to uradio.Bosniacum Lilium je napisao/la: ko se bolan pravi manga. Ti si jedan od clanova padobranaca koji ste se konstantno nasladjivali situacijama i rezultatima FKSZnas kad se ja upisao u vasu temu? Kad sam vas cestitao titulu
Sad mi reci ko je tu mangup, pogotovo kad vidim tvoj avatar, sve mi bude jasno
Crni gavran je napisao/la:Pa ja vjerujem da ce u te dvije utakmice biti vise gledalaca nego sto grad Siroki Brijeg ima stanovnikaSuki46 je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale![]()
I vama. Nek pobjedi bolji , moglo bi biti dosta raje i na Bilinom i na Koševu
.
to su nam najveci dusmani,ljudi koji lazu gdje god stignu,osnovala nas udba bla bla ukrali igrace,a oni nastali na takav nacin pa sami sebe lazuSuki46 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:
![]()
Hahhahahahahahah , veliki stručnjak .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, feniksptica, gh0stHZ, JavierBosnia, Lavcina, riki46, senad82 i 39 gostiju.