Šta kažu?
"Biće plate, biće premije"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaš kako je Kuduz Bademu udaroo, e to je mila majko kako smo mi vaszrinja05 je napisao/la:Čestitam Sarajevu na prolazu u finale.Nakon svega što se dogodilo u obje utakmice zasluženo mada i da smo mi prošli ne bi bilo nezasluženo.
Što se tiče tekme rezultat nerealan i vrlo lako je moglo biti i obrnuto.Sarajevo je prvo poluvrijeme odigralo solidno.Drugo poluvrijeme ste 3-4 puta prešli centar i zabili 2 gola.Mi smo promašili 5-6 extra šansi ali tako je to.Presudila je naša neuigrana odbrana koja je danas prvi put zajedno odigrala utakmicu i vjerovatno više nikad neće u ovom sastavu.Vidim neki spominju prvu utakmicu i promašene šanse Sarajeva i to je istina ali isto tako na koševu nije sviran čist penal za nas pred kraj utakmice i s tim golom današnja tekma bi izgledala puno drukčije.
Ovim nekim što trolaju na našoj temi sa izrazima "pregazili" , "ubili" itd. poručujem da se liječe i da malo razmisle o onom što pišu.Pozz.
pozelio si da nas zgazegio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao
Kada se dođe kod komšije na temu prvo se čestita na pobjedi i prolazu dalje, kulture nije na odmet. Odgovor ćeš dobiti sutra sada trenutno dernecimoBuu je napisao/la:ultrahell24 kako si skontao da je slika fotomontaza ??
sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze **** mater na pp i od mojih i od vas.gio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao
Jel se slavi ispred vječne vatre. Mislim nije šala, finale kupa nakon tolikooo goodinaapitic je napisao/la:Kada se dođe kod komšije na temu prvo se čestita na pobjedi i prolazu dalje, kulture nije na odmet. Odgovor ćeš dobiti sutra sada trenutno dernecimoBuu je napisao/la:ultrahell24 kako si skontao da je slika fotomontaza ??, ako hoćeš pridruži se, ako nećeš traži mjesto gdje ti je bolje i ljepše.
U koliko sati?Penaltik je napisao/la:Veceras snimka tekme na bht
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 87 gostiju.