FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Oćete stavit kakav HD link prije utakmice?
Jel to Cesc opet fol neka false 9?

Tko prenosi Arena Sport ili Sport Klub ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
i cudio sam se da ce tata imati muda da stavi napadaca .
SPORTKLUB!Bassha je napisao/la:Tko prenosi Arena Sport ili Sport Klub ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U drugom ce uci Alexis vjerovatno. Ovom je Pedro tek 4-ta opcija u napadu.geoxx je napisao/la:Jel to Cesc opet fol neka false 9?![]()

Veceras vam ga Cesc pristavlja :kava
Eno ti video na temi ''Barca vs Madrid diskusije'' za Xavija i travu. Bice zadovoljan, dobro su je podišali, ima da cepa odbranu pasovima vecerasTariqAli je napisao/la:Sta vele, jel' trava u redu? :kava:

Pa di si ti bola'TariqAli je napisao/la:Sta vele, jel' trava u redu? :kava:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

na klupi ostali bolji igraci ....za ovako jaku utakmicu - Adriano, Pedro, Alexis i Puyol su definitivno bolja riješenja od ludaka Alvesa, Cesca, Neymara i neiskusnog Bartre.
Ali eto nek' im je sa srecom, trebat ce im veceras itekako.
Sto od Neymara ? Odlicno igra protiv Madrida a i podigao je formu, zadnje 3 utakmice konstantno medju najboljima.
Puyol vise nije za ozbiljnog fudbala, vjerujem da bi ga Perhan ovaj put poslao na intenzivnu jednom promjenom pravca .. Pique ce faliti koliko god to cudno zvucalo
Puyol vise nije za ozbiljnog fudbala, vjerujem da bi ga Perhan ovaj put poslao na intenzivnu jednom promjenom pravca .. Pique ce faliti koliko god to cudno zvucalo

Nema veze što je njegovo vrijeme prošlo i što bi ga Perhan razvlacio ko harmoniku, Puyol je gigant koji bi poginuo za pobjedu...pogotovu u ovako jakim utakmicama....a i znaci drugima kad je on na terenu, autoritet pravi.
To stoji ali eto nije ni dozvolu od doktora dobio koliko ja znamlet3 je napisao/la:Nema veze što je njegovo vrijeme prošlo i što bi ga Perhan razvlacio ko harmoniku, Puyol je gigant koji bi poginuo za pobjedu...pogotovu u ovako jakim utakmicama....a i znaci drugima kad je on na terenu, autoritet pravi.

Neka Bartre, ako izgube nece sigurno zbog njega.
Kaže Xavi da je dobra ko s Jamajke.TariqAli je napisao/la:Sta vele, jel' trava u redu? :kava:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Valjda je i ovaj put nece ponuditi sudiji pa da pravi onakve greske kao nedavno.
Marksizam u skole!
Izgubimo li cao tata !
Forca Barca!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Barca!!!
Bez obzira na ishod ovog meča Martino treba otići.
Bez obzira na ishod ovog meča Martino treba otići.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.