miky_hz je napisao/la:Dejo popusim ti kitu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Dženo za dvije tekme više golova od Jarnija kad mu sabereš i pripremne tekme 
U novi boj ...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ako ikoga zanima Široki- Čelik 0:0. Hahahhahahhahha, ma koga briga, napokon u finalu!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dzeno je uradio u dvije utakmice sto Jarni nije uspio za vrijeme svog citavog mandata
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravooo FK SARAJEVOOO

- BavaracZenica
- Kontakt:
Sarajevo- Celik znaci
Bice gutavo, sad Sarajevo sa novim trenerom dobio na svjezini, razvaljuju momci.
Ali red je da Celik uzme, vi ste taman poceli ulagat vi mozete sljedece sezone ...

Ali red je da Celik uzme, vi ste taman poceli ulagat vi mozete sljedece sezone ...
FC Bayern !!!!!
Lijepo. Počinjemo davati golove. Ovo već liči na nešto.
Nadajmo se da će ukinuti ovu zabranu za gostujuće navijače i da ćemo imati odlične dvije finalne utakmice.
Nadajmo se da će ukinuti ovu zabranu za gostujuće navijače i da ćemo imati odlične dvije finalne utakmice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Eh jos da celik ovo privede kraju i svi zadovoljni. I konta li ovaj savez ukinuti zabranu gostujucim navijacima? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da utvrdimo gradivo:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 16 apr 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bilbija izlijecio melun kompleks izgleda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čestitke igračima i DŽENI sad lagano i BEZ EUFORIJE u finale.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Cestitke na prolazu komsije. Gol Stojceva fantazija 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
haahahah
Cestitke na prolasku.
Zar je potrebno deji da se ljubi kita,kod vas vazda naka **** posla .vazda nekom ljubite.salim se,ja koliko sam na radiu pratio,zrinjski malo stisno kod 2-1 a sarajevo dosta konkretnije I bolje.
Mislim da je trofej kupa gotovo sigurno vas.
Zar je potrebno deji da se ljubi kita,kod vas vazda naka **** posla .vazda nekom ljubite.salim se,ja koliko sam na radiu pratio,zrinjski malo stisno kod 2-1 a sarajevo dosta konkretnije I bolje.
Mislim da je trofej kupa gotovo sigurno vas.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ovo je Krste.vedator je napisao/la:haahahah![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Lecler, umrobihzbogtebe1946 i 24 gosta.