Dzeno je fino postavio ekipu. Puric dosta trci, korisniji nazad nego naprijed, ali valjda ga krene i naprijed
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mogli smo ovo i rijesiti, ali izgleda da cemo saburli privesti kraju
Dzeno je fino postavio ekipu. Puric dosta trci, korisniji nazad nego naprijed, ali valjda ga krene i naprijed
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo do sad je odlično, ko ne bi bio zadovoljan, vodimo a i dobro stojimo na terenu...Treba malo jače ulaziti u duele...
Malo prekršaja, u nastavku treba praviti više sitnih u razvijanju njihove akcije.
Ne treba se povući, sad samo ojačati sredinu tu utakmicu trebamo dobiti.
Prijedlog na nas da posle utakmice platimo fiziotarapeuta da ponovo osposobi Puzigaću, slomi ga onaj Simeunović..
Da uđe ova u 45-toj.
U nastavku HRABRO, PAMETNO I JAKO do prolaza
VOLIM TE SARAJEVO
Malo prekršaja, u nastavku treba praviti više sitnih u razvijanju njihove akcije.
Ne treba se povući, sad samo ojačati sredinu tu utakmicu trebamo dobiti.
Prijedlog na nas da posle utakmice platimo fiziotarapeuta da ponovo osposobi Puzigaću, slomi ga onaj Simeunović..
Da uđe ova u 45-toj.
U nastavku HRABRO, PAMETNO I JAKO do prolaza
VOLIM TE SARAJEVO
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Problemi sa lincencom , i ubuduce savjet ne zovi Negroide pogrdnim nazivom "crnje"xxh2o je napisao/la:Da pitam pitare sta vam je sa onim crnjom nije valjda toliko los da ni do klupe ne može dobaciti nije nikakva provokacija
MaJaba
Tek sad mozemo zaliti,jer ovaj igracki kadar kad se posloži moze jako,jako puno.Da nije bilo miniranje od strane igraca Jarnija, sad bi imali bar dvije pobjede vise,ali šta je tu je.
Hajmo pitari po finale, svinja out!!!
Papanoglu, baci se s one kule.RK Gradacac je napisao/la:Ma namjesteno ovo 100%, ovo je Sarajevu jedina sansa da izadje u europu...
Trebali smo makar još jedan dati, ali nema veze. Solidno igramo, borbenost na nivou.
Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi, baš je glupo biti ultras iz Mostara.
Tek sad vidim da je ovo ipak Cimirotova asistencija bila,odlicna lopta,hebe ovaj decko 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bandović i Stojčev su najbolji zasad. Najlošiji je, bar ja tako mislim, Puzigaća.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 14591.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
preskače li kod vas ovaj stream? kod mene evo Đurić iz Zrinjskog treći put izlazi iz igre 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
presaltaj ga rucno dole
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kako je lijepo vidjeti kada igraci igraju srcem
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kako si ti vulgaranBosniacum Lilium je napisao/la:presaltaj ga rucno dole
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Kako si ti vulgaranBosniacum Lilium je napisao/la:presaltaj ga rucno dole
0-2! Goooooooooooooooo!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa

Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
Nemanjaaaaaa
NAPLATI BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- Evolution87
- Kontakt:
1-2 **** ga link jedva golove pofata 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Lecler, umrobihzbogtebe1946 i 22 gosta.