Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
I meni upada u oči, vjerujte. Trebamo biti sretni što odlučuje između 25, 27 i 30 igrača jer, iskreno mi ih nemamo. Da je pametan pozvao bi 15 pa gdje puklo. Pozvat će 10-15 panjevi koji nisu ni deseti dio dorasli zadatku niži mogu u najludjim snovima zamijeniti i jednog igrača iz naših prvih 11. Svaki igrač na spisku, poslije onih kvalitetnih 15-16, izuzev Are Hodžića, će biti bruka gledati na spisku.
Ala si me zaje.bo svaka cast de se sad kulturno izvini ljudima sto si glupadisice je napisao/la:Nema slike tebe i tvog društva sa gos. SušićemInterista je napisao/la:Moze li neko naci onu sliku gdje je Safet sa ovcama

Da ovaj forum ima agilniji moderatora sankcionisali bi ovakve a i ja nikad nebi nekog uvrijedio bez razloga al ovaj pretjerujegringobih je napisao/la:Opet Udbasi, Karadzicevi ucenici vrijedjaju sve!adisice je napisao/la:Nema slike tebe i tvog društva sa gos. SušićemInterista je napisao/la:Moze li neko naci onu sliku gdje je Safet sa ovcama
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Izvinite ljudi što je glupInterista je napisao/la:Ala si me zaje.bo svaka cast de se sad kulturno izvini ljudima sto si glupadisice je napisao/la:Nema slike tebe i tvog društva sa gos. SušićemInterista je napisao/la:Moze li neko naci onu sliku gdje je Safet sa ovcama

adisice je napisao/la: Izvinite ljudi što je glup

Sad voz na drvo
Ko moze voliti BiH i biti za to da dva(rezervna) igraca ove ekipe budu na SP-u u nasem timu

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Hajrovic isto ne igra nikako.gringobih je napisao/la:Ko moze voliti BiH i biti za to da dva(rezervna) igraca ove ekipe budu na SP-u u nasem timu![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hocemo li sada to porediti Galatu i konkurenciju tamo sa Hajdukom?Cigri je napisao/la:Hajrovic isto ne igra nikako.gringobih je napisao/la:Ko moze voliti BiH i biti za to da dva(rezervna) igraca ove ekipe budu na SP-u u nasem timu![]()

Mislim da bi Tini najbolje bilo da ode na posudbu u kakav manji klub. Vrijedi ponavljati da je bolje igrati u ekipama poput Osijeka, Southamptona ili Galatasaraya nego sjediti na klupi u Hajduku. Jos je mlad.gringobih je napisao/la:Ko moze voliti BiH i biti za to da dva(rezervna) igraca ove ekipe budu na SP-u u nasem timu![]()
Nigerijci tvrde da već uveliko špijuniraju naše fudbalere, a to isto vjerovatno rade i Iranci. Pape kaže da je svjestan da će naši protivnici znati sve o nama, ali je siguran da će i on znati sve o njima.
- Na stolu imam snimke nekoliko utakmica Nigerije i Irana, ali one mi ne znače puno. Utakmica koja je igrana prije dva mjeseca nema nikakve veze s onom koja će se igrati za dva mjeseca. Naravno, pogledat ću ih, eventualno poslati nekog da gleda njihove predstojeće prijateljske utakmice, ali ono najvažnije o njima saznat ću u Brazilu.
- Na stolu imam snimke nekoliko utakmica Nigerije i Irana, ali one mi ne znače puno. Utakmica koja je igrana prije dva mjeseca nema nikakve veze s onom koja će se igrati za dva mjeseca. Naravno, pogledat ću ih, eventualno poslati nekog da gleda njihove predstojeće prijateljske utakmice, ali ono najvažnije o njima saznat ću u Brazilu.
Ja sam za to da odma nakon sto Tudor napusti klupu Hajduka , Susicu preuzme Hajduk. Ja mislim da bi mu tad srce bilo na mjestu Tino Susic ,Avdija jos sebi dovede Zahirovica i Kvrzica. Pa gdje bi im bio kraj?
Susic vidi u Hajduku sto niko ne vidi pa ni najveci strucnjaci! Ja mislim da je Hajduk u malo boljoj financijskoj situaciji da igraci tipa Avdije ili Malog Susica nebi mogli ni lopte donosit. Citam danas u sportu , Susic mali lafo ima problema sa alergijom pa zato kofol ne igra al se vec osjeca bolje. I cujte sad ovo Alergija mu se pojavljuje kad trci!?! Pa u Brazilu bracika nemoras trcati samo brzi hod po mogucnosti , a ako nemozes ni to nema veze dovoljno je da ti hodas. Bitno je samo na terenu da ima jedan da se preziva Susic ,drugi ce mislit da si dobar pa ce se tebi posvetit a kad vide kolika si truba mi do tad mozemo 2 3 zabit. Ha ja Logicno!

Susic vidi u Hajduku sto niko ne vidi pa ni najveci strucnjaci! Ja mislim da je Hajduk u malo boljoj financijskoj situaciji da igraci tipa Avdije ili Malog Susica nebi mogli ni lopte donosit. Citam danas u sportu , Susic mali lafo ima problema sa alergijom pa zato kofol ne igra al se vec osjeca bolje. I cujte sad ovo Alergija mu se pojavljuje kad trci!?! Pa u Brazilu bracika nemoras trcati samo brzi hod po mogucnosti , a ako nemozes ni to nema veze dovoljno je da ti hodas. Bitno je samo na terenu da ima jedan da se preziva Susic ,drugi ce mislit da si dobar pa ce se tebi posvetit a kad vide kolika si truba mi do tad mozemo 2 3 zabit. Ha ja Logicno!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:Opet Udbasi, Karadzicevi ucenici vrijedjaju sve!adisice je napisao/la:Nema slike tebe i tvog društva sa gos. SušićemInterista je napisao/la:Moze li neko naci onu sliku gdje je Safet sa ovcama

Jao kako si mi pametan baš si me postidjeo kuknjava damnInterista je napisao/la:adisice je napisao/la: Izvinite ljudi što je glup
Sad voz na drvo
adisice je napisao/la:Jao kako si mi pametan baš si me postidjeo kuknjava damnInterista je napisao/la:adisice je napisao/la: Izvinite ljudi što je glup
Sad voz na drvo

Cuj samo 23 igraca, sta ako se neko povrijedi, hocel ga zvati sa godisnjeg? Sve se stima da bi mogao povesti antitalente germanske agencije...
19 sigurniih
Begovic
Avdukic
Fejzic
Spahic
Mujdza
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Zukanovic
Sunjic/Pandza
Kolasinac
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Misimovic
Dzeko
Ibisevic
I onda od ove petorice 2 otpadaju
Ibricic
Zahirovic
Visca
Teeny Weeny String Bikini
Hadzic
Kakav Besic ili drugi defanzivni vezni i picke materine.
19 sigurniih
Begovic
Avdukic
Fejzic
Spahic
Mujdza
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Zukanovic
Sunjic/Pandza
Kolasinac
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Misimovic
Dzeko
Ibisevic
I onda od ove petorice 2 otpadaju
Ibricic
Zahirovic
Visca
Teeny Weeny String Bikini
Hadzic
Kakav Besic ili drugi defanzivni vezni i picke materine.
Gdje ti je Stevanović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Ja ne znam šta naš selektor vidi u ovom Hajduku... razumio bi da su1980-e ili 1990-e godine
Al sad
U zadnje 3 utakmice primili 13 komada
Ljudi nemaju potencijal ni za HNL da budu u vrhu a kamoli da prave igrače za neku reprezentaciju...

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
U trecoj Spanjolskoj ligi.Virtu4l je napisao/la:Gdje ti je Stevanović.

- 1988risha
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Hajduk nema sanse da bude ispred Rijeke. A jos RIjeka ce bita jaca iz godine u godinu. Jak direktor, novi igraci svake godine. Znaci u buducnosti ce se boriti sa Dinamom 2 ( Lokomotivom ) i Splitom za trece mjesto. A ako vec ganjamo igraca iz Hajduka. Onda treba da pozove najbolje igrace Hajduka. Mali Pasalic-Duvno ( 19 godina - Chelsea) i dalekooooo najveci talenat. Momak vrijedi vec 3 miliona. ili Maglica-Brcko. Ako vec mora biti Hajduk. Obojica bi mogli zaigrati i za BiH.1988risha je napisao/la:Ja ne znam šta naš selektor vidi u ovom Hajduku... razumio bi da su1980-e ili 1990-e godineAl sad
U zadnje 3 utakmice primili 13 komada
Ljudi nemaju potencijal ni za HNL da budu u vrhu a kamoli da prave igrače za neku reprezentaciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.