Dobro ba daffy, znam da ga gotivis ali ako je odigrao lose nema ga se sta braniti. Odigrao lose i sta, ima druga tekma za popravni ako ima kvalitet i gotovo.daffy je napisao/la:momak je prvo sa stopera prebacen na beka, pa sad sa beka na krilo?? zamisli Vidica na krilu kako bi igra, ovaj je igrao odlicno!Adinjo je napisao/la:Nisamo bio u mogucnosti gledati tekmu, pa eto ako moze mali rezume, kako smo igrali??
Cujem da je Caceres bio katastrofa???![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma ne, ne kazem ja nista.. vec odigrao je lose radi pozicije na kojoj je igrao.. pretjeruju stvarno sa njim, pa nije zivotinja da igra na svakoj poziciji na terenu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- sarajlija89
- Kontakt:
Cannavaro novi povrjeđeni igrač
Rezultatski problemi Juventusa mogli bi dodatno da se prodube posle povrede štopera Fabia Cannavara. Cannavaro se povrijedio početkom drugog poluvremena, na meču sa Livornom u subotu uveče. Bio je to peti uzastopni meč Juventusa bez pobjede, a Cannavaro je na meču još uvijek nosio zaštitnu masku posle operacije nosa. Tuttosport je objavio da će Cannavaro biti snimljen u nedelju, posle čega bi trebalo da se utvrdi priroda povrede.
Uključujući i najnoviju povredu 36-godišnjeg Cannavara, ukupan broj povreda ove sezone narastao je na čak 45
I stas ti ocekivat...
Rezultatski problemi Juventusa mogli bi dodatno da se prodube posle povrede štopera Fabia Cannavara. Cannavaro se povrijedio početkom drugog poluvremena, na meču sa Livornom u subotu uveče. Bio je to peti uzastopni meč Juventusa bez pobjede, a Cannavaro je na meču još uvijek nosio zaštitnu masku posle operacije nosa. Tuttosport je objavio da će Cannavaro biti snimljen u nedelju, posle čega bi trebalo da se utvrdi priroda povrede.
Uključujući i najnoviju povredu 36-godišnjeg Cannavara, ukupan broj povreda ove sezone narastao je na čak 45

I stas ti ocekivat...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Prezir
Nisam čak ni ljut, ni razočaran. Izabrao sam da verujem da ovo valjanje po blatu ima neki cilj, ne naravno kao deo smišljenog plana jadnih budala koje vode klub u propast, već neke Božije namere.
Recimo da padnemo toliko nisko, da nemamo drugog izlaza nego da razjurimo **** Brazilce i ove nesretnike koji su uboli premiju na lutriji.
Neko je, mislim naš Raffa (nije onaj rumeni što je trener ubica), podelio sa nama jedan sentiment o mržnji prema igračima, nedostojnim da nose dres.
Zaintrigiralo me je to. Mrzim li zaista ove klovnove punih stomaka što skrnave svetinju čiji grb nosim na vratu, koži i u venama?
Ne, prezirem ih, i izabrao sam da ne mislim o njima kao o fudbalerima Juventusa.
Ne, recimo desni bek je neko ko je u reality – show osvojio prvu nagradu – IGRANJE ZA JUVENTUS.
Onaj smetlar što legendama priča prvo iza leđa, da bi ih posle olajavao u novinama je prerušen u fudbalera, verovatno ima neku špijunsku misiju, da uništi Juve.
Hoću da verujem da će mu Chiellini i Marchisio na kraju balade sasuti zube u grlo.
Eto, tako sam se pripremio i bolje je. Nije ovo izgubljena sezona. Eh da je tako, pevao bih. Nemojte da ovo poredite sa onim od pre desetak godina kada je Moggi naterao Lippija da sve zvezde povede u neku rumunsku vukojebinu do koje se može samo busom kroz planine, čisto da vide šta su učinili klubu.
Nadao sam se tada da će grof Drakula zadržati par njih…
Ja bih neke od sadašnjih zvezdica poveo na izlet brodom, i naterao da hodaju po dasci. Prethodno bih se raspitao gde ajkule imaju godišnju konferenciju. Ne znaju da igraju fudbal i nemaju poštovanja, možda brzo plivaju.
Kako rekoh, ovo liči na nešto crnje, na početak nove ere…ledenog doba.
I na kraju ima jedan crtani koji moja Hana gleda, radi se o nekom timu koji nije osvojio Intergalaktički kup 15 godina. Bojim se da će taj crtać ići i kad princeza poraste, samo ćemo svi znati ime kluba…
I bojim se da to ne bude ovaj iz mog srca.
Držite se prijatelji…
(Boris Jovanović - juventusworld)
Preuzeto sa JB
.....bas me dirno ovaj text,jos jednom pokazuje da je to vise od kluba...da se za juve ne navija nego voli i zivi...nadam se da grijesi za ovaj zadnji dio texta al bgm
...inace Cannavaro nije ozbiljnije povrijedjen igrace vec iducu tekmu....a juventini pa gdje ste...sam sam ovdje
....nema nikog...
VRATITE NAM NAS JUVENTUS

Nisam čak ni ljut, ni razočaran. Izabrao sam da verujem da ovo valjanje po blatu ima neki cilj, ne naravno kao deo smišljenog plana jadnih budala koje vode klub u propast, već neke Božije namere.
Recimo da padnemo toliko nisko, da nemamo drugog izlaza nego da razjurimo **** Brazilce i ove nesretnike koji su uboli premiju na lutriji.
Neko je, mislim naš Raffa (nije onaj rumeni što je trener ubica), podelio sa nama jedan sentiment o mržnji prema igračima, nedostojnim da nose dres.
Zaintrigiralo me je to. Mrzim li zaista ove klovnove punih stomaka što skrnave svetinju čiji grb nosim na vratu, koži i u venama?
Ne, prezirem ih, i izabrao sam da ne mislim o njima kao o fudbalerima Juventusa.
Ne, recimo desni bek je neko ko je u reality – show osvojio prvu nagradu – IGRANJE ZA JUVENTUS.
Onaj smetlar što legendama priča prvo iza leđa, da bi ih posle olajavao u novinama je prerušen u fudbalera, verovatno ima neku špijunsku misiju, da uništi Juve.
Hoću da verujem da će mu Chiellini i Marchisio na kraju balade sasuti zube u grlo.
Eto, tako sam se pripremio i bolje je. Nije ovo izgubljena sezona. Eh da je tako, pevao bih. Nemojte da ovo poredite sa onim od pre desetak godina kada je Moggi naterao Lippija da sve zvezde povede u neku rumunsku vukojebinu do koje se može samo busom kroz planine, čisto da vide šta su učinili klubu.
Nadao sam se tada da će grof Drakula zadržati par njih…
Ja bih neke od sadašnjih zvezdica poveo na izlet brodom, i naterao da hodaju po dasci. Prethodno bih se raspitao gde ajkule imaju godišnju konferenciju. Ne znaju da igraju fudbal i nemaju poštovanja, možda brzo plivaju.
Kako rekoh, ovo liči na nešto crnje, na početak nove ere…ledenog doba.
I na kraju ima jedan crtani koji moja Hana gleda, radi se o nekom timu koji nije osvojio Intergalaktički kup 15 godina. Bojim se da će taj crtać ići i kad princeza poraste, samo ćemo svi znati ime kluba…
I bojim se da to ne bude ovaj iz mog srca.
Držite se prijatelji…
(Boris Jovanović - juventusworld)
Preuzeto sa JB

VRATITE NAM NAS JUVENTUS

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Juventusworld, istina pise odlicne textove.. nije mi drag pretjerano radi jednog odvratnog texta o Camoranesiju kojeg pljuje vise nego Ibrahimovica, ali najdraza recenica ubjedljivo je bila ( vezano za predstojece tekme u RImu Lazio i Roma na pocetku sezone ) "kada bolje pogledamo, radi cega se svadjaju navijaci Rome i Lazia?? ko ce osvojiti peto mjesto??".. najjaca stvar!! 

- sarajlija89
- Kontakt:
mrsko mi nove vijesti pisat
uglavnom istacu da su nasi momci iz primavere pobijedili u osmini finala viareggio turnira sa 3-1 ekipu cesene..hat-trick immobile
Forza JUve

Forza JUve
po cemu je juve ispred Reala? nema toga puno ni po cemu je Barca ispred Reala...sarajlija89 je napisao/la:![]()
izgleda nekima draze da vide juve ispod nekog mjesta...nego da njihov tim recimo lp osvoji..sto je misaona imenicaal bicemo ipak medju 4 ne brinite
![]()
a ovi madridisti...pa dobro real ima trofeje al ipak..juve i barca su ispred sviju...historija je to,tradicija...ne osporavam ja real...to je kraljevski klub i zato ima finansijsku i drugu potporu a samim tim i moc....al jbg...samo su juve i barca vise od kluba...takvu historiju niko nema
Vasa historija nije ni blizu onoj koju imaju Real Madrid i Milan.
http://football-italia.net/feb09j.html kad bi od ovoga bilo sta, bilo bi ekstra.. Moj izbor broj jedan.
Tuttosport isto pise, da bi Blanca trebalo zamjeniti za Lippija isto tako dovesti Marino-a i Corvino-a i gurnuti Blanca i Secca na pozicije u kojima bar malo imaju znanja.
Sto se tice Blanca to bi bilo nesto sa ekonomijom, a Secce nek pravi kafe
Mislim da bi ove promjene i te kako dobro doslo, ali opet kad bolje pogledas ovo je prica iz supljeg u prazno

Tuttosport isto pise, da bi Blanca trebalo zamjeniti za Lippija isto tako dovesti Marino-a i Corvino-a i gurnuti Blanca i Secca na pozicije u kojima bar malo imaju znanja.
Sto se tice Blanca to bi bilo nesto sa ekonomijom, a Secce nek pravi kafe

Mislim da bi ove promjene i te kako dobro doslo, ali opet kad bolje pogledas ovo je prica iz supljeg u prazno

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Prandelli.. treba dat Diega za Prandellija 

- sarajlija89
- Kontakt:
jbg procitaj o juventusu... mrsko mi sad pisat...real ima trofeje i to je to,ostalo su parama kupili...ja govorim generalno,gledajuci tradiciju i "filozofiju" kluba..a bgm historija reala je usko vezana za franka i njegov rezim..tako da i bas nije na mjestu govorit o nekoj historiji....lako je kad imas moc i mozes sta hoces radit....i po historij bar po onome kako ja gledam na to...ne moze biti nikad veci od barcelone a bgm i za vecinu ostalih nogometnih zaljubljenika...a juve necu spominjati....jer samo bi u neku raspavu usli...real ima rezulatate,trofeje...to niko ne osporava...al gledaju se i neke druge stvari,tradicija i sve ostalo...jednostavno vise od klubaCasillas je napisao/la:po cemu je juve ispred Reala? nema toga puno ni po cemu je Barca ispred Reala...sarajlija89 je napisao/la:![]()
izgleda nekima draze da vide juve ispod nekog mjesta...nego da njihov tim recimo lp osvoji..sto je misaona imenicaal bicemo ipak medju 4 ne brinite
![]()
a ovi madridisti...pa dobro real ima trofeje al ipak..juve i barca su ispred sviju...historija je to,tradicija...ne osporavam ja real...to je kraljevski klub i zato ima finansijsku i drugu potporu a samim tim i moc....al jbg...samo su juve i barca vise od kluba...takvu historiju niko nema
Vasa historija nije ni blizu onoj koju imaju Real Madrid i Milan.

- sarajlija89
- Kontakt:
Schweinsteiger blizu Juventusa
Reprezentativac Njemačke i minhenskog Bayerna, Bastian Schweinsteiger, najvjerovatnije će od jeseni nositi dres Juventusa.
Sudeći prema izvještajima italijanskog Corriere dello Sport-a, Juventus je vrlo blizu postizanja dogovora sa njemačkim reprezentativcem koji bi Bianconere trebalo da pojača u ljetnjem prelaznom roku.
U vezi sa tim, mediji spekulišu da prošlogodišnja pojačanja Diego i Felipe Melo nisu opravdala očekivanja, pa bi Schweinsteiger trebalo da bude novo rješenje na njihovim pozicijama.
25-godišnjak koji je prethodno bio povezivan sa Chelseom, ove sezone igra u velikoj formi, ali prepreka njegovom odlasku mogla bi da bude činjenica da ima važeći ugovor sa Bayernom do 2012., odnosno obeštećenje koje će Bavarci tražiti.
Reprezentativac Njemačke i minhenskog Bayerna, Bastian Schweinsteiger, najvjerovatnije će od jeseni nositi dres Juventusa.
Sudeći prema izvještajima italijanskog Corriere dello Sport-a, Juventus je vrlo blizu postizanja dogovora sa njemačkim reprezentativcem koji bi Bianconere trebalo da pojača u ljetnjem prelaznom roku.
U vezi sa tim, mediji spekulišu da prošlogodišnja pojačanja Diego i Felipe Melo nisu opravdala očekivanja, pa bi Schweinsteiger trebalo da bude novo rješenje na njihovim pozicijama.
25-godišnjak koji je prethodno bio povezivan sa Chelseom, ove sezone igra u velikoj formi, ali prepreka njegovom odlasku mogla bi da bude činjenica da ima važeći ugovor sa Bayernom do 2012., odnosno obeštećenje koje će Bavarci tražiti.
- sarajlija89
- Kontakt:
Elkann i Ribery u Monacu
Prema pisanju Tuttosporta, podpredsjednik Fiata i vlasnik Juventusa John Elkann je pozvan u Monaco da prisustvuje zabavi povodom sedamdesetog rođendana Huberta Burda, Njemačkog izdavačkog magnata, a na listi zvanica nalazi se i izvjesni gospodin Ribery.
Juventus je već ranije pokazivao interes za Riberyija i sada ponovo pokušava da se uključi u trku za Francuzom koji okljeva da potpiše produženje ugovora sa Bayernom.
Elkann je takođe rekao da bi volio da se nastavi tradicija u Juventusu sa dovođenjem talentovanih francuskih zvijezda i nada se da će Ribery krenuti stopama legendi Juventusa Michel Platinija i Zinedine Zidana.
Ostale vijesti: zaccheroni cu i protiv Genoe igratti formaciju 3-4-1-2...a momci iz primavere danas u 3 igraju cetvrtfinale viareggio cupa,s obzirom da su i milan i inter i roma ispali...trebalo bi ocekivat da opet osvojimo
prenos je na rai sportu ko ima...moze gledat...ja imam pa cu gledat
@Admir...Amauri je zadnji gol zabio 28.10.2009 protiv Sampdorie..i to cak dva gola
Prema pisanju Tuttosporta, podpredsjednik Fiata i vlasnik Juventusa John Elkann je pozvan u Monaco da prisustvuje zabavi povodom sedamdesetog rođendana Huberta Burda, Njemačkog izdavačkog magnata, a na listi zvanica nalazi se i izvjesni gospodin Ribery.
Juventus je već ranije pokazivao interes za Riberyija i sada ponovo pokušava da se uključi u trku za Francuzom koji okljeva da potpiše produženje ugovora sa Bayernom.
Elkann je takođe rekao da bi volio da se nastavi tradicija u Juventusu sa dovođenjem talentovanih francuskih zvijezda i nada se da će Ribery krenuti stopama legendi Juventusa Michel Platinija i Zinedine Zidana.
Ostale vijesti: zaccheroni cu i protiv Genoe igratti formaciju 3-4-1-2...a momci iz primavere danas u 3 igraju cetvrtfinale viareggio cupa,s obzirom da su i milan i inter i roma ispali...trebalo bi ocekivat da opet osvojimo

@Admir...Amauri je zadnji gol zabio 28.10.2009 protiv Sampdorie..i to cak dva gola

- Omerbavarac
- Kontakt:
E jeste navalili po Bayernu.
Ove transfere zaboravite. Schweinsteiger nece nigdje iz Bayerna 100%, a sto se tice Riberya on ce u Real ili nigdje.
Ove transfere zaboravite. Schweinsteiger nece nigdje iz Bayerna 100%, a sto se tice Riberya on ce u Real ili nigdje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mi? navrli su novinari a ne mi.. glupani koji pisu ovakve gluposti.. iskreno , ni Riberya nie Schweinsteigera ne bih volio.. jer na toj poziciji imamo igrace.. treba odbranu kupiti!
- sarajlija89
- Kontakt:
a koga imamo daffy? nama trebaju krila pod hitno..dobro seba moze lijevo,ali ne daju mu... a desno?...mauro je vec pri zalasku karijere....tako da nekog moramo dovest...da uzmemo riberya i ja zadovoljandaffy je napisao/la:mi? navrli su novinari a ne mi.. glupani koji pisu ovakve gluposti.. iskreno , ni Riberya nie Schweinsteigera ne bih volio.. jer na toj poziciji imamo igrace.. treba odbranu kupiti!

henry?
dovest cemo Palladina na ljeto, a imamo par momaka iz primavere..

- sarajlija89
- Kontakt:
sve je to ok...al ne moze tako...ne moze se sa primaverom nesto napravit..cekamo skoro 5 godina..nema vise vremena...nama trebaju igraci svjetske klase i to je to...nista drugo ne dolazi u obzir ako hocemo jak juventusdaffy je napisao/la:henry?![]()
a henry....jbg..poslije juventusa je bio najbolji igrac svijeta jedno vrijeme,kod nas nije ni imo previse prilike....a uvijek cu pamtit njegov gol u rimu protiv lazia 1-3...kad je lazio bio na vrhuncu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.