Ovu utakmicu Cazorla je bio solidan, ostale kar*na teska.SamoZeljo je napisao/la:Cazorla bolje igra bez Ozila.
Wenger: "Ozil should be available for the weekend"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovu utakmicu Cazorla je bio solidan, ostale kar*na teska.SamoZeljo je napisao/la:Cazorla bolje igra bez Ozila.
Wenger: "Ozil should be available for the weekend"
Nedime, pisanje ovde nema veze sa tim koliko neko voli klub ili navija za njega. Ja licno nisam nikada pisao puno ovde, a sad pisem jos manje. Zasto? Zato sto ti navijaci ovde psuju mater igracima i Wengeru i nema sta se sve nisam nacitao. Tim sto ne pisem, nisam nista manji navijac od ostalih, niti se ja smatram vecim navijacem od ostalih zbog cinjenice da sam bio u Londonu. Kritikovati treba kada se zasluzi, ali veliki dio koji vidim ovde kada ide losije je jednostavno seljakluk. Ne osjecam potrebu da budem dio toga. Ova tema je postala kao i tema Dzeko, Susic itd. Ja svakako podrzavam Wengera dokle god je u klubu, samim tim podrzavam i Arsenal, a pisanje ovde, manje-vise vazno. Zivio!nedim93 je napisao/la:I ovi topnici plastika obična kuknjava . Dok smo pobjeđivali svi su bili tu, svi su pisali, sad nigdje nikog.
Nema 4 lika koja nešto pišu u vezi Arsenala i utakmica.
Razočaran sam
Zasto uposte nisam iznenadjen ovim podatkom- Kim Kallstrom imao je 104 dodira s loptom, najviše na utakmici
- Olivier Giroud imao je najviše udaraca prema golu (4)
- Santi Cazorla kreirao je tri šanse za pogodak
- Mikel Arteta bio je igrač sa najviše dodavanja ( točnost 93% )
- Mikel Arteta i Bacary Sagna su napravili su svaki po tri presretanja
- Santi Cazorla, Guy Demel, i Mohamed Diame su napravili svaki po tri uspješna driblinga, najviše na utakmici
- Per Mertesacker and Antonio Nocerino su pretrpjeli najviše faulova
- Olivier Giroudu je oduzeto najviše lopti (6)
Ne brini buraz mi je igro keca na Everton a taj u poslijednje vrijeme ne moze nista pogoditiSeaman je napisao/la:neznam čemu veselje nakon 29 minuta,kao da je 90+ minuta,samo copraš bezveze na kraju će još dobiti everton
Zar je stvarno bitno da svaki klub igra bolje od nas ?anell je napisao/la:Bravo CP, valjda ce ovako ostati![]()
Igraju ljudi bolje od nas
Fazon je sto mi ne pobjedjujemonedim93 je napisao/la:Zar je stvarno bitno da svaki klub igra bolje od nas ?anell je napisao/la:Bravo CP, valjda ce ovako ostati![]()
Igraju ljudi bolje od nas![]()
Da je pobjeđivat, nek ulaze kako god ba , yebo ljepotu.
Rekoh ti jaanell je napisao/la:Ne brini buraz mi je igro keca na Everton a taj u poslijednje vrijeme ne moze nista pogoditiSeaman je napisao/la:neznam čemu veselje nakon 29 minuta,kao da je 90+ minuta,samo copraš bezveze na kraju će još dobiti everton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.