ako su ova nagađanja tačna, ja bi bio zadovoljan sa ovom dvojicom iz Čelzija, Cole i Obi
pogotovo Cole koji je već 10-ak i više godina jedan od najboljih bekova na svijetu...konstantan, pouzdan, nema nekih povreda...ja lično mislim da je i danas sjajan igrač ali Mou ga je otpilio nakon onog incidenta uoči utakmice sa Arsenalom i više u Čelziju nikako ne igra
pogotovo bi dobro došao što je besplatan na kraju sezone ali naravno pod uslovom da se riješimo ili Konstanta ili Urbija ili još bolje, obojice
e ovo bi nam mogao biti problem, kako se riješiti viška...inače mislim da će na na ljeto najveći problem biti kako se riješiti velikog broja otpadaka u ekipi
što se tiče Obija, i on je po meni dobar igrač a u prednosti je naspram ovih naših što ipak nije u poznim igračkim godinama, ima vremena pred sobom
ne bih imao ništa ni protiv njega ali, opet ali, pod uslovom da se riješimo 2-3 panja, tipa Esien, Muntari, Birsa, Noce, Poli i sl...
već sam pisao o tome, nije toliki problem ni dovesti 2-3 igrača, Berlu uvijek to može iskeširati, nama je najveći posao riješiti se velikog, ma šta velikog, prevelikog broja otpadaka