FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
šta je ovo ljudi oko Nojera znali neko pouzdano oćel bit spreman protiv Reala...
- farinelli123
- Kontakt:
Sto pre stavis to bolje. Tako aktiviras dobru karmu, doci ce do konstelacije planeta, do promenao u galaktickim zakonima.BadrHari je napisao/la:U Maju mjesecu aBd opet svi ovo na avatar![]()
•
Pa ako onom flopu Youngu daju 130k funti sedmično onda Kroos zaslužuje duplo više.majestic24 je napisao/la:neznam gdje si to procitao ali nema sanse da ce mu United to ponuditi. To je 400 000 sedmicno.amerosm je napisao/la:Prema pisanju Engleskih medija Man.UTD je Kroos-u ponudio ugovor kojim bi godisnje zaradjivao 16 miliona €...
Ukoliko se ovi navodi pokazu istiniti siguran sam da Bayern nece pokusavati da ga zadrzi, jer za te novce mogu dovesti dva kvalitetna igraca.
Ako krenu po kroosa ,United ga hoce vrebovati s parama ali s nekih 150-200 sedmicno. Nema sanse da ce mu vise para dati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja iskreno ocekujem da ce se nazalost K'Laurtern raspast vec nakon prvog poluvremena, ove 2 lose utakmice sto smo imali u Bundesligi nazalost ce se sad odbit od ovu ekipu koja ce primit petardu 
FC Bayern !!!!!
Ako je ista dobro u povredi Neuera onda je to da nece braniti protiv relativno slabih ekipa,nadam se da ne propusta LP jer bi to bila katastrofa damn
Nema nista dobro u povredi Neuera. Mali je djelovao pogubljeno kad je usao u subotu... Neka teza povreda bi jako srozala sanse Bayerna u ova dva preostala natjecanja.
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vecinu likova koje znam da gotve baju su supci (bez uvrede), dok sa druge strane vecina raje koja navija za BVB su fora ljudi. Valjda vam ne pristajemOmerbavarac je napisao/la:To bi bilo najbolje!kraljttbvb je napisao/la: Najbolje ponuditi Humelsu 12 milki po sezoni, pa mu mozda iznenada dodje zelja da ga trenira pep gvardiola!
Jednim udarcem ubijemo dvije muhe.
Ne znam zasto ti nisi navijac Bayerna, imas dobrih ideja.
Ovo je sala i nemojte se odmah loziti ko hepo kocke! Takodje bih molio bez glupih komentara i pokusaja prepucavanja!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Bayern@heart
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la:Vecinu likova koje znam da gotve baju su supci (bez uvrede), dok sa druge strane vecina raje koja navija za BVB su fora ljudi. Valjda vam ne pristajemOmerbavarac je napisao/la:To bi bilo najbolje!kraljttbvb je napisao/la: Najbolje ponuditi Humelsu 12 milki po sezoni, pa mu mozda iznenada dodje zelja da ga trenira pep gvardiola!
Ne znam zasto ti nisi navijac Bayerna, imas dobrih ideja.![]()
Ovo je sala i nemojte se odmah loziti ko hepo kocke! Takodje bih molio bez glupih komentara i pokusaja prepucavanja!
BEZ UVREDE i ti si šu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najveca ironija je da si se bas ti, inace moj sugradjanin, prvi javioBayern@heart je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:Vecinu likova koje znam da gotve baju su supci (bez uvrede), dok sa druge strane vecina raje koja navija za BVB su fora ljudi. Valjda vam ne pristajemOmerbavarac je napisao/la: To bi bilo najbolje!
Ne znam zasto ti nisi navijac Bayerna, imas dobrih ideja.![]()
BEZ UVREDE i ti si šu![]()
kao i ostali navijači žutih rovana
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja ti sugrađanini ha nisam znaokraljttbvb je napisao/la:
Najveca ironija je da si se bas ti, inace moj sugradjanin, prvi javio
Od sad znam da ima shupaka u mom gradu pošto kažeš da smo sugrađani koji navijaji za beeefaubee
- BavaracZenica
- Kontakt:
Moze Pep otici, ali kad osvoji bar 2 x ligu Sampiona sa Bayom, jos 2 Bundeslige bar 2 kupa...
A onda brate ako hoce nek se vrati u Barcu, al prvoo trofejii da se poredaju u vitrinama
Znaci vec sam rekao veceras petarda !!
A onda brate ako hoce nek se vrati u Barcu, al prvoo trofejii da se poredaju u vitrinama
Znaci vec sam rekao veceras petarda !!
FC Bayern !!!!!
Neuer će pauzirati 7 dana što znači da će biti spreman za meč sa Realom.
Večeras pobjeda ne smije doći u pitanje.
Večeras pobjeda ne smije doći u pitanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Ocekujem da na K'lauternu iskalimo sav bijes veceras.
Idealan protivnik za povratak na pobjednicki kolosijek.
Idealan protivnik za povratak na pobjednicki kolosijek.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@kraljbvb: znas kako kaze doticni gospodin Kurtovic, u modi je biti pakas, zato ti toplo preporucujem da se pridruzis odabranoj skupini, neces se pokajati.
PS: iz kojeg si grada?
Sto se zice Pepa i njegovog povratka u Barcu mogu samo reci da je to dosta realna opcija i vjerovatno ce se desiti ali tek kad Messi napusti istu ili zavrsi karijeru.
PS: iz kojeg si grada?
Sto se zice Pepa i njegovog povratka u Barcu mogu samo reci da je to dosta realna opcija i vjerovatno ce se desiti ali tek kad Messi napusti istu ili zavrsi karijeru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Polako kolega, nek oni ovo veceras rutinski rijese a to iskaljivanje bolje da ostavimo za narednu srijedu, potrebnije je a i pogodniji je rival.anelbavarac je napisao/la:Ocekujem da na K'lauternu iskalimo sav bijes veceras.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel ce biti TV prenos negdje osim arena 4 ??
- Omerbavarac
- Kontakt:
Das erste.Gigabyte je napisao/la:Jel ce biti TV prenos negdje osim arena 4 ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.