HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sretno Zrinjevci sutra,vama želim kup,nama prvenstvo i sve ovce na broju.
Hmm,vidjet cemo.Sutra se izgleda treba dobro navuc za utakmicu -kisa,vjetar ,hladnoca i velika borba na terenu a onda ako Bog da i prolazak Zrinje u finale.Neprocjenjivo ili sto bi neki rekli "sadrzaj ......"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
jebote kakva bura puše
ovo je loše za utakmicu totalno. nešto me drama strah sudaca nadam se da cu se prevariti. ne govorim to u smislu da bi nas sarajevo moglo oštetit nego da neko drugi kroji rasplet lige,kupa...

srce na teren pa sta bude
dujkovic---belosevic,radeljic,graovac,stojkic-----barisic,scepanovic-----crnov,djuric,basara(deni)---nikolic
ocekujem ovakav sastav
dujkovic---belosevic,radeljic,graovac,stojkic-----barisic,scepanovic-----crnov,djuric,basara(deni)---nikolic
ocekujem ovakav sastav
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Basara bi trebao pocet, ne vjerujem da ce Denija stavi u prvih 11 ako ima problema s ozljedom. Ali dobro, nek i na penale prođemo bit ce super. Samo bih volio da zavrsi nakon 90. minuta, ionako nemamo previse vremena do ligaskih utakmica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma samo prolaz bilo kakav,bit ce teska utakmica pravo,ekipe su tu nedjeLillard je napisao/la:Basara bi trebao pocet, ne vjerujem da ce Denija stavi u prvih 11 ako ima problema s ozljedom. Ali dobro, nek i na penale prođemo bit ce super. Samo bih volio da zavrsi nakon 90. minuta, ionako nemamo previse vremena do ligaskih utakmica.
ocekujem oko 5 000 ljudi

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Kakvo je vrijeme tamo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- primasquadra
- Kontakt:
Stevo crnov i basara od njih ocekujem poteze i golove. Djuric me razocaro protiv sirokog.daj radije crnova u sredinu a stoju lijevo. Ma zna branko najbolje .
bura odnese sveHigh je napisao/la:Kakvo je vrijeme tamo?

primasquadra je napisao/la:Stevo crnov i basara od njih ocekujem poteze i golove. Djuric me razocaro protiv sirokog.daj radije crnova u sredinu a stoju lijevo. Ma zna branko najbolje .
ma moze sto se mene tice i dujkovica u napad,samo da mi prodjemo
Joj vremena
Definitivno ne mozemo ocekivati neku ljepoticu od utakmice, jedan ili dva gola u vrh glave. Mislim da ce penali odluciti
Forza Zrinja

Definitivno ne mozemo ocekivati neku ljepoticu od utakmice, jedan ili dva gola u vrh glave. Mislim da ce penali odluciti
Forza Zrinja

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Mocna slika.Definitivno stoperi Radeljic i Stojkic a bekovi Belosevic i Graovsc.Nikad odbrana nije igrala a mislim da vise nikad i nece u ovom sastavu.Ajmooooo Zrinjski.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
-
- Kontakt:
Još malo,ne očekujem lijepu utakmicu,pretežito zbog vremena,ali opet 2 dobre ekipe nadam se da ćemo uživat u onome što će nam pružit,očekujem nekih 4 do 5 tisuća ljudi,teško da će više biti ružno je vrijeme,ako i ovo bude dobro je,prehladno je i dere bura treba se dobro navuć,nadamo se da će bura otpuhat Sarajevo,predviđam rezultat 3:1 za nas Stevo hattrick(kao Giga prošle godine),neka Zrinjski slavi.
-
- Kontakt:
marioo8888 je napisao/la:Još malo,ne očekujem lijepu utakmicu,pretežito zbog vremena,ali opet 2 dobre ekipe nadam se da ćemo uživat u onome što će nam pružit,očekujem nekih 4 do 5 tisuća ljudi,teško da će više biti ružno je vrijeme,ako i ovo bude dobro je,prehladno je i dere bura treba se dobro navuć,nadamo se da će bura otpuhat Sarajevo,predviđam rezultat 3:1 za nas Stevo hattrick(kao Giga prošle godine),neka Zrinjski slavi.
Ništa bura, kad je nam mostarcima smetala bura ???
-
- Kontakt:
Eh..Ne smeta meni brate,znaš i sam kakvih ima,od Bandovića/Delača očekujemo ovaj potezZrinjskiMostar je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:Još malo,ne očekujem lijepu utakmicu,pretežito zbog vremena,ali opet 2 dobre ekipe nadam se da ćemo uživat u onome što će nam pružit,očekujem nekih 4 do 5 tisuća ljudi,teško da će više biti ružno je vrijeme,ako i ovo bude dobro je,prehladno je i dere bura treba se dobro navuć,nadamo se da će bura otpuhat Sarajevo,predviđam rezultat 3:1 za nas Stevo hattrick(kao Giga prošle godine),neka Zrinjski slavi.
Ništa bura, kad je nam mostarcima smetala bura ???

" onclick="window.open(this.href);return false;
- primasquadra
- Kontakt:
svi na stadion kakva bura kakva hladnoca nema opravdanja cuj bura hahaha .
samo da kiša ne padne...
samo da kiša ne padne...
-
- Kontakt:
Kakva kiša, šta god padalo atomske, idemo !primasquadra je napisao/la:svi na stadion kakva bura kakva hladnoca nema opravdanja cuj bura hahaha .
samo da kiša ne padne...

Možete ići do stadiona, ali do finala kupa nećete ići.ZrinjskiMostar je napisao/la:Kakva kiša, šta god padalo atomske, idemo !primasquadra je napisao/la:svi na stadion kakva bura kakva hladnoca nema opravdanja cuj bura hahaha .
samo da kiša ne padne...

SRETAN BROJ - 1725
Ima tko link za stream za nas Mostarce koji nismo u rodnoj grudi?
Spasite me napetosti tekstualnog prijenosa i dajte da uživam gledajući
naše momke kako ginu na terenu za svaku loptu!

I ja cekam hoce'l neka dobra dusa iz Sarajeva pravit streamHercUSrcu je napisao/la:Ima tko link za stream za nas Mostarce koji nismo u rodnoj grudi?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.