49 utakmica 29 golova i 15 asistencija čini mi se..a i danas lagano na kladionici prošao..WH mu je vječna mušterija.
Kakva šutina,ne bi bio u koži ni jednom golmanu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
bega_afc je napisao/la:Hu iz ju.adistopnik123 je napisao/la:ako sagna produzi ugovor ja nisam vise navijac arsenala!!!
Pa da odigra jednu dobru niko ga ne bi ni spomenuo. Mislim meni je smijesno kad on pokusa napraviti faul i ispadne glup, otrese ga covjek kao kakvo dijete.bega_afc je napisao/la:Koliko mrzite Artetu, to je nevjerovatno.Da mi je samo jednom dozivit da se on ne spomene na temi u negativnom kontekstu.
Po meni u toj situaciji su glavni krivci Kim i Kos.Kim nije ispratio svog igraca a Kos je trebao preuzeti igraca koji je dolazio iz drugog plana.AllGunsBlazing je napisao/la:Ti sinko ponovo pogledaj gol pa onda nesto pricaj.
Dakle, krenuo Jarvis sa pozicije lijevog krila, Sagna ispred njeg, i trci Sagna do 11 metara i tu staje, Jarvis nastavlja i nalazi se sam pred golmanom jer je dosao iz drugog plana. Ko je tu kriv sto ga nije nastavio pratiti? Posebno kad znamo da lijevi bek West Hama nije bio ni blizu pa da ovaj mora i na njeg pazit. Sagna je odron od igraca.
Danas uopste nije bio los, al je zvono na njemu, pa kako god da odigra, on bude najgori. Sitnih gresaka ima kod svakog igraca, al su ovdje 2-3 dezurna. Bila to pobjeda, bio poraz, neki igraci se uvijek popljuju. Manje bi se ljudi nervirali kad bi gledali pozitivnije.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da odigra jednu dobru niko ga ne bi ni spomenuo. Mislim meni je smijesno kad on pokusa napraviti faul i ispadne glup, otrese ga covjek kao kakvo dijete.bega_afc je napisao/la:Koliko mrzite Artetu, to je nevjerovatno.Da mi je samo jednom dozivit da se on ne spomene na temi u negativnom kontekstu.
Da je pao Jarvis komotno je mogao svirati penal cist ko suza bi bio, a sve to zbog toga sto je spanski traktor poslao kratak pas Sagni a ovaj zamahnuo nogom dok je Jarvis vec odnio loptu, imali smo srece da Jarvis nije padavicar.Chuckie je napisao/la:Treba reci da je West hamu trebao biti sviran penal kad Sagna pokupi Jarvisa u 16m, a ovaj jedva osta na nogama u namjeri da stigne loptu. Svi padavicari trebaju da se ugledaju na ovog momka.
uguši ga Ozil....AGB će se složit samnom sigurnoSamoZeljo je napisao/la:Cazorla bolje igra bez Ozila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.