Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Koji **** toliko vise pljujete po Sagni i njegovom centarsutu. Pa da je Giroud iole ozbiljniji napadac, Sagna bi dosad imao brat bratu 10 asistencija.AllGunsBlazing je napisao/la:Zalosno je da jedan Giroud ima bolji ubacaj nego Sagna. Fakat u to ne mogu vjerovati.
Dobra utakmica. Vidi se da fali pravi defanzivni vezni. I vidi se da Giroud i Podolski igraju kad imaju lopti, a borba sa njihove strane ne izostaje.
Da je Giroud Yao Ming Sagna ne bi imao vise od 3 asistencije po sezoni. On jedino moze bit koristan u americkom fudbalu za zabijanje njihovih penala.cala je napisao/la: Koji **** toliko vise pljujete po Sagni i njegovom centarsutu. Pa da je Giroud iole ozbiljniji napadac, Sagna bi dosad imao brat bratu 10 asistencija.
Odvadite ljudi.
Hu iz ju.adistopnik123 je napisao/la:ako sagna produzi ugovor ja nisam vise navijac arsenala!!!
I ja sam baš o tome razmišljao, pa u onoj bi situaciji od 1000 fudbalera 999 njih samo elegantno palo i čekalo da sudija svira penal, sreća pa je Jarvis udaren u glavu i pošten momak.Chuckie je napisao/la:Treba reci da je West hamu trebao biti sviran penal kad Sagna pokupi Jarvisa u 16m, a ovaj jedva osta na nogama u namjeri da stigne loptu. Svi padavicari trebaju da se ugledaju na ovog momka.
Upravo Neville i Merson u studiju raspravljaju o toj situaciji. Glupo je to da ako ostanes na nogama ne mozes dobiti penal.Marsal je napisao/la:I ja sam baš o tome razmišljao, pa u onoj bi situaciji od 1000 fudbalera 999 njih samo elegantno palo i čekalo da sudija svira penal, sreća pa je Jarvis udaren u glavu i pošten momak.Chuckie je napisao/la:Treba reci da je West hamu trebao biti sviran penal kad Sagna pokupi Jarvisa u 16m, a ovaj jedva osta na nogama u namjeri da stigne loptu. Svi padavicari trebaju da se ugledaju na ovog momka.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Venom i 32 gosta.