Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

516MK
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la 516MK » 15 apr 2014, 18:48

Valencia je napisao/la:RJWG

Samo da jos jednom pojasnim.

Kada kazem 'brzina', ne mislim samo na sprint. Moze se cak reci da je Felaini brz, ima dug korak... Prvi korak je prespor, ali nije ni to problem. Problem je spora predaja lopte, spor rad nogu. To se najbolje vidjeli protiv Bajerna. Nisam odavno vidio da su nekom igracu presjekli toliko lopti radi spore reakcije. Dok se on spremao da odigrao, dok je natezao dugacku nogu, igrac Bajerna bi vec bio na lopti. Prespori refleksi, tromost... To je problem.

Postavljanje? Lose! On je i u Evertonu i Belgiji igrao ofanzivno. U odbrani lose zatvara. Skols je recimo majstor postavljanja. I Kerik je jako dobar.

Belgija?

Pa Beligija je najtanja na sredini. Vicel, Dafur, Brujne i Felaini. Prosjek u koji se Fela odlicno uklapa.

Eto, toliko o njemu.
Zaboravio si Radju :D
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 15 apr 2014, 19:49

OnlyUnited je napisao/la:Cuj ovih puno Kroosu 260 sedmicno.. :lol: Kreatora ovog kalibra nije moguce dovesti za platu npr. od 180..
Druze pricamo o Kroosu,a ne o Iniesti,Xaviju,Scholesu i slicnim mastorima na toj poziciji! Kroos je odlican igrac ali ako tebi nije 260 000 sedmicno puno ja ne znam,i ove sto si nabrojao jedino je od Younga bolji,moje misljenje! :hmmmmm:

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 15 apr 2014, 20:52

Borussia Dortmund have confirmed Ilkay Gundogan has signed a new contract that will keep him at the club until 2016.

slika

od njega nista :thumbdown:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 apr 2014, 21:09

[youtube][/youtube]

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 15 apr 2014, 21:26

Podsjeća me na Girouda samo što ovaj zna zabit izgleda. Broj 12 je fenomenalan također.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 apr 2014, 21:34

MrUnited je napisao/la:Borussia Dortmund have confirmed Ilkay Gundogan has signed a new contract that will keep him at the club until 2016.

slika

od njega nista :thumbdown:
Iskreno, na trenutak sam se prepao misleci kako je potpisao za nas, vidjevsi ovu sliku. A onda skontah da ne znam ovu dvojicu likova pa mi bi lakse.

Da me neko ne shvati pogresno Gundogan je odlican igrac ali covjek je skoro cijelu sezonu u bolnici i nema smisla sada davati velike novce, a on vrijedi mnogo kada je zdrav i u top formi, za nekoga ko mozda vise nece biti isti igrac kao prije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 15 apr 2014, 21:46

Toni Kroos bi izvuko United, osvojili bi Ligu I Kup :D , šta više, za par godina naslijedio bi Fergusona.... :wtf:

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 15 apr 2014, 22:00

Da li još neko vidi Zahu u nekim kombinacijama za sljedeću sezonu ? :roll:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2014, 22:13

Devi1 je napisao/la:Da li još neko vidi Zahu u nekim kombinacijama za sljedeću sezonu ? :roll:

nemoze se on nametnuti u cardifu a kamoli u unitedu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 15 apr 2014, 22:13

vala ja ne znam kako će United funkcionisati sa tim 'zvijezdama' tolikim, naravno ukoliko dođu, jer ruku na srce igrači tipa Valencia-e, Parka, Heargravesa, O'Shea, Browna, Fetcha, Carricka, Chicha nisu zvijezde bez obzira na njihov kvalitet, a da ne govorim Young, Cleverley, Welbeck itd... uvijek je u timu bila jedna eventualno dvije zvijezde, ostali onako eto prosjek, ali je Fergie jedino mogao sa takvim timom 'harati' ligom...ne znam da li sam fino objasnio svoje viđenje ovoga, ali jednostavno od kako znam za sebe United je tako funkcionisao. Prema tome ne radujem se pretjerano toj nekoj promjeni u Unitedu, gdje se dovodi veliki broj zvijezda

možda nije tačno poistovijetiti 'zvijezdu' sa WC igračem al heba'i-ga

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 apr 2014, 22:43

Dzaba ce biti klokanu pojacanja tipa Kroosa, kada nema neke od odlika, koje bi trebao imati manager najveceg kluba u epl... Bez obzira na povrede i formu, 4. mjesto nije smjelo doci u pitanje. Evo npr. RVP je odigrao 18 meceva ove sezone u epl (11 golova, 3 asist), Rooney 27 (15 golova, 10 asist).. Znaci Robina nije bilo skoro pola sezone, ali opet je koliko - toliko doprinjeo timu sa 11 pogodaka. Rooney je izostao samo sa 5 meceva.. Vida (iako nije u formi proslih sezona) odigrao 21 utakmicu... Onda DDG konstantan na golu, Carrick igrao vecinu utakmica, Valencia 25... Znaci to su igraci sa kojima je SAF digao trofej.. Na povrede se ne moze toliko vaditi. Onda Mata dosao u januaru, odigrao 11 meceva u epl... Imao je kakav-takav tim, morao je sa ovim timom bar u kvali za lp. Ali klokan se pokazao u katastrofalnom izdanju. Imamo bolji tim od Evertona, mogli smo biti konkurenti.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2014, 22:57

Nane17 je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Cuj ovih puno Kroosu 260 sedmicno.. :lol: Kreatora ovog kalibra nije moguce dovesti za platu npr. od 180..
Druze pricamo o Kroosu,a ne o Iniesti,Xaviju,Scholesu i slicnim mastorima na toj poziciji! Kroos je odlican igrac ali ako tebi nije 260 000 sedmicno puno ja ne znam,i ove sto si nabrojao jedino je od Younga bolji,moje misljenje! :hmmmmm:
Kroos je apsolutno potencijal da postane kvalitet tih igraca, a i sada je vrhunski igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2014, 23:41

Ma ni blizu tog potencijala ali dobro bi dosao Unitedu. Mada sam misljenja da je lakse izvuci Andera od Bilbaa, pogotovo ako Bayern misli zadrzati Tonija na Alianz areni.

brazzo
Kontakt:

Re: $: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2014, 00:02

Rajaz je napisao/la:Ma ni blizu tog potencijala ali dobro bi dosao Unitedu. Mada sam misljenja da je lakse izvuci Andera od Bilbaa, pogotovo ako Bayern misli zadrzati Tonija na Alianz areni.
pa Ander je prva alternativa iako bi u nekom ludilu mogli obojica nac mjesto u klubu. Nema veze sad ce se ozbiljni poslovi sklapati bez panike, tako da ne sumnjam. Po mom sudu bolje bi bilo rijesiti se smetaca u ekipi nego kupovati u naletu. Treba voditi racuna na igrace na posudbama koji bi trebali uskociti u rotaciju tipa Powell, Varela, Wooton... I jos jedna opaska, kolika se galama dizala oko neigranja Zahe pljuvao se Moyes samo tako a ispostavice se da i nije s njim napravio toliku gresku. Mada i ja sam misljenja da je morao dobiti pravu priliku jer ima slifa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 apr 2014, 00:09

Ma i SAF ga je bio ostavio posudbi iako je imao ista krila kao i Moyes. Ali neko voli vise lupati gluposti kako Moyes mrzi Zahu, nego realnije zagledati stvari
100% sportski i krajnje opušten potpis

Rajaz
Kontakt:

Re: $: FC Manchester United

Post Postao/la Rajaz » 16 apr 2014, 00:11

brazzo je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Ma ni blizu tog potencijala ali dobro bi dosao Unitedu. Mada sam misljenja da je lakse izvuci Andera od Bilbaa, pogotovo ako Bayern misli zadrzati Tonija na Alianz areni.
pa Ander je prva alternativa iako bi u nekom ludilu mogli obojica nac mjesto u klubu. Nema veze sad ce se ozbiljni poslovi sklapati bez panike, tako da ne sumnjam. Po mom sudu bolje bi bilo rijesiti se smetaca u ekipi nego kupovati u naletu. Treba voditi racuna na igrace na posudbama koji bi trebali uskociti u rotaciju tipa Powell, Varela, Wooton... I jos jedna opaska, kolika se galama dizala oko neigranja Zahe pljuvao se Moyes samo tako a ispostavice se da i nije s njim napravio toliku gresku. Mada i ja sam misljenja da je morao dobiti pravu priliku jer ima slifa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa to je, najlakse je kupovati i slikati se ispred stadiona sa novim igracima, treba imati damu pa napraviti kakav ozbiljniji rez i cistku u ekipi. Razumijem u potpunosti, nista nije bolja situacija ni u Barceloni sto se toga tice.
Ali ukoliko se rijesite parazita, naredni rok neka dodju William Carvalho i Ander i vi ste opet u igri za sve trofeje. Za LP ce naravno trebati nesto vise i vjerovatno neko bolji na klupi.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 apr 2014, 00:28

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... r-30m.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2014, 00:35

30 miliona za beka. Da je novi Roberto Carlos previse je. Ovaj Moyes se razbaciva k'o veliki. Kad nam pukne ekonomska kriza za par godina zbog ovog diletanta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2014, 00:40

:rol:

Da se ne radi na dovođenju onda bi bilo, ništa ne radi, levat, kao prošlo ljeto, sad kad se ozbiljno krenulo u jačanje ekipe, onda ne valja zato troši pare :rol:

Cartmane ne daješ ti pare, tako da nemaš potrebe ni da se brineš za njih :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 apr 2014, 00:42

:lol: :lol:
A yeboga ti više. Pa imal šta da tebi valja, isto si kakva žena pred menstruaciju kad je rijec o Moyesu :roll: Mali je potencijal, dokazano ove godine bezbroj puta. Citavu sezonu govorimo da je ta pozicija problem, sad i na to kukaš. Rasipaju se i drugi, i to više od Uniteda. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.