FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valter takvi ko ti uvijek traže neki izgovor da ne idu na tekme i nešto se žale da je u 14:00 ti bi reko da radiš da ne možeš stići isto tako je da je i u 18:00 nešto bi se bunio
Malo ste pretjerali. Čovjek je sve lijepo argumentovao, a na početku posta je napisao na koliko utakmica je bio... za većinu nas taj broj utakmica je fantazija, realno 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covjek je rekao ce on ici, ali da djecu ne moze povesti, ne znam sta odma svi napadate...Scarface je napisao/la:Valter takvi ko ti uvijek traže neki izgovor da ne idu na tekme i nešto se žale da je u 14:00 ti bi reko da radiš da ne možeš stići isto tako je da je i u 18:00 nešto bi se bunio
Valjda oni koji nisu iz Sarajeva manje vrijede. Pola Sarajeva nece da potrosi 5 maraka na ulaznicu, a ovamo se pametuje kad se neko zali na termin. Dok sam studirao isao sam redovno na svaku utakmicu. I ove sezone sam isao na vecinu utakmica, iako mi treba minimalno 20 maraka. Sad protiv Olimpica mi je trebalo 30 maraka pa nikom nista nisam prigovarao.
Protiv Celika nisam mogao doci jer ne mogu stici na autobus kuci. Najnormalnije bi bilo da su utakmice u pola 7 ili 7, nije ni kasno ni rano.
Protiv Celika nisam mogao doci jer ne mogu stici na autobus kuci. Najnormalnije bi bilo da su utakmice u pola 7 ili 7, nije ni kasno ni rano.
Svi koji osjećaju FK Željezničar kao svoj klub su dio nas,dio Manijaka,tu nema odvajanja na vaše ,njihove,one koji više i one koji manje vrijede,nebitno je odakle dolaziš,koje si vjere,etničke pripadnosti itd, ako voliš Želju isti si kao i mi ..Mozambik je napisao/la:Valjda oni koji nisu iz Sarajeva manje vrijede. Pola Sarajeva nece da potrosi 5 maraka na ulaznicu, a ovamo se pametuje kad se neko zali na termin. Dok sam studirao isao sam redovno na svaku utakmicu. I ove sezone sam isao na vecinu utakmica, iako mi treba minimalno 20 maraka. Sad protiv Olimpica mi je trebalo 30 maraka pa nikom nista nisam prigovarao.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Respekt za obojicu.Željooooo je napisao/la:Svi koji osjećaju FK Željezničar kao svoj klub su dio nas,dio Manijaka,tu nema odvajanja na vaše ,njihove,one koji više i one koji manje vrijede,nebitno je odakle dolaziš,koje si vjere,etničke pripadnosti itd, ako voliš Želju isti si kao i mi ..Mozambik je napisao/la:Valjda oni koji nisu iz Sarajeva manje vrijede. Pola Sarajeva nece da potrosi 5 maraka na ulaznicu, a ovamo se pametuje kad se neko zali na termin. Dok sam studirao isao sam redovno na svaku utakmicu. I ove sezone sam isao na vecinu utakmica, iako mi treba minimalno 20 maraka. Sad protiv Olimpica mi je trebalo 30 maraka pa nikom nista nisam prigovarao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima momaka i iz Lukavca, Živinica, Travnika i ostalih mjesta koji su tu redovni ili bar česti, pa mislim da bi se Sarajlije koje vole Željkana, a nisu skoro nikad na Grbavici trebale zapitati na koji način iskazuju tu ljubav...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Željo u Sarajevu ima 3000 navijaca ostalo simpatizeri, furaci, pozeri.
NO PYRO NO PARTY
Cuj u Sarajevu, Zeljo ima 3.000 navijaca. Sta se sve ovdje nece procitati Boze sacuvaj.

Izvini, sto je BVB u svabiji, Željo je u BiH. Postavljamo standarde sto se tice posjete. Svaka utakmica trazi se karta vise, covjek na covjeka, kilometarski redovi. Da ne govorim o 10000 prodanih godisnjih ulaznica i 10000 aktivnih clanova.
NO PYRO NO PARTY
Ne provaljaj su je majke ti tvoje. Poredit jednu Njemacku, jedan Dortmund s Bosnom i Hercegovinom i Zeljom mislim presmijesno. Zeljo ima bruku navijaca sto u Sarajevu, sto u citavoj Bosni i to koliko ima na stadionu nije nikakvo mjerilo.
Ti predstavi Zelju kao Vratnik. Tobe jarabi...
Ti predstavi Zelju kao Vratnik. Tobe jarabi...
Ti si mi bas mjerilo ono nema dalje.
@Buu misli na one prave navijace koji su svaku utakmicu tu... i upravu je 1/1. Zalosno ali je tako jbg.Ostali su tu samo kad je derbi i kada je karta 3km kao protiv Zrinjskog ali i pored toga pokusavaju uci bez karte
a furaju se da su neki navijaci.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nemojte jedan mjesec srat po internetu, iskljucite ga, ustedite nekako pa mozda budete imali za godisnje..
nevalja ovo nevalja ono, nevalja termin, sto mozete kenjat bezpotrebno. Nego,
nevalja ovo nevalja ono, nevalja termin, sto mozete kenjat bezpotrebno. Nego,
Re: Odg: FK Željezničar
Gračanicaanonimni je napisao/la:Ima momaka i iz Lukavca, Živinica, Travnika i ostalih mjesta koji su tu redovni ili bar česti, pa mislim da bi se Sarajlije koje vole Željkana, a nisu skoro nikad na Grbavici trebale zapitati na koji način iskazuju tu ljubav...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ko ide na kraju sezon hajmo malo o tome
- pintol_TM87
- Kontakt:
uprava napoljebazdareni je napisao/la:Ko ide na kraju sezon hajmo malo o tome

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kazu ode Lutvo..
Ide kod pitara zajedno sa Kerlom i Jamakom.bazdareni je napisao/la:Kazu ode Lutvo..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Ideneide, Paromlinac i 63 gosta.