Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Chinaglia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Chinaglia » 15 apr 2014, 18:10

@Advokat

brate moj, de reci ovim svojim Juventinima (iako je to i sa tobom slučaj) da prestanu sanjati Candrevu, jer ne postoje šanse da napusti Lazio :opaopa: čovjek ne želi napustiti klub, želi tu ostaviti trag, a neće ga ni Lotito prodati sigurno :beba: frajer je sam rekao da nigdje nije pronašao osjećaj pripadnost kao u Laziju, itd .. i ova priča kako ste ga trebali zadržati, itd, malo je bezveze, jer je veeeliko pitanje koliko bi igrao kod vas, te da l' bi proigrao kod vas kao kod nas i sazrio kao igrač, te postao to što jeste sada :D

ljutite me pravo jer mi je Romoletto slaba tačka, najdraži igrač uz Marhcettija :ljepota:

dovedite sebi Cuadrada ..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 apr 2014, 18:14

Hoćemo Candrevu nazad! :D

Ma ne vjerujem ni da ćemo ga dovesti. Evo sve se više piše o Cerciju. Još ako na Svjetskom bude dobar dovodimo ga 100% ... šteta, jer mi nimalo nije drag, niti mislim da je onaj koji će donijeti prevagu na terenu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 apr 2014, 18:20

Candreva i Cerci, ne znaš koji je više sebičan :lol: mada je primjetno da je Reja uveo embargo na njegovo ispucavanje :mrgreen:

je l' to mjenjate formaciju naredne sezone, jer vidim hoćete neke igrače, pa rekoh da upitam :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 apr 2014, 18:43

Ma ko će ga znati. Kako mediji u Italiji pišu sve su prilike, ali sam skeptik. Conte vidio da mu ova formacija u Italiji prolazi savršeno, tako da je neće ni mijenjati. Ne bunim se, dokle god trofeji stižu na vitrine. Mada bih volio da imamo i alternativu. Kad se vidi nemoć na terenu bilo bi dobro da imamo još jednu formaciju.

A ne gledam ja na Candrevu i Cercija kao sebične igrače. Imaju oni pofino asistencija ako se ne varam. Pogotovo Cerci. Samo što vole da soliraju, al to se dešava kad ti trener dopušta. Čim imaš strožijeg šefa nema za*ebancije.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 apr 2014, 18:52

L'Avvocato je napisao/la:Ne bunim se, dokle god trofeji stižu na vitrine.
klasičan primjer gloryhuntera :mrgreen: za koga si navijao dok je Juve bio u Serie B? :tralala:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 apr 2014, 19:42

http://www.calciomercato.it/news/272028 ... llite.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Daj Bože da od ovoga ikad išta bude. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 15 apr 2014, 19:51

Cuj pojacanja Candreva, Cerci, Ciro :crazy:

Nepotrebni. Treba nam neko jaci ako zelimo nesto vise. Sa njima bi opet bila borba za Serie A, a u Europi bi izvisili.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 15 apr 2014, 20:03

Za klupe odlični, al' ako Conte ne planira(a zna se da ne želi, neće :mrgreen: ) formaciju promjenit' onda nema potrebe za takvim pojačanjima..tačnije, nema potrebe ni za kakvim pojačanjima.. jer klub će se očigledno kao i do sad zadovoljavat' samo titulama serije a..Za nešto više, odnosno CL potrebna su pojačanja koja će nas učiniti samo jačim(pojačanja za prvih 11) a ne solidni igrači iz solidnih klubova..Cerci, Candreva :rol: btw. Matri i Amauri su također bili fantastični u svojim klubovima.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 apr 2014, 20:15

Candreva je jedan od igrača koji su spremni napraviti sljedeći korak u karijeri i istaknuti se među velikim. Svako pojačanje u eri Contea osim Teveza i donekle Llorentea je bilo takvo. Zato apsolutno ne vidim potrebe u podsmijavanju.

Ni meni se Cerci nešto plaho ne sviđa, Immobile pogotovo, ali ako onaj čovjek gore što ne miruje 90 minuta pored aut linije vjeruje u njih, najmanje što ja mogu je vjerovati u njega.

Znam, najlakše bi bilo pljunuti 50+ miliona na Di Mariu, Kokea, Griezmanna, Mandžukića itd. itd. i samo gledati kako titula LP dolazi u Torino. :yawn:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 15 apr 2014, 20:55

Ma ok je sve to, al' sa potencijalnim pojačanjima u vidu Cercija, Candreve šta dobijamo? Samo širu klupu, nikakav napredak. Ovaj Juve je dovoljno jak za seriu a, kupovina takvih igrača je bacanje para. Bolje davati šansu Giu i nekim mlađim igračima Gabbiadini, Sakor ili Berardi(mada će se on vući po posudbama, sad se spominje i Werder) :roll:
Opet kažem, za iskorak u CL potrebni su igrači za prvih 11 i to je svima jasno. Lijevi bek(Murru/Coentrao nekako su najdostupniji) i desno krilo(a zna se, najbolje bi nam leg'o Di Maria :mrgreen: ) ili Lukas ukoliko dođe do neke razmjene igrača sa PSG-om u vezi Pogbe, mada nisam za to. FJ :problem:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 15 apr 2014, 21:29

Conte & Paratici are really like Pereyra but he is not the first choice for Juve. Cuadrado is always a welcome element to Juve. (DiMarzio)
Pereyra ili Cuadrado..normalno da ce se nasi odluciti za ovog prvog...Cuadrado je preskup za nas...Necemo mi davati opet velike pare...
There will be a meeting between Giovinco & his agent A.D'Amico in the next few days to decide his future, renewal or transfer. DiMarzio
posljednji na listi od rezervasa koji trebaju da idu..
An Emissary from PSG is in Italy to talk with Atalanta for Daniele Baselli. The deal could be closed in the next few days. [TMW]
:roll:

ko sto gledam tamo ce da propadne...
Zamparini on Hernandez: "He's liked so much by Napoli, Roma & Juventus. Till now no one asked me about him." Radio Kiss Kiss
:roll:
Juventus & Borussia Dortmund are on alert as Christian Eriksen (22) could leave Tottenham Hotspur this summer. [FDN]
zanimljivo
Werder Bremen are interested in Sampdoria's Manolo Gabbiadini & Sassuolo's Domenico Berardi. Both're co-Owned by Juventus. Werder Bremen want to sign Berardi on loan this summer & are ready to offer €10M for Gabbiadin[Bild]
zanimljivo :hmmmmm:
Caceres's agent, Daniel Fonseca, is negotiating with Juventus in order to have his deal extended until June 2017. Caceres is torn between the chance to keep playing for Juventus, though as a substitute or accept the courtship coming from Lazio[TMW]
ostani

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2014, 21:35

Pereyra ce ako bude dolazio doci kao back up igrac a uzto on nije isti tip igraca niti igra poziciju kao Cuadrado, dakle nije tu upitanju izbor izmedju dvojca.Pereyra je igrac tipa Marchisio i igra tacno tu poziciju kao Claudio u Juventusu al isto tako moze igrat neke druge role al primarna mu je ova.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2014, 21:35

Pereira ako dodje ce biti Peluso broj 2, daj boze da grijesim ali sve su prilike
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2014, 21:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:Pereira ako dodje ce biti Peluso broj 2, daj boze da grijesim ali sve su prilike
Ocigledno nisi gledao lika, al mogu reci da ja jesam i dobar je igrac, nije fantastican nije krampa Peluso.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 15 apr 2014, 21:41

jel nam dosta dobrih igraca?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2014, 21:42

da krenemo od sinosnje partije protiv nas? jel igrao uopce :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 apr 2014, 21:43

Bidon od igrača, provjereno dosta puta, ali valjda je bolji on za nekih minimalno 7/8 miliona nago Marrone koji je džaba, a uz to i bolji. :?

Još se nismo povezali sa kvalitetnim igračem, sve prosjek do prosjeka.

Ako će taj kalibar biti dovođen na ljeto onda znamo kuda idemo. Draži bi mi bio transfer embargo nego prosjeci sa kojima se dovodimo u vezu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2014, 21:46

ma samom promjenom formacije mislim da bi dobili 2 pa mozda cak i 3 pojacanja..dobili bi WC veznjaka u liku Asamoe koji bi vrlo brzo poceo da izbacuje pojedince iz tima, dobili bi dobrog timskog igraca u liku Djovinka, a i Isla pruza daleko bolje partije kao desni bek

inace ako govorimo o (dostupnim) igracima iz Italije Cerci kada bi dosao, za njega imam fin osjecaj da bi mogao nesto da pokaze..ima tu drskost

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2014, 21:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:da krenemo od sinosnje partije protiv nas? jel igrao uopce :D
Hhahah kad Juve onako igra ne vide se mnogo bolji igraci, hvala Bogu.
Gledao sam ga protiv intera, Milana i slicnih ovogodisnjih prosjeka i bio je veoma dobar, uostalom da nije ne bi se tek tako povezivali sa njim i opet kazem vijesti su takve da je on obicni back up, takve moras imat a ne sad neko pojacanje.Kad je Juve bio najjaci dovodio je razne igrace tipa Oliseh, Baiocco, Blasi i slicni, mora se.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2014, 21:52

macak88 je napisao/la:jel nam dosta dobrih igraca?
Nista, znas kako cemo hajmo bit ziranti Agnelliu pa da nam dovede raznih Di Maria i slicno, nacekat cete se za takva vremena, pogotovo sad u ovoj neatraktivnoj Serie A.
Ako mislis da cemo dovest veznjaka za velike pare, neko ekstra igraca da sjedi na klupi i da bude 4 ili 5 veznjak tte da bude zeljan stalne rotacije pored Marchisija, Pirla, Vidala i Pogbe, ne ocekuj te bajke, mladjahni Veratti je nas odbio zbog takve situacije.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.