Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal od danas na you tube
https://www.youtube.com/arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mathieu Flamini - Covjek koji je ove sezone vise utakmica propustio radi suspenzije nego povrede! 

A.F.C. Bournemouth!

samo da nema godina kao ovaj juniorček Lazia,s 17 na 41

Rastajemo se s Giroudom na kraju sezone..Trust me 

Pozdrav raja! Evo me nakon prinudne pauze koja mi je dosla taman da se odmorim ko covjek od raznih pametovanja zadnje vrijeme na nasoj temi! Bilo je pitanje vremena kada ce oni koji su bili prinudjeni da sute pola godine propjevati sa jacim intenzitetom!
Ponovo nesrecni mart!
Glavni razlozi za ovaj raspad mozemo da trazimo bilo gdje! Od povreda, Wengerove promasene taktike u velikim utakmicama, do manjka srece!
Uglavnom dali pustiti Wengera niz vodu zavisi sve od njega sta uradi do kraja sezone. Slozicete se da smo na pocetku iste dok smo bili realni rekli da top4 i FA Cup bila uspjesna sezona. E sada druga je stvar sto su nam apetiti bili porasli sa razlogom i sto smo sada razocarani jos vise!
Najuriti Wengera bilo bi ok ali u situaciji da se dovede Klopp,Simone ili Martniez ali posto niti jedan od njih doci sigurno nece ja ne vidim strucnjaka koji bi mogao dugorocno da ga zamjeni?! Piksi?!
Lukaku za 30 miliona bi bilo premija dovesti! Danas se pojavila i informacija da United i Chelsea nude Kossu duplo vecu platu nego Arsenal i da bi i on mogao put tih klubova!
Uglavnom ceka nas jos jedno turbulento ljeto!
PS: Veceras se mora pobijediti! Nismo upisali pobjedu vec punih mjesec dana!

Ponovo nesrecni mart!

Uglavnom dali pustiti Wengera niz vodu zavisi sve od njega sta uradi do kraja sezone. Slozicete se da smo na pocetku iste dok smo bili realni rekli da top4 i FA Cup bila uspjesna sezona. E sada druga je stvar sto su nam apetiti bili porasli sa razlogom i sto smo sada razocarani jos vise!

Najuriti Wengera bilo bi ok ali u situaciji da se dovede Klopp,Simone ili Martniez ali posto niti jedan od njih doci sigurno nece ja ne vidim strucnjaka koji bi mogao dugorocno da ga zamjeni?! Piksi?!

Lukaku za 30 miliona bi bilo premija dovesti! Danas se pojavila i informacija da United i Chelsea nude Kossu duplo vecu platu nego Arsenal i da bi i on mogao put tih klubova!

PS: Veceras se mora pobijediti! Nismo upisali pobjedu vec punih mjesec dana!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I ovi topnici plastika obična kuknjava . Dok smo pobjeđivali svi su bili tu, svi su pisali, sad nigdje nikog.
Nema 4 lika koja nešto pišu u vezi Arsenala i utakmica.
Razočaran sam
Razočaran sam
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jeste nedime, osim tebe, paje i cini mi se marsala, svi odustali. Ali pravi navijac nikad ne okrece leđa voljenom klubu. NIKAD! Poslije onog - dođi najdraži- broj navijaca se poceo smanjivati. Tuzno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Lukaku ne vrijedi 30 miliona i on nije napadac koji nam treba, uostalom da valja bio bi u Mourinhovim planovima ovako sticem dojam da Mourinho ne racuna na njega. Bila bi glupost sad kad imamo novac skrsiti ga na Lukakua.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: Odg: Arsenal
BigBigBang je napisao/la:Lukaku ne vrijedi 30 miliona i on nije napadac koji nam treba, uostalom da valja bio bi u Mourinhovim planovima ovako sticem dojam da Mourinho ne racuna na njega. Bila bi glupost sad kad imamo novac skrsiti ga na Lukakua.
Ja licno bih volio Lukakua vidjeti u jacoj ekipi, iako nije ni everton bezze ekipa. Moje skromno misljenje je da bi on u arsenalu razvalio. Alj to je transfer koji se nece desiti, murinho bi radije pojeo gofno nego pojacao konkurenciju.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Jedva bi docekao da nam ga proda pa njemu odgovara da uzmemo Lukakua a ne nekog supernapadaca uvali nam Lukakua i uzme nam jos dosta love sutra bi on to potpisao.
Od kad je forum mjerilo "navijačke ljubavi" i plastike?nedim93 je napisao/la:I ovi topnici plastika obična kuknjava . Dok smo pobjeđivali svi su bili tu, svi su pisali, sad nigdje nikog.
Razočaran sam

A.F.C. Bournemouth!
Ne mora da znači da su okrenuli leđa, ja nisam na forum ušao 2-3 mjeseca jednostavno bilo mi je mrsko al se svaka utakmica pratila i nerviralo se uz to uglavnomackeey je napisao/la:Jeste nedime, osim tebe, paje i cini mi se marsala, svi odustali. Ali pravi navijac nikad ne okrece leđa voljenom klubu. NIKAD! Poslije onog - dođi najdraži- broj navijaca se poceo smanjivati. Tuzno!

Večeras ako Bog da žirokopter zabija.

Normalno da se prati Arsenal ha ya
Lukaku je igracina ali 40 mil ?
25 max

Lukaku je igracina ali 40 mil ?

25 max

#Arsenal team to play West Ham: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Kallstrom, Cazorla, Podolski, Giroud
Svi su zamjenjivi samo traktor je konstanta.
Arsenal team to play West Ham: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Kallstrom, Cazorla, Podolski, Giroud
Subs: Fabianski, Bellerin, Jenkinson, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Akpom, Sanogo

Edit: Pardon Tracy, u minutu.
Zadnja izmjena: Deniro, dana/u 15 apr 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Svi smo mi Arteta !
Ne propustamo ni jednu tekmu
Kim zabija veceras
Ne propustamo ni jednu tekmu

Kim zabija veceras

-
- Kontakt:
Tako je, Arteta je top class performerChapman je napisao/la:#Arsenal team to play West Ham: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Kallstrom, Cazorla, Podolski, Giroud

Ako se ne varam izuzev toga da se vratio Koscielny i da je Selstrom umjesto Flaminija ovo je isti onaj mrtvi tim koji je igrao protiv Evertona za koji smo znali i prije pocetka utakmice da nista nece napraviti.
Takodjer sam primjetio i da je Gnabry misteriozno ozlijedjen dakle ocekujmo njegov povratak tamo nekad u oktobru.
Kad vidim sastav znam da ništa od neke dobre predstave, ali Bože moj
COYG

COYG
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.