FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nista ja ne ocekujem od Celika u PL..Ljudi tu nemaju motiva a motiv je jako vazan segment u fudbalu..Ako su protiv nas,koje smatraju rivalima velikim odigrali onako bezvoljno,sta tek ocekivati u ostalim utakmicama..Ako prodju u kupu sve misli ce biti okrenute finalu,igraci ce se cuvati i stediti za to..Ako opet ispadnu,past ce psihicki,mozda nastane i neka gangula u i oko kluba tako da opet nista..Kao i svi cu na kraju reci,daj Boze da grijesim,ali tesko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mislim da nam imperativ ne bi trebala biti titula. I to ko ce koga pobjediti i sta ce biti. Bice sta bude. Na nama je da sto bolje privedemo sezonu kraju.Imamo dosta teskih utakmica pogotovo sad na Grbavici s ekipom koja je sve samo ne "bezveze". Onda idemo Velezu kojeg smo posljednjih godina stalno dobijali u Mostaru i siguran sam da ce protiv nas zapeti kao nikad, isto kao sto ce protiv Zrinjskog igrati, ono da se ne lazemo.
Imamo taj derbi koji je uvijek neizvjestan, ali kad bi apsolvirali sve prije njih onda imamo veliku sansu da ih pobjedino. U ovim mecevima do sad smo ih razvalili, ali nismo imali te zavrsnice, sto se opet moze desiti.
Uglavnom tesko da cemo odbraniti titulu, ali treba igrati pa sta Bog da. Gledati samo sebe, a ne analizirati druge jer je to suludo..
Imamo taj derbi koji je uvijek neizvjestan, ali kad bi apsolvirali sve prije njih onda imamo veliku sansu da ih pobjedino. U ovim mecevima do sad smo ih razvalili, ali nismo imali te zavrsnice, sto se opet moze desiti.
Uglavnom tesko da cemo odbraniti titulu, ali treba igrati pa sta Bog da. Gledati samo sebe, a ne analizirati druge jer je to suludo..
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 15 apr 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Za titulu ce odlucivati nas derbi i njihov derbi. Ako mi pobijedimo rahat ici u prijedor i cekati sta ce dole biti. A ako odu u finale i tu nam je sansa al utakmicu po utakmicu pa sta bude.
Ja samo ocekujem da mi pobijedimo Mladost i to je sto mi mozemo i moramo uraditi u ovom kolu 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Valter je napisao/la:U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
E to ti je kad ti se zena u kuci pita!

Tko ce doci njemu ne trebaju posebne pozivnice i crveni tepih na ulazu u stadion!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bekicu kako ti se da 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- zivinaajkula
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Bekicu kako ti se da
Aj pitara povracaj na svojoj temi ,ionako su vam rezultati za

Fatamorgana na djelu!

Zadnja izmjena: zivinaajkula, dana/u 15 apr 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda govora i pravda za sve!
zivinaajkula je napisao/la:Valter je napisao/la:U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
E to ti je kad ti se zena u kuci pita!![]()
Tko ce doci njemu ne trebaju posebne pozivnice i crveni tepih na ulazu u stadion!
Ma nije problem što ti i slični tebi ne možete dobaciti dalje od ovoga sa svojim komentarima, nego je problem što i oni u upravi ne mogu plaho daleko dobaciti.
- SarajlijaTM
Žao mi Valtera u P.M. ,al bas

SarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
Zivinaajkula@ evo još jednog tvoga kapaciteta, a vjeruj biće ih još, barem toga ne manjka na ovom forumu.
i meni basSarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()

trebo je deku ponijeti da se ne smrznu

Problem je bio termin u 14:30, problem je bio termin u 17:00, sada je problem termin u 20:00...
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE RAZLOG, ZDRA'O
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE RAZLOG, ZDRA'O
Ja te volim, volim Željo..
mislim da rasprave o terminu nigdje ne vode
nikad ne moze svima odgovarati, cudni smo mi ljudi

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nisu mi nesto ni stolice najcistije

U Njemačkoj, na njihovim stadionima, klub daje navijačima deke u zimskom periodu ako im je hladno ..tako da Valter poslušaj ti mene,pravac Njemačka uzmi par deka pa dođi onda da gledaš Željuarelinho je napisao/la:i meni basSarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
![]()
![]()
trebo je deku ponijeti da se ne smrznu![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- SarajlijaTM
Ja se solidarisem s tobom,a ti takoValter je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
Zivinaajkula@ evo još jednog tvoga kapaciteta, a vjeruj biće ih još, barem toga ne manjka na ovom forumu.

Btw.znam ih jos takvih i zao mi je ljudi s tim problemima,da ti mogu pomoci,pomogao bih,ne zaj.ebavam te
pozz
Pa rekoh ti ja Zivinaajkula@ da forumasa tvoga kapaciteta ima koliko hočeš. Nisu oni đaba sabrali po dvije, tri, četiri i više hiljada postova sa svojim iskričavo inteligentnim postovima.
Najgori su ovi sto nekoga napadaju ili prigovaraj sto ne ide na utakmice, kao neko trazi razloge i opravdanja za ne dolazak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, WeekendOffender i 38 gostiju.