Imaju dosta tezi raspored od nas, ali kako igramo prije cemo mi kiksati nego oni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Da doveo,ali u zadnjih par godina nas izbacio iz vrha tako da ti je to anulirano.cala je napisao/la:Koju je on utakmicu gledao pa mu Podolski bio najbolji da mi je znat. A sto se Wenge tice, kao i vecina ovdje mislim da je njegova filozofija prevazidjena, i on vise meda ne moze u modernim fudbalu, opet se ne treba ovoliko pljuvati po covjeku koji nas je doveo u vrh engleskog i evropskog fudbala.
uz povratak par bitnih igrača,mislim da ćemo i 17-tu sezonu zaredom igrat najelitnije takmičenjeanell je napisao/la:
Imaju dosta tezi raspored od nas, ali kako igramo prije cemo mi kiksati nego oni.
Cuj anulirao? To jedino moze uraditi ako uradi slijedece: Otpusti veliki broj radnika u Arsenalu, smanji kapacitet stadiona za 30.000, malo smanji kvalitetu trening kampa, otpusti sve skaute, zavrsi u dvije sezone jednom 12. drugi put 5.Head je napisao/la: Da doveo,ali u zadnjih par godina nas izbacio iz vrha tako da ti je to anulirano.
Fino pise da je igrac idol milionima djecaka znaci nije Giroud.AA23 je napisao/la:gledaj šta naš žirko radiEngleski ''Sunday Sport'' objavio je šokantnu vijest koja će sigurno promijeniti mišljenje navijača prema engleskoj Premier ligi.
Naime oni su imali ekskluzivnu informaciju sa imenom i prezimenom fudbalera koj je gej, a kojeg je izdao ljubavnik i otkrio šokantne detalje njihovog odnosa, ali je sud zabranio da se objavi njegovo ime, u cilju zaštite lige.
Njegov ljubanik je otkrtio da fudbaler voli da mu stavlja zamrznuti ''Twix'' i prst u anus, a nekada je to radio i tri do četri sata prije utakmice.
Oni navode da je ovaj fudbaler idol milionima dječaka širom svijeta, a zaštitu svojih prava, odnosno zabranu objavljivanja njegovog imena u javnosti zatražio je i na sudu u Briselu.
''Ovo je tužan dan za sve slobodne medije i demokratiju kada ne možeš da objaviš ime osobe koja se zadovoljava čokoladom jer je poznati fudbaler'' izjavio je portparol ''Sunday Sporta'
Wenger se zasitio Arsenala i Arsenal njega jos prije 3-4 godine i tad je treb'o otici i bio bi veca legenda od Henrya.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj anulirao? To jedino moze uraditi ako uradi slijedece: Otpusti veliki broj radnika u Arsenalu, smanji kapacitet stadiona za 30.000, malo smanji kvalitetu trening kampa, otpusti sve skaute, zavrsi u dvije sezone jednom 12. drugi put 5.Head je napisao/la: Da doveo,ali u zadnjih par godina nas izbacio iz vrha tako da ti je to anulirano.
Ovo je naravno ono sto mi prvo pada na pamet. A da ne govorim o "Boring, Boring Arsenal", o ishrani, treninzima i svemu drugom cime je unaprijedio ARsenal.
Da nije sad na nivou, nije, ali da je tako los kao sto govoris isto nije.
BigBigBang je napisao/la:Fino pise da je igrac idol milionima djecaka znaci nije Giroud.
Meni je i sad veca legenda od Henrya. On je i napravio tog istog igraca u Arsenalu i to je to.Head je napisao/la:
Wenger se zasitio Arsenala i Arsenal njega jos prije 3-4 godine i tad je treb'o otici i bio bi veca legenda od Henrya.
Koscielny set for place in the starting XI and Rosicky also passed fit for #WHUFC clash this evening
Mandžo nam je najrealnija opcija....mada ako ćemo već dovodit "krampe"AllGunsBlazing je napisao/la:
@Rambo
Prvo Stones je solidan igrac, a Arsenalu treba dobra rezerva tako da je to cak i dobra opcija. Ima 18 godina a vec skupio 40 ligaskih utakmica(sto za Barnsley sto za Everton). Sto se mene tice, ako je naravno izvodljivo, to bi bio dobar transfer.
Casemiro- Dosta reci da ga je Denilson izbacio iz prvih 11 u Sao Paolu.
Rodrigo je sve sto ovdje forumasi traze. Nizak, brz, dobar dribler. A realno Arsenal i nece dovesti nekog boljeg spica jer ih nesto i nema na trzistu. Costa nece, Falcao prevelika plata, Cavani sigurno nece, Suarez ne, ko ostaje?
Mandzukic je krampa, nista bolji od Girouda, al eto njih dvojica pa nek se rotiraju bi bilo solidno rjesenje.
Zasto ga nece pustiti ? To Lukaku neki bitan kotacic u njegovom sistemu ?Seaman je napisao/la:to su ta voajerova pojačanja za 120 miljaod svih tih nabrojanih nemam ništa protiv Stonesa kao trećeg stopera i Lukakua,ali belgijca neće mourinho pustiti u arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.