Tako da nema potrebe da se brinete i ako neko ode od ostalih dobicemo lovu,jedino jos ne znam za Loncarica,ona ima ugovor nesto na jednu plus jednu godinu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
upravu si,vazda se kuka na termin a niko ne ide na tekme,ionako 90% ljudi što dolazi na tekme je iz sarajeva,ovi ostali ionako ne dolaze jer vazda isti nikovi ovdje pišu za vrijeme tekme bila ona u 2 popodne ili u 8 naveče.monsen je napisao/la:Jest dolazi citava BIH. Ono na Grbavici svaku tekmu ima po 15.000, pa se ti kao zalis. Ne moze se odredivati termin zbog pet ljudi koji dolaze dalje od Sarajeva, realno.E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicu
To i mislim. Prvi smo na tabeli, nasa djeca nose citavu sezonu a na utakmica jedva tri-cetiri hiljade navijaca. Uvijek neko kukanje na termin. Stavis u pola pet rano, stavis u sest udara sunce jos, stavis u osam kasno, a na stadionu uvijek ista raja koja bi dosla da je u 12 navecer.Tarantino je napisao/la:upravu si,vazda se kuka na termin a niko ne ide na tekme,ionako 90% ljudi što dolazi na tekme je iz sarajeva,ovi ostali ionako ne dolaze jer vazda isti nikovi ovdje pišu za vrijeme tekme bila ona u 2 popodne ili u 8 naveče.monsen je napisao/la:Jest dolazi citava BIH. Ono na Grbavici svaku tekmu ima po 15.000, pa se ti kao zalis. Ne moze se odredivati termin zbog pet ljudi koji dolaze dalje od Sarajeva, realno.E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicu
A bas derbi ce biti vjerovatno u 17h ili 17.30 a bice puno sveexbabilon je napisao/la:Tema prezvakana milion puta. Ko hoce da dodje naci ce nacin, ko nece, naci ce razlog. Ima raznih slucajeva, nepredvidjenih situacija, ali ovo vrijedi bar za 90% slucajeva. Ove sezone je termina bilo raznih. Od onih ranih oko 1, preko standardnih, do vecernjih. Raju su na utakmice dovodile akcije 2+1, dobra igra, dobri rezultati i atraktivni protivnici.
Konkretno za ovu utakmicu, u dnevnom terminu bi se poklapala sa utakmicama liga petice, ovako ne valja zbog vecernjeg izlaska il sta ja znam cega. Ipak, 4 kola pred kraj, nas Zeljo treba podrsku vecu nego ikad, borimo se i nogama i rukama za trecu titulu u nizu. Hajmo malo napravit euforiju, malo i na forumu popravit atmosferu, a ne samo traziti bilo sta da kritikujemo. Ko moze nek dodje, ko ne moze, sta se moze. Sad ce derbi, tu ce se svi nekako stvorit na Grbavici, nece biti problem ni cijena karte, ni termin... pitam se sto.
Derbi je sigurno 17:00 posto se utakmice u posljednja tri kola u sezoni moraju igrati u isto vrijeme.bistrikboy je napisao/la:A bas derbi ce biti vjerovatno u 17h ili 17.30 a bice puno sveexbabilon je napisao/la:Tema prezvakana milion puta. Ko hoce da dodje naci ce nacin, ko nece, naci ce razlog. Ima raznih slucajeva, nepredvidjenih situacija, ali ovo vrijedi bar za 90% slucajeva. Ove sezone je termina bilo raznih. Od onih ranih oko 1, preko standardnih, do vecernjih. Raju su na utakmice dovodile akcije 2+1, dobra igra, dobri rezultati i atraktivni protivnici.
Konkretno za ovu utakmicu, u dnevnom terminu bi se poklapala sa utakmicama liga petice, ovako ne valja zbog vecernjeg izlaska il sta ja znam cega. Ipak, 4 kola pred kraj, nas Zeljo treba podrsku vecu nego ikad, borimo se i nogama i rukama za trecu titulu u nizu. Hajmo malo napravit euforiju, malo i na forumu popravit atmosferu, a ne samo traziti bilo sta da kritikujemo. Ko moze nek dodje, ko ne moze, sta se moze. Sad ce derbi, tu ce se svi nekako stvorit na Grbavici, nece biti problem ni cijena karte, ni termin... pitam se sto.![]()
Ma 1-0 dosta protiv Mladosti!
Teško ako prodju u finale kupa...i na Grbavici protiv nas su statirali...neće oni ni protiv Zrinjskog igrati, sigurno damnVirtu4l je napisao/la:Sve nešto kontam da bi Čelik mogao iznenaditi Zrinjskog, već par godina su im veoma neugodan protivnik.
Baja_Zvjerka je napisao/la:DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...
Pa svako ima pravo da prica sta hoce. Siroki ima najjacu ekipu i to ako neko kaze da ce biti Siroki prvak, ne mora se odmah okretati na neko stimanje, zna se vec i ostale gluposti.huracan je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...
reci Baja slobodno da je to "kapiten" nas..
tako je pasa ako utakmica protiv Olimpic nije pravi poziv onda ne znam sta jest vidjeti nasu djecu kako ginu za sveti dres jos igraju lijepo za oko meni puno srce.Scarface je napisao/la:Što se tiče termina termin je dobar,a kome je preći otić u grad nego na želju taj i nije pravi navijač.
Teško ali se i ja nadam. Obje ekipe će ove sedmice biti maksimalno fokusirane na kup, a Zrinjski bi se mogao dobro napatiti sa Sarajevom. Elem, ovisi puno i od konkurenata: Širokom, Sarajevu i nama odgovara da Čelik pobjedi, pa možda neko motiviše igrače Čelika.Virtu4l je napisao/la:Sve nešto kontam da bi Čelik mogao iznenaditi Zrinjskog, već par godina su im veoma neugodan protivnik.
Nemojte mi jufkarskih teorija zavjere,zivota vamhuracan je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...
reci Baja slobodno da je to "kapiten" nas..
fczeljo je napisao/la:pa možda neko motiviše igrače Čelika.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.