Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
cemu se ti klanjas djete drago
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Tu moroncinu treba neko dobro nalupat..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa mislim da ga je "djevojka" , fino nalupala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
inace sam bas protiv nasilja na zenama i slicnih stvari, tesko da bi ikad zensko mogao udariti ali ako ikako mozes pojasni mi i daj valjan razlog zasto svako normalan ovu jadnicu klosarsku ne bi prebio na licu mjesta da se nasao umjesto ovog lika?Lillard je napisao/la:Tu moroncinu treba neko dobro nalupat..
Ma mislim, dobro ovako razmisljat, i ona ga je onako nalupala, ali da udaram zensko ovako - to nema sanse. Ouv bih poslao u 3 lijepe, a sad da se pocnem mlatit s njom, to ne bi sigurno..LenBias je napisao/la:inace sam bas protiv nasilja na zenama i slicnih stvari, tesko da bi ikad zensko mogao udariti ali ako ikako mozes pojasni mi i daj valjan razlog zasto svako normalan ovu jadnicu klosarsku ne bi prebio na licu mjesta da se nasao umjesto ovog lika?Lillard je napisao/la:Tu moroncinu treba neko dobro nalupat..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prvo ne bih dosao nikad u situaciju da tucem zensko
drugo, da me ovako zensko nalupa ja bi ga sam sebi odfikario

drugo, da me ovako zensko nalupa ja bi ga sam sebi odfikario

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
naravno da se ne bi udarao, ovaj se udarao zato sto je nesposoban, jednom bi je zveknuo po glavusi glupoj i cao, ne bi joj vise nikad naumpalo izigravati ovako nesto klosarka mala napacena, fuj, cak joj je i on govorio nemoj, nekoliko puta ali ne mozes ti ovakvim hajvanima na taj nacin dokazati, kod takvih pali jedino kad ih nasutas vjeruj mi pa tamam da je bila hiljadu puta zensko ako se ne ponasa tako dzaba joj, ne mozes u nekim stvarima biti zensko a u nekim ne biti i vaditi se na to sto si zensko, ne ide to tako 

Zvekn'o bi je brate, samo bi fleka od nje ostala na zidu.
Za'ebajem se, ovaj tip je retardiran, totalno.
Al' ga Bgm nalupa mala, nije bas dobro prosao.
Za'ebajem se, ovaj tip je retardiran, totalno.
Al' ga Bgm nalupa mala, nije bas dobro prosao.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nego kako dobijem link ovo klipa, da posaljem najboljoj jaranici, poruka sa skrivenim motivom 

pa citiras post gdje je video i nadjes link 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ah damnLenBias je napisao/la:pa citiras post gdje je video i nadjes link

hvala

Slazem se.LenBias je napisao/la:naravno da se ne bi udarao, ovaj se udarao zato sto je nesposoban, jednom bi je zveknuo po glavusi glupoj i cao, ne bi joj vise nikad naumpalo izigravati ovako nesto klosarka mala napacena, fuj, cak joj je i on govorio nemoj, nekoliko puta ali ne mozes ti ovakvim hajvanima na taj nacin dokazati, kod takvih pali jedino kad ih nasutas vjeruj mi pa tamam da je bila hiljadu puta zensko ako se ne ponasa tako dzaba joj, ne mozes u nekim stvarima biti zensko a u nekim ne biti i vaditi se na to sto si zensko, ne ide to tako
Ja definitivno nisam za nasilje nad zenama, ali svjedok sam bio vise puta situacija gdje zena NAMJERNO yebe muza, momka ili koga vec u mozak, dirajuci mu u ono najsvetije i sa ciljanom namjerom da ga uvrijedi. I sta sad, samo zato sto je zena treba da je zasticena kao da je pod unescom? Jedno je zensko koje ne laprda, a drugo zmija koja kad se upali pije krv na slamku. Kad u takvim situacijama skoci pritisak, ma prosao bi kroz nju i usta joj zvaljava, a ne udario je... Ali eto, nekako se covjek uglavnom sabere i umjesto zene razvali vrata, prozor ili sta mu se vec nadje na putu. Ali takve zene ja licno ne zalim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
pa ubi ova njega
al važno je da su jarani snimili i stavili na FB, jbo majku đe ovaj svijet ide

al važno je da su jarani snimili i stavili na FB, jbo majku đe ovaj svijet ide

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- themaniaks
- Kontakt:
Ovo je trebalo dobro izjebati a ne udarati 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
jarani snimaju, mala glumi nešto. lik je pokušao da ostane miran koliko može i da je ne udari i svaka mu čast.
samo pored ovakvih "jarana", neprijatelji mu ne trebaju...
samo pored ovakvih "jarana", neprijatelji mu ne trebaju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
koja glupaca yebo joj pas mater a najgore je sto ona misli da je riba neka i da je citav svijet njezin odnosno da ona sve zna ..... ovo treba izudarati da ne moze ustati a ovi likovi sto mu se prave neki jarani i njima treba mater yebat jer je bolje da imas 2 jarana kako treba nego ovako
Pa ova se dobro tuce ali bi Allaha mi ja bi je udario kao da je musko on je tu usao sa nekim respektom ako dobro cujem ovi njegovi njoj daju cenera da ga lupi po glavi... Pa prvo ona pa onda bi te svoje nazovi jarane nalupao... Gdje je ovo sve otislo u pm...IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hahahah, kakva seljanka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo bacite koji Lajk, da prestignemo ovog nekog Mesija, Ronalda i ostale .

Ajmo bacite koji Lajk, da prestignemo ovog nekog Mesija, Ronalda i ostale .

- tyler durden
- Kontakt:
Ovoj je trebao odmah opalit samarcinu jednu i ne bi joj palo napamet da izvodi ove gluposti.