FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 14 apr 2014, 22:55

Gomila gluposti,sigurno da ce otici nekoliko igraca ali ne puno,mislim da ce Evropske utakmice odigrati sigurno svi osim Kerle (ako ne produzi),Hodzica (mada i tu postoji mogucnost da ga Liverpool pusti da odigra jos par jakih utakmica),Bucanu isto istice ugovor mada ja mislim da ce biti i od njegove i od strane kluba za jos jednu sezonu zainteresovanosti i to je to,a ove ostale mahalske price imaju samo jedan odgovor kao da nista do sad od Amara niste naucili,svi igraci su na prodaju samo ako dodje zadovoljavajuca ponuda,a znamo kako to ide,evo koliko prelaznih rokova se Svraka prodaje :D
Tako da nema potrebe da se brinete i ako neko ode od ostalih dobicemo lovu,jedino jos ne znam za Loncarica,ona ima ugovor nesto na jednu plus jednu godinu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 apr 2014, 22:55

monsen je napisao/la:
E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicu :roll:
Jest dolazi citava BIH. Ono na Grbavici svaku tekmu ima po 15.000, pa se ti kao zalis. Ne moze se odredivati termin zbog pet ljudi koji dolaze dalje od Sarajeva, realno.
upravu si,vazda se kuka na termin a niko ne ide na tekme,ionako 90% ljudi što dolazi na tekme je iz sarajeva,ovi ostali ionako ne dolaze jer vazda isti nikovi ovdje pišu za vrijeme tekme bila ona u 2 popodne ili u 8 naveče.
ali nema para,sve se rastalilo....

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 14 apr 2014, 23:06

Tarantino je napisao/la:
monsen je napisao/la:
E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicu :roll:
Jest dolazi citava BIH. Ono na Grbavici svaku tekmu ima po 15.000, pa se ti kao zalis. Ne moze se odredivati termin zbog pet ljudi koji dolaze dalje od Sarajeva, realno.
upravu si,vazda se kuka na termin a niko ne ide na tekme,ionako 90% ljudi što dolazi na tekme je iz sarajeva,ovi ostali ionako ne dolaze jer vazda isti nikovi ovdje pišu za vrijeme tekme bila ona u 2 popodne ili u 8 naveče.
To i mislim. Prvi smo na tabeli, nasa djeca nose citavu sezonu a na utakmica jedva tri-cetiri hiljade navijaca. Uvijek neko kukanje na termin. Stavis u pola pet rano, stavis u sest udara sunce jos, stavis u osam kasno, a na stadionu uvijek ista raja koja bi dosla da je u 12 navecer.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 apr 2014, 23:11

Tema prezvakana milion puta. Ko hoce da dodje naci ce nacin, ko nece, naci ce razlog. Ima raznih slucajeva, nepredvidjenih situacija, ali ovo vrijedi bar za 90% slucajeva. Ove sezone je termina bilo raznih. Od onih ranih oko 1, preko standardnih, do vecernjih. Raju su na utakmice dovodile akcije 2+1, dobra igra, dobri rezultati i atraktivni protivnici.

Konkretno za ovu utakmicu, u dnevnom terminu bi se poklapala sa utakmicama liga petice, ovako ne valja zbog vecernjeg izlaska il sta ja znam cega. Ipak, 4 kola pred kraj, nas Zeljo treba podrsku vecu nego ikad, borimo se i nogama i rukama za trecu titulu u nizu. Hajmo malo napravit euforiju, malo i na forumu popravit atmosferu, a ne samo traziti bilo sta da kritikujemo. Ko moze nek dodje, ko ne moze, sta se moze. Sad ce derbi, tu ce se svi nekako stvorit na Grbavici, nece biti problem ni cijena karte, ni termin... pitam se sto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2014, 23:14

exbabilon je napisao/la:Tema prezvakana milion puta. Ko hoce da dodje naci ce nacin, ko nece, naci ce razlog. Ima raznih slucajeva, nepredvidjenih situacija, ali ovo vrijedi bar za 90% slucajeva. Ove sezone je termina bilo raznih. Od onih ranih oko 1, preko standardnih, do vecernjih. Raju su na utakmice dovodile akcije 2+1, dobra igra, dobri rezultati i atraktivni protivnici.

Konkretno za ovu utakmicu, u dnevnom terminu bi se poklapala sa utakmicama liga petice, ovako ne valja zbog vecernjeg izlaska il sta ja znam cega. Ipak, 4 kola pred kraj, nas Zeljo treba podrsku vecu nego ikad, borimo se i nogama i rukama za trecu titulu u nizu. Hajmo malo napravit euforiju, malo i na forumu popravit atmosferu, a ne samo traziti bilo sta da kritikujemo. Ko moze nek dodje, ko ne moze, sta se moze. Sad ce derbi, tu ce se svi nekako stvorit na Grbavici, nece biti problem ni cijena karte, ni termin... pitam se sto.
A bas derbi ce biti vjerovatno u 17h ili 17.30 a bice puno sve :hmmmmm:

Ma 1-0 dosta protiv Mladosti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 15 apr 2014, 00:10

bistrikboy je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Tema prezvakana milion puta. Ko hoce da dodje naci ce nacin, ko nece, naci ce razlog. Ima raznih slucajeva, nepredvidjenih situacija, ali ovo vrijedi bar za 90% slucajeva. Ove sezone je termina bilo raznih. Od onih ranih oko 1, preko standardnih, do vecernjih. Raju su na utakmice dovodile akcije 2+1, dobra igra, dobri rezultati i atraktivni protivnici.

A bas derbi ce biti vjerovatno u 17h ili 17.30 a bice puno sve :hmmmmm:

Ma 1-0 dosta protiv Mladosti!
Derbi je sigurno 17:00 posto se utakmice u posljednja tri kola u sezoni moraju igrati u isto vrijeme.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2014, 08:51

Sve nešto kontam da bi Čelik mogao iznenaditi Zrinjskog, već par godina su im veoma neugodan protivnik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 apr 2014, 09:05

DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2014, 09:21

Derbi je 4 maja u 17 h

Sent from my ST26i using Tapatalk

1ra
Kontakt:

Post Postao/la 1ra » 15 apr 2014, 09:22

ne valja termin oće raja u grad.kmee ccc podrške
pa može se i poslije tekme u grad, uostalom q me zaboli valjal vam termin ultrasi

lOl
M

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 15 apr 2014, 10:24

Pocele su teorije zavjere iz pouzdanih izvora :crazy: :pinokio:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 15 apr 2014, 10:32

Virtu4l je napisao/la:Sve nešto kontam da bi Čelik mogao iznenaditi Zrinjskog, već par godina su im veoma neugodan protivnik.
Teško ako prodju u finale kupa...i na Grbavici protiv nas su statirali...neće oni ni protiv Zrinjskog igrati, sigurno damn

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 15 apr 2014, 10:45

Teorija zavjere kod nas ne manjka, tako da na ove ili one gluposti ne treba trositi energiju. A sto se termina tice, ko je navikao da dolazi gledati Zelju, doci ce taman da mu je i Bajram i Bozic, i Uskrs... Za to opravdanja nema. Treba ekipu podrzati i protiv Obarske, a poslijer toga Mostar nije preko svijeta. Ekipa je i dalje u vrhu, a raja treba da bude ta koja ce se probuditi vec jednom. Svaki posten Manijak, pa i ja sa njima ce priznati da smo ove godine, bar posjetom podbacili. BUDI ZELJO.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

huracan
Kontakt:

Post Postao/la huracan » 15 apr 2014, 11:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...

reci Baja slobodno da je to "kapiten" nas.. :twisted:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 15 apr 2014, 11:15

huracan je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:DaBogda, ima da poginu da prodju Sirokog, a ako prodju, sto je lako moguce, onda ce sigurno i odmoriti par igraca protiv Zrinjskog... ja vise ocekujem od sljedeceg kola i olimpica, a nadam se da ce Željo uzeti Veleza iako znam pouzdane info koji igraci ne misle tako i koji pricaju da ce siroki biti prvak... nadam se da je to bila zjbancija i suplja...

Pa svako ima pravo da prica sta hoce. Siroki ima najjacu ekipu i to ako neko kaze da ce biti Siroki prvak, ne mora se odmah okretati na neko stimanje, zna se vec i ostale gluposti.

Ko pitari svaki godine unaprijed znaju ko ce biti prvak, jer je sve nastimano. :puke:

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 15 apr 2014, 14:42

Što se tiče termina termin je dobar,a kome je preći otić u grad nego na želju taj i nije pravi navijač.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 apr 2014, 14:51

Scarface je napisao/la:Što se tiče termina termin je dobar,a kome je preći otić u grad nego na želju taj i nije pravi navijač.
tako je pasa ako utakmica protiv Olimpic nije pravi poziv onda ne znam sta jest vidjeti nasu djecu kako ginu za sveti dres jos igraju lijepo za oko meni puno srce.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 apr 2014, 14:56

Virtu4l je napisao/la:Sve nešto kontam da bi Čelik mogao iznenaditi Zrinjskog, već par godina su im veoma neugodan protivnik.
Teško ali se i ja nadam. Obje ekipe će ove sedmice biti maksimalno fokusirane na kup, a Zrinjski bi se mogao dobro napatiti sa Sarajevom. Elem, ovisi puno i od konkurenata: Širokom, Sarajevu i nama odgovara da Čelik pobjedi, pa možda neko motiviše igrače Čelika.

Ako izdrže u Širokom, mogli bi i u Mostaru.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 apr 2014, 16:13

huracan je napisao/la:

Nemojte mi jufkarskih teorija zavjere,zivota vam ;)
Hvala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2014, 16:14

fczeljo je napisao/la:pa možda neko motiviše igrače Čelika.
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Beli98, EmirTM87, grbavicka1921, ZaZelju i 86 gostiju.