profesionalna deformacijaSeyo_TM je napisao/la:awwwwww![]()
Sve mi diraj al lazu ne...kako ce ti bolan biti lakse koristit w kad ne postoji u nasem jeziku![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
profesionalna deformacijaSeyo_TM je napisao/la:awwwwww![]()
Sve mi diraj al lazu ne...kako ce ti bolan biti lakse koristit w kad ne postoji u nasem jeziku![]()
neznam jel ga pusis il ga jedes al samo umjereno...mlad siTheManiacs je napisao/la:Budalo mawaSeyo_TM je napisao/la:Ako ti volis da pusis, ne znaci da i ostali vole...pardon woleTheManiacs je napisao/la:Veceras sve napusenooo![]()
![]()
![]()
Ja ne pusim,ja jedem dim
![]()
dusa mawa
![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:awwwwww![]()
Dosta fakat gluposti,zacatavate temu glupostima!
Pored toga sto nemamo kreativca, meni vise fali jedan Mesa u ekipi, ne mislim na igracke sposobnostiboccaccio je napisao/la:...nekako i dalje imam utisak i pored ovih silnih veznjaka da nam nedostaje onaj jedan,onaj pravi ofanzivni sto moze da podvali loptu,neki fakin,tipa Zebe ili slicno,kao nekada Mujcin...
Seyo_TM je napisao/la:Zbog kartona ne moze igrati...to ti pise u skoro svakom clanku...a i ovom iznad...
Da je barem Mulalic malo mladji ...pile87 je napisao/la:boccaccio vrlo konstruktivan post da je vise takvih, imamo veci izbor igraca vec sad ne mislim da je ova ekipa losa moze se nesto uraditi sa ovim igrackim kadrom pogotovo poznavajuci Amarov dosadsnji rad bice fizicki dobro spremni za nastavak sezone.Mada bi se slozio sa Seyom da ovoj ekipi fali vodja na terenu neko ko ce biti primjer svima svojim trudom i zalaganjem ko ce imati respekt navijaca a takvog nazalost ne vidim medju sadasnim igracima...
Zadnja izmjena: samir_tm87; 08 feb 2010, 14:54; ukupno mijenjano 1 put/a.samir_tm87 je napisao/la:pa seyo sjetio sam se cc , vec sam rekao , eto imas edit ispod mog postaSeyo_TM je napisao/la:Zbog kartona ne moze igrati...to ti pise u skoro svakom clanku...a i ovom iznad...
Ja bi radije da je Mesa "malo" mladjinime_tm87 je napisao/la:Da je barem Mulalic malo mladji ...pile87 je napisao/la:boccaccio vrlo konstruktivan post da je vise takvih, imamo veci izbor igraca vec sad ne mislim da je ova ekipa losa moze se nesto uraditi sa ovim igrackim kadrom pogotovo poznavajuci Amarov dosadsnji rad bice fizicki dobro spremni za nastavak sezone.Mada bi se slozio sa Seyom da ovoj ekipi fali vodja na terenu neko ko ce biti primjer svima svojim trudom i zalaganjem ko ce imati respekt navijaca a takvog nazalost ne vidim medju sadasnim igracima...
pa dok sam se sjetioZadnja izmjena: samir_tm87; 08 feb 2010, 14:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
Postao/la Seyo_TM dana 08 feb 2010, 14:49
nedo og nikompile87 je napisao/la:Amin jarabi pogledaj nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.