FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eky
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eky » 07 feb 2010, 23:46

Seyo_TM je napisao/la:awwwwww :mrgreen:
Sve mi diraj al lazu ne...kako ce ti bolan biti lakse koristit w kad ne postoji u nasem jeziku :mrgreen:

Jel sutra putujemo za gospaland?
profesionalna deformacija :D daktilografija cuda cini ... :D
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 feb 2010, 23:48

TheManiacs je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Veceras sve napusenooo :lol: :lol: :mrgreen:
Ako ti volis da pusis, ne znaci da i ostali vole...pardon wole :mrgreen:
Budalo mawa :lol: :lol: Ja ne pusim,ja jedem dim :mrgreen: :mrgreen: dusa mawa :D :D :D
neznam jel ga pusis il ga jedes al samo umjereno...mlad si :mrgreen:
Seyo_TM je napisao/la:awwwwww :mrgreen:

Jel sutra putujemo za gospaland?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 feb 2010, 23:50

Valjda idemo u utorak...

Dosta fakat gluposti,zacatavate temu glupostima!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 07 feb 2010, 23:51

pile87 je napisao/la:Tuce je Bekricev nadimak, pisi w koliko hoces al u Lazu ne diraj :evil:
Hvala...tako je Lazu ne diraj niti bilo koga...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 feb 2010, 23:51

bistrikboy je napisao/la:Valjda idemo u utorak...

Dosta fakat gluposti,zacatavate temu glupostima!
Izvini gazda :mrgreen:

Seyo oko toga cemo se naknadno dogovorit :D :D :mrgreen:
Zadnja izmjena: TheManiacs, dana/u 08 feb 2010, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 feb 2010, 09:38

I Adnan Gušo može braniti protiv Čelika
Ibrahim Šehić se oporavio i priključio pripremama

Nakon što se kapiten Željezničara Ibrahim Šehić priključio ekipi u Puli, trener golmana Adnan Gušo počeo je punim intenzitetom pripremati dva mlada čuvara mreže za nastavak Premijer lige.

Posuđen Želji

U zimskom prijelaznom roku stigao je Božidar Radošević, 20-godišnjak koji je pod ugovorom sa splitskim Hajdukom, a posuđen je Želji.

Kako u prvom kolu Šehić nema pravo nastupa zbog tri žuta kartona, Radošević će najvjerovatnije na gol protiv Čelika, mada postoji mogućnost da među vratnicama bude i Gušo, nekadašnja "jedinica" Želje.

- Momci odlično rade, nemam zamjerki. Šehić se polako oporavlja od povrede, Radošević se dobro uklopio. Čelik? Ne znam ko će na gol, odlučit će Amar Osim. Ako kaže da trebam braniti, onda ću braniti - kaže Gušo, koji i dalje redovno dobija ponude da ode u "pečalbu" i vrati se golmanskom poslu.

Oporavak ide dobro

Šehić je cijeli proljetni dio sezone branio povrijeđen, a nakon tretmana u Srbiji polako se vraća.

- Još uvijek ne mogu ispucati loptu svom snagom, ali oporavak ide dobro. Ne žuri mi se, ima vremena, ne želim rizikovati ozbiljniju povredu - govori kapiten Željezničara, kojem je stručni štab u posljednje dvije utakmice davao po tridesetak posljednjih minuta.

Protiv Karlovca je dva puta spasio čiste golove, no u finišu je ipak morao dva puta vaditi loptu iz mreže.

Radošević jedva čeka Poljud

Dječački snovi Božidara Radoševića i Marka Farića da nastupaju na Poljudu mogli bi se ispuniti u dresu Željezničara. Mladići koji su prošli omladinsku školu Hajduka danas su u Želji, s kojim će u Splitu odigrati prijateljsku utakmicu protiv "Bilih".

- Već sam branio na Poljudu, kada je Hajduk igrao protiv Verdera, bilo je skoro 20 hiljada ljudi na stadionu. Ovo će biti ipak nešto posebno, jer ću biti na drugoj strani, nadam se da ću dobiti šansu i braniti protiv kluba u kojem sam ponikao - kaže Radošević.

Poraz od Intera

U utakmici za treće mjesto na "Croatia cupu" "Plavi" su jučer poraženi od hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića rezultatom 1:2.

Ovaj meč odigran je u Poreču, a strijelac za Željezničar bio je Samir Bekrić iz jedanaesterca. Željezničar je igrao u sljedećem sastavu: Šehić (Radošević), Petković, Farić, Kerla, Mešić (Bajić), Svraka, Kovačević (H. Bešlija), Serdarević (Višća), Spahić, Bekrić, Perak (Rovčanin).

ABA3
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 feb 2010, 10:36

[quote="bistrikboy"]I Adnan Gušo može braniti protiv Čelika
Ibrahim Šehić se oporavio i priključio pripremama

U utakmici za treće mjesto na "Croatia cupu" "Plavi" su jučer poraženi od hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića rezultatom 1:2.

Ovaj meč odigran je u Poreču, a strijelac za Željezničar bio je Samir Bekrić iz jedanaesterca. Željezničar je igrao u sljedećem sastavu: Šehić (Radošević), Petković, Farić, Kerla, Mešić (Bajić), Svraka, Kovačević (H. Bešlija), Serdarević (Višća), Spahić, Bekrić, Perak (Rovčanin).

I iz ovog meca se vidi da amar kalkulise sa sastavom,petkovic je kako vidim odigrao cijelu utakmicu,ostaje da se vidi da li je zadovoljio,valjda ce imati jos neku priliku,faric je odmarao radovanovica,stoperi se mijenjaju,trojica u kombinaciji,mulalic kao cetvrti nece igrati,ali ako bas bude zapelo sa kartonima sigurno ce i on imati priliku...sto se golmana tice,mozda bi po meni trebalo da se za pocetak mijenjaju guso i radosevic jer ce oni biti u konkurenciji za prvi mec,mada po ovome kako guso nije bas cesto u kombinacijama,vjerovatno ce radosevic medju stative,minutazu dobija i sehic,mada bih ga ja jos uvijek stedio jer je rovit,ali dobro,mozda mu ovo bas treba...Svraka zadnji vezni,mada ce to mjesto sigurno zauzimati Selimovic kada bude potpuno fit,po meni najvaznije mjesto u ekipi,spona izmedju odbrane i aktivne veze,u svakom slucaju obojica puno bolji od vec zaboravljenog (hvala bogu) Muharemovica...Kovacevic se neda :mrgreen: ,nije otisao,pokusava da se ugura u sastav po desnom krilu,mada je tu jaka konkurencija i ne vidim nesto da ce imati sansu...vezni red ce imati najvecu konkurenciju:Serdarevic,Culum,Visca,Bekric,Perak kao istureni vezni,ako prodje Petkovic onda ce ili Simic ili Colic biti konkurentniji u veznom redu,M.Beslija je isto tu,neke ce da guraju na krila,pogotovo lijevo,jer nemamo realno nijednog igraca koji igra konkretno tu poziciju...za desno krilo je Stanic,H.Beslija,Kovacevic,M.Beslija,Bucan...a napad koji bi trebao da proradi malo bolje uz ove veznjake,Mesanovic,Popovic,Rovcanin,Spahic,Mehica uopste ne vidim ni da igra,ne znam je li uopste prisutan na pripremama...sve u svemu ovo je sirok igracki kadar...koliko je kvalitetan vidjecemo u nastavku...nekako i dalje imam utisak i pored ovih silnih veznjaka da nam nedostaje onaj jedan,onaj pravi ofanzivni sto moze da podvali loptu,neki fakin,tipa Zebe ili slicno,kao nekada Mujcin...i mozda klasicno lijevo krilo(nesto kontam,mogao bi to komotno i Radovanovic,ionako je slabiji defanzivno,a ofanzivno ima centarsut i solidnu trku)...imamo mi to nesto,ali opet nam fali jos malo...molim sve moje kolege koji ovo citaju da mi oproste na dugom postu,samo glasno razmisljam i pisem,ni u kom slucaju se nisam ufurao da sam trener :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2010, 11:11

boccaccio je napisao/la:...nekako i dalje imam utisak i pored ovih silnih veznjaka da nam nedostaje onaj jedan,onaj pravi ofanzivni sto moze da podvali loptu,neki fakin,tipa Zebe ili slicno,kao nekada Mujcin...
Pored toga sto nemamo kreativca, meni vise fali jedan Mesa u ekipi, ne mislim na igracke sposobnosti :mrgreen: , nego pravi kapiten, da ih dize kada potonu i kad zajebe neko da mu lagano sve na kamaru...treba nam vodja na terenu!
Seha nije takva osoba, a i da jeste, nisam nesto da je golman kapiten, jer po meni kapiten treba da je uvijek na "mjestu dogadjaja"...a dok golman dodje, godina...
Mi kada prvi primimo gol propadnemo ko kauc...psiha je cudo :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2010, 13:20

Rođendan: Potvrdio Željo, početak u 15.30 sati
Hajduk će u subotu ugostiti Željezničar u okviru proslave 99. rođendana, a utakmica će se igrati na Poljudu s početkom u 15.30 sati. Cijene ulaznica bit će 20, 40 i 60 kuna.

U okviru proslave rođendana, u petak u 12 sati, u kino-dvorani poljudskog stadiona bit će predstavljena knjiga "Povijesne Hajdukove utakmice" autora Jurice Gizdića. Sutradan, u subotu, upravo na rođendan splitske momčadi, točno u podne pored Starog placa bit će svečano otvoren spomenik legendarnom Bernardu Bajdi Vukasu.

Tjedan dana kasnije nastavlja se i Prva HNL derbijem u Splitu. U subotu 20. veljače stiže Slaven Belupo, a taj će se dvoboj igrati u 16 sati u izravnom prijenosu HRT-a.
http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=723

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2010, 13:37

boccaccio vrlo konstruktivan post da je vise takvih, imamo veci izbor igraca vec sad ne mislim da je ova ekipa losa moze se nesto uraditi sa ovim igrackim kadrom pogotovo poznavajuci Amarov dosadsnji rad bice fizicki dobro spremni za nastavak sezone.Mada bi se slozio sa Seyom da ovoj ekipi fali vodja na terenu neko ko ce biti primjer svima svojim trudom i zalaganjem ko ce imati respekt navijaca a takvog nazalost ne vidim medju sadasnim igracima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 feb 2010, 14:46

ko se ba šprda sa Lazom , alooo??

ko god misli da je ovo sve neka vrsta zajebancije , nek slobodno napusti grupu na fb ;)

ISKRENO ja bi vise volio da Šeha brani protiv celika neg ovaj novi ili Guso , sad sve zavisi od Amara jer se tek oporavio , al ima jos 20 dana uigravanja i treninga ;)

EDIT , ZABORAVIO SAM DA ŠEHA IMA TRI ZUTA PA NECE NIKAKO NI BRANIT :D OSTAJE NAM DA SE NADAMO DA JE DOBAR OVAJ MLADI GOLMAN :D
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 08 feb 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2010, 14:49

Zbog kartona ne moze igrati...to ti pise u skoro svakom clanku...a i ovom iznad...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 feb 2010, 14:54

Seyo_TM je napisao/la:Zbog kartona ne moze igrati...to ti pise u skoro svakom clanku...a i ovom iznad...

pa seyo sjetio sam se cc , vec sam rekao , eto imas edit ispod mog posta :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 feb 2010, 14:58

pile87 je napisao/la:boccaccio vrlo konstruktivan post da je vise takvih, imamo veci izbor igraca vec sad ne mislim da je ova ekipa losa moze se nesto uraditi sa ovim igrackim kadrom pogotovo poznavajuci Amarov dosadsnji rad bice fizicki dobro spremni za nastavak sezone.Mada bi se slozio sa Seyom da ovoj ekipi fali vodja na terenu neko ko ce biti primjer svima svojim trudom i zalaganjem ko ce imati respekt navijaca a takvog nazalost ne vidim medju sadasnim igracima...
Da je barem Mulalic malo mladji ... :(

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2010, 15:01

samir_tm87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Zbog kartona ne moze igrati...to ti pise u skoro svakom clanku...a i ovom iznad...
pa seyo sjetio sam se cc , vec sam rekao , eto imas edit ispod mog posta :D
Zadnja izmjena: samir_tm87; 08 feb 2010, 14:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
Postao/la Seyo_TM dana 08 feb 2010, 14:49

pile87 je napisao/la:boccaccio vrlo konstruktivan post da je vise takvih, imamo veci izbor igraca vec sad ne mislim da je ova ekipa losa moze se nesto uraditi sa ovim igrackim kadrom pogotovo poznavajuci Amarov dosadsnji rad bice fizicki dobro spremni za nastavak sezone.Mada bi se slozio sa Seyom da ovoj ekipi fali vodja na terenu neko ko ce biti primjer svima svojim trudom i zalaganjem ko ce imati respekt navijaca a takvog nazalost ne vidim medju sadasnim igracima...
Da je barem Mulalic malo mladji ... :(
Ja bi radije da je Mesa "malo" mladji

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 feb 2010, 15:13

Zadnja izmjena: samir_tm87; 08 feb 2010, 14:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
Postao/la Seyo_TM dana 08 feb 2010, 14:49
pa dok sam se sjetio :D

EDIT: KAD ce izvlacenje parova polu-finala kupa??

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 feb 2010, 15:20

Gledam čovječe Mešu protiv Videotona pa to ne ide na pamet. Škoro, Meša, Žvaka i Šaban vrhunski igrači. Za koliku lovu bi se to danas prodavalo Bog sami zna. Onda druga tura: Mihajlo, Čapljić - nadprosječni igraći. Onda prosječni Bane i Ćura. Jedino je je Pista fakat zalutao i da Mihajlo nije imo dva žuta ne bi igr'o onu tekmu. Ne bi ni Ćura da nije Oda otišo vani na pauzi . Škrba nije ni im'o posla, ljudi nisu na go ošutali do one nesretne minute. Vanserijska ekipa samo nam je klupa bila tanka. Kako se samo igralo, isto k'o da je snimak ubrzan makar 2x. Šteta je samo što centarfora nismo imali. Ubjeđen sam da bi Real pao na Grbavici. Možda bi tamo fasovali, ali ovdje bi ih razvalili sigurno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2010, 15:56

Jesil to zameracio cijelu tekmu :mrgreen:
Samo jednom sam je jednom pogledao kompletnu i mozda par puta po minut-dva...srce puca!
A vidi nas sada...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2010, 16:03

Amin jarabi pogledaj nas :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 feb 2010, 16:55

pile87 je napisao/la:Amin jarabi pogledaj nas :D
nedo og nikom :)) osim pojedinim klubovima :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.