Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ustajali ste vi i iz serie a kad ste tekme namjestali zato se umulidaffy je napisao/la:vidi, poenta je sto nas niko ne moze nadigrati i da pruzi takvu partiju da mu svi ustane.. jedino ste se vi navikli na redovno ustajanje..![]()
nemoj da pricas kad ne znas..
Covjece vi ste sesti na tabeli, a bicete vjerovatno slabije plasirani nakon svih odigranih utakmica ovog kola...daffy je napisao/la:osim Milana ko nas je razvalio??
Casillas je napisao/la:In Pellegrini we trust! God save the king!![]()
![]()
bolji je real bio na san siru doduse sramota je nepobjediti one stare babepaja_patak je napisao/la:real madrid je svoje pokazao protiv olinjalog milana, poderali su ih obje tekme ko cigo napolitanku!
ciki bjezi s ove temepaja_patak je napisao/la:nisu bili bolji, cist gol pata ponistenCRNI_SA je napisao/la:bolji je real bio na san siru doduse sramota je nepobjediti one stare babepaja_patak je napisao/la:real madrid je svoje pokazao protiv olinjalog milana, poderali su ih obje tekme ko cigo napolitanku!
Pellegrini izbacuje Benzemu iz prve postave zbog siocnje "fenomenalne" utakmiceCasillas je napisao/la:Evo Higuainu novi ugovor. Real mu daje jednaku platu kao i Benzemi, sto je napokon nesto posteno u ovom nasem klubu
prodati Benzemu i dovesti dijamanta...Higuain i Dzeko bi bili strasan napadacki tandemMElloo je napisao/la:Pellegrini izbacuje Benzemu iz prve postave zbog siocnje "fenomenalne" utakmiceCasillas je napisao/la:Evo Higuainu novi ugovor. Real mu daje jednaku platu kao i Benzemi, sto je napokon nesto posteno u ovom nasem klubu
to je tvoje misljenje,postujem ali ja mislim drukcijeCasillas je napisao/la:Ma kakav Dzeko, on je daleko ispod elite koja treba igrati u Realu
aBd, i ja to kazem..MElloo je napisao/la:@daffy srest cemo se mi u lp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do tad ko ziv,ko mrtavdaffy je napisao/la:aBd, i ja to kazem..MElloo je napisao/la:@daffy srest cemo se mi u lp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.