pretpostavljam da nece da se zamaruje ko ce igrati a ko ne veceras, vecina timova ce odmarati petorke sem te utakmice gdje se direktno odlucuje. pres.eravanje cisto jer bice jos dobrih tekmi npr.Washington Miami, dok ima i teoretske sanse za prvo mjesto vjerujem da ce Miami igrati na pobjedujohnnyyK je napisao/la:zasto su u Premieru samo 4 igraca u ponudi ?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Catsi mogu veceras pobjedom izbjec 1. i 2. poziciju tj Indianu ili Miami u play offu, imaju bolji omjer od Wizardsa ali i pobjedu manje (Wash. veceras teskog protivnika), tako da s njihove strane motiva nece nedostajat dok Atlanta ostaje zacementirana na 8. mjestuBaltazar je napisao/la:pretpostavljam da nece da se zamaruje ko ce igrati a ko ne veceras, vecina timova ce odmarati petorke sem te utakmice gdje se direktno odlucuje. pres.eravanje cisto jer bice jos dobrih tekmi npr.Washington Miami, dok ima i teoretske sanse za prvo mjesto vjerujem da ce Miami igrati na pobjedujohnnyyK je napisao/la:zasto su u Premieru samo 4 igraca u ponudi ?

jos ako Kemba ne bude igrao, zna se onda ko ide preko

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne znam sta vise da mu se nagovorim, Paire napravio 60 neiznudenih gresaka 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
lijepo zvuci al dzaba kad nema u ponudi
ko bi trebao preuzeti odgovrnost veceras Bladsoe ili Dragic, steta sto je tekma kasno bilo bi lijepo ovo gledati

ko bi trebao preuzeti odgovrnost veceras Bladsoe ili Dragic, steta sto je tekma kasno bilo bi lijepo ovo gledati
Hajde moj Goffin barem jedan brejk uzmi, imao si 10 prilika dosad. Barem do 4 gema u drugom setu naguraj nekako.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
hajmo danci oba daju 

Zabiše ga gosti iz Esbjerga u zadnjem napadu prvog poluvremena. Hajm'o domaći i vi jedan i mirna Bosna.bob je napisao/la:hajmo danci oba daju

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
al bas iz prve prilikeGoodison je napisao/la:Zabiše ga gosti iz Esbjerga u zadnjem napadu prvom poluvremena. Hajm'o domaći i vi jedan i mira Bosna.bob je napisao/la:hajmo danci oba daju

e moja sparta kuci dvije zaredom zijan a vamo ih u regularnoj sezoni ko derali

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zasluzili su domaci najmanje bod, djaba je, branio Dubravka svasta, zahvaljujuci njemu nosi Esbjerg cijeli plijen.
kuknjava
kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- rob do bagro
- Kontakt:
Toooooo Gazianteplsplsskskld

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jesi vidio zadnje dvije intervencije ?dr.van nostrand je napisao/la:Zasluzili su domaci najmanje bod, djaba je, branio Dubravka svasta, zahvaljujuci njemu nosi Esbjerg cijeli plijen.
kuknjava

I eto, samo bih Juve čekao da ga je Dubravka fasovao.

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Padnem samo na golovima na utakmici Jong Ajaxa u petak, a evo večeras omladinci Twentea i Psva bi mi mogli doći glave. Ne da mi se s ovim omladincima nikako. 

LUHG!
Evo da se i ja vratim forumu nakon dugo vremena i da odma pocmem sa proklinjanjem Sparte jebli majku svoju ajde bar x izvucite pa u produzecima ih stucite cigani jedni
p.s. bice i parova narednih dana al ovo sam morao

jesi ti onaj costa koji mislim da jesi?Costaa33 je napisao/la:Evo da se i ja vratim forumu nakon dugo vremena i da odma pocmem sa proklinjanjem Sparte jebli majku svoju ajde bar x izvucite pa u produzecima ih stucite cigani jedni

hahh nezz ja sta ti mislis, nmgu citat mislizgmiky je napisao/la:jesi ti onaj costa koji mislim da jesi?Costaa33 je napisao/la:Evo da se i ja vratim forumu nakon dugo vremena i da odma pocmem sa proklinjanjem Sparte jebli majku svoju ajde bar x izvucite pa u produzecima ih stucite cigani jedni
p.s. bice i parova narednih dana al ovo sam moraoako jesi dobrodošao nazad a i ako nisi dobro nam došao

vidjet ćemoCostaa33 je napisao/la:hahh nezz ja sta ti mislis, nmgu citat mislizgmiky je napisao/la:jesi ti onaj costa koji mislim da jesi?Costaa33 je napisao/la:Evo da se i ja vratim forumu nakon dugo vremena i da odma pocmem sa proklinjanjem Sparte jebli majku svoju ajde bar x izvucite pa u produzecima ih stucite cigani jedni
p.s. bice i parova narednih dana al ovo sam moraoako jesi dobrodošao nazad a i ako nisi dobro nam došao

- donCorleone1892
- Kontakt:
Ajdeee samo St. Patrick 

dadoše 2 gola u 3 minute, a čitav meč ništa, gamad...R.J.W.G. je napisao/la:Padnem samo na golovima na utakmici Jong Ajaxa u petak, a evo večeras omladinci Twentea i Psva bi mi mogli doći glave. Ne da mi se s ovim omladincima nikako.
Jesam Peh majke mi jesam peh majke mi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.