FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KosevskoHill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji je ovaj Faik šalabajzer, kofa on nešta ljut... čuj poklonili im tri gola, onda su svi golovi na svijetu poklonjeni kad bi se tako gledalo
Kako mene samo raduje kad izvan 16-erca zabijemo gol, to je čudo..

Željezničar za život cijeli !
- diplomatija
- Kontakt:
Hvala za izvještaj, a faik ovaj ko letva pijan hah
- SarajlijaTM
Faik greskom popio bucanove bobe jos od celika,pa halucinira jadanKosevskoHill je napisao/la:Koji je ovaj Faik šalabajzer, kofa on nešta ljut... čuj poklonili im tri gola, onda su svi golovi na svijetu poklonjeni kad bi se tako gledaloKako mene samo raduje kad izvan 16-erca zabijemo gol, to je čudo..

Je li istina da Kerla na kraju sezone ide kod kona? Do kad on ima ugovor sa šampionom?
- zivinaajkula
- Kontakt:
tplink je napisao/la:Je li istina da Kerla na kraju sezone ide kod kona? Do kad on ima ugovor sa šampionom?
sve da ima ugovor do 2017 eto im ga dzaba!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
s obzirom da svi znamo kolko je kerla glup,ne bi me ništa čudilo od njega.tplink je napisao/la:Je li istina da Kerla na kraju sezone ide kod kona? Do kad on ima ugovor sa šampionom?
ali nema para,sve se rastalilo....
ofiran sizivinaajkula je napisao/la:tplink je napisao/la:Je li istina da Kerla na kraju sezone ide kod kona? Do kad on ima ugovor sa šampionom?
sve da ima ugovor do 2017 eto im ga dzaba!
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Hoće li tamo prvo na probu kao u Kaiserslautern i Vardar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Hoće li tamo prvo na probu kao u Kaiserslautern i Vardar.

sloboda govora i pravda za sve!
Hahahaha dobar dobar. Pričaju ljudi pa kontam možda neko ovdje zna šta više.Virtu4l je napisao/la:Hoće li tamo prvo na probu kao u Kaiserslautern i Vardar.
Da li neko zna u kolko je utakmica u Subotu? Nece valjda opet stavit u 8.
Ne treba mu suditi po ovim mahalskim pricama,cim neka prica odma ne valja a protiv Olimpica je bio jedan od najboljih na terenu.Prvo je polvurijeme Zeljkovic bio dosta odsutan ali ga je ovaj nadopunjavao,da ga nije bilo... 

Jes budala, ali nije tolika. Pa ono je raspad klub. Ulozili su neke milione, milijarde oni nece u evropu izaci...
E stvarno je pravo vrijeme za valjanje ovakvih gluposti. Nevjerovatno!
Sa ovim budalestinama bi trebalo odmah prestati.
Kome treba da u ovom momentu načinje ovakve teme?
Ako ste navijači Želje vratite se pravim temama, a to je naredna utakmica protiv Mladosti.
Ako ste provokatori produžite dalje!
Sa ovim budalestinama bi trebalo odmah prestati.
Kome treba da u ovom momentu načinje ovakve teme?
Ako ste navijači Želje vratite se pravim temama, a to je naredna utakmica protiv Mladosti.
Ako ste provokatori produžite dalje!
Željezničar - Mladost VO subota, 20:00Mozambik je napisao/la:Da li neko zna u kolko je utakmica u Subotu? Nece valjda opet stavit u 8.
E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicuarelinho je napisao/la:Željezničar - Mladost VO subota, 20:00Mozambik je napisao/la:Da li neko zna u kolko je utakmica u Subotu? Nece valjda opet stavit u 8.

Ja sam iz Sarajeva, i ovaj termin fakat ne valja, ja licno cu doci na utakmicu, orilo, gorilo, ali ima omladine, pa i starijih koji ce radije izaci u subotu navece u grad ili nesto slicno. Da je termin u 18h to bi bilo puno bolje.Mozambik je napisao/la:E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicuarelinho je napisao/la:Željezničar - Mladost VO subota, 20:00Mozambik je napisao/la:Da li neko zna u kolko je utakmica u Subotu? Nece valjda opet stavit u 8.
FKŽ !
Jest dolazi citava BIH. Ono na Grbavici svaku tekmu ima po 15.000, pa se ti kao zalis. Ne moze se odredivati termin zbog pet ljudi koji dolaze dalje od Sarajeva, realno.Mozambik je napisao/la:E odabrali su termin svaka im cast. Kao da samo ljudi iz Sarajeva dolaze na Grbavicuarelinho je napisao/la:Željezničar - Mladost VO subota, 20:00Mozambik je napisao/la:Da li neko zna u kolko je utakmica u Subotu? Nece valjda opet stavit u 8.
Nedjelja je najbolji termin za odigravanje meceva satnica nije bitna, subotom dosta naroda radi. Molim boga da derbi bude u nedjelju u subotu imam svadbu
.