možemo s 5 krila komotnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja mislim da bi protiv Viteza trebali krenut s 3 napadaca![]()
![]()

možemo s 5 krila komotnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja mislim da bi protiv Viteza trebali krenut s 3 napadaca![]()
![]()
Mogli i bi da ih imamoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja mislim da bi protiv Viteza trebali krenut s 3 napadaca![]()
![]()
Pridruzujem se lijepim zeljamaMVB je napisao/la:Ovaj put stvarno neću dugo:
SRETAN ROĐENDAN,ŠTO MANJE GOLOVA,PUNO ZDRAVLJA I SREĆE PANTERI NA GOLU NAŠEG VOLJENOG KLUBA.
SRETNO OŠTRI.
Sretan rodjendan Ostri.MVB je napisao/la:Ovaj put stvarno neću dugo:
SRETAN ROĐENDAN,ŠTO MANJE GOLOVA,PUNO ZDRAVLJA I SREĆE PANTERI NA GOLU NAŠEG VOLJENOG KLUBA.
SRETNO OŠTRI.
Hebem ti zeruNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Aniju zera falila da produzi ugovor,sinoc pristao pa se predomislio jutroshajmooooo Ani ne vagaj nego stavi taj potpis yebem mu majku. Rodjeni su te napravili. Slusaj srce
počeli pregovori s igračima oko novih ugovora? Nadam se da će Ani ali i drugi bitni igrači produžiti saradnju s klubom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Aniju zera falila da produzi ugovor,sinoc pristao pa se predomislio jutroshajmooooo Ani ne vagaj nego stavi taj potpis yebem mu majku. Rodjeni su te napravili. Slusaj srce
hebote patak, ti nam dođeš kao izvor informacija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poceli Aleme i ne nudi se kikiriki nego fine cifre
Pa eto izvucem poneku kap ali se preznojim dok je dobijem. Cesma dobro stegnutaAlemC85 je napisao/la:hebote patak, ti nam dođeš kao izvor informacija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poceli Aleme i ne nudi se kikiriki nego fine cifre![]()
bit će ti sad teže kada krenu vrućine, ima da se osušiš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa eto izvucem poneku kap ali se preznojim dok je dobijem. Cesma dobro stegnutaAlemC85 je napisao/la:hebote patak, ti nam dođeš kao izvor informacija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poceli Aleme i ne nudi se kikiriki nego fine cifre![]()
Tako i treba,nema više ko nekada,svi znaju ko se ženi osim mladoženjeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa eto izvucem poneku kap ali se preznojim dok je dobijem. Cesma dobro stegnutaAlemC85 je napisao/la:hebote patak, ti nam dođeš kao izvor informacija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poceli Aleme i ne nudi se kikiriki nego fine cifre![]()
edgardavids je napisao/la:E gdje Elbera nađe hebo te on
Ne znam jesmo li prodali i Vitezu,ovi se ušutili hebiga niko ništa ne govori.zizu1991 je napisao/la:Nadam se da će igrači ispoštovati do kraja sezone. Idemo jako, i da takav pristup postane pravilo bez obzira ko protivnik bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.