HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

werly
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la werly » 14 apr 2014, 15:42

izgleda da je protiv celika umjesto u 16 i 30 utakmica u 19 i 40 tako bar pise na bht,mada i oni par dana prije utakmice znaju vrijeme pogresno drzat na svom ttx.u srijedu svi na stadion,bolji smo od sarajeva ali bit ce gutavo,uz podrsku ultrasa koji pripremaju koreografiju vjerujem u finale

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 apr 2014, 15:45

pitic je napisao/la: Hvalim te bože, pa ima ovakvih poštenih navijača Željezničara koji javno požele prolaz Zrinjskom jer upravo jedan ovakav navijač Željezničara dokaže većinski (čast izuzetcima koji su veoma rijetki i oni spadaju u endemsku vrstu) njihovo kolektivno mišljenje kada je u pitanju Sarajevo (a mišljenje je dabogda Sarajevo zijanilo sve utakmice kako u ligi, kupu i evropi pa protiv koga god igrali). Sve najbolje i tebi ;)
Hoćeš da kažeš da imam kompleks? Od Sarajeva? Povod za to? :lolno:
Naravno da ću željeti svom gradskom rivalu sve najgore, a kako i ne bi, valjda postoji neka vrsta rivalstva. Al bar priznam, nisam kao neki koji pljuju Lišticu svaki dan u godini, osim onda kada igra protiv FKŽ.
Nego, nisi mi odgovorio momčino na pitanje, zašto ste vi čupali stolice ako vam je suđenje u prvoj utakmici odlično?

Ako hoćeš odgovori mi na pp, da ne spamamo ljudima više temu, sretno vam u grčevitoj borbi za Evropu i molite Boga da Čelik ne dobije licencu :wave:

I da, liz liz sa Obarskom :lol:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 14 apr 2014, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 apr 2014, 15:46

Hoceli vam biti u srijedu svi spremni od igraca? :)

Nadam se dobroj utakmici i nasem prolasku... :D
04.10.2009 !!

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2014, 15:53

sarajlija je napisao/la:Hoceli vam biti u srijedu svi spremni od igraca? :)

Nadam se dobroj utakmici i nasem prolasku... :D
ma kakvi,imamo puno problema ali sreca imamo jako siroku klupu pa se to i ne osjeti toliko :)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2014, 15:59

gio10 je napisao/la:
pitic je napisao/la: Hvalim te bože, pa ima ovakvih poštenih navijača Željezničara koji javno požele prolaz Zrinjskom jer upravo jedan ovakav navijač Željezničara dokaže većinski (čast izuzetcima koji su veoma rijetki i oni spadaju u endemsku vrstu) njihovo kolektivno mišljenje kada je u pitanju Sarajevo (a mišljenje je dabogda Sarajevo zijanilo sve utakmice kako u ligi, kupu i evropi pa protiv koga god igrali). Sve najbolje i tebi ;)
Hoćeš da kažeš da imam kompleks? Od Sarajeva? Povod za to? :lolno:
Naravno da ću željeti svom gradskom rivalu sve najgore, a kako i ne bi, valjda postoji neka vrsta rivalstva. Al bar priznam, nisam kao neki koji pljuju Lišticu svaki dan u godini, osim onda kada igra protiv FKŽ.
Nego, nisi mi odgovorio momčino na pitanje, zašto ste vi čupali stolice ako vam je suđenje u prvoj utakmici odlično?

Ako hoćeš odgovori mi na pp, da ne spamamo ljudima više temu, sretno vam u grčevitoj borbi za Evropu i molite Boga da Čelik ne dobije licencu :wave:
Kao prvo nisi ti čovjek za pp. Čelik će dobiti licencu kada Amaw proda svog Bentley-a i te pare od prodaje posudi ili donira kao sadaku Čeliku. Vjeruj mi ja poštujem takve kao ti što priznaju ovakve stvari u vezi Sarajeva ;) bar onda znam da ću imati manje posla sa još jednim čovjekom kao ti i biti će mi rahatniji život. Što se tiće čupanja stolica pa zar mi imamo išta počupati na onome čemeru od betona?. E sada mi odgovori zašto ste razvaljivali stadion od svih građana Sarajeva koji će oni to na kraju platiti iz svojih džepova??? i zašto ste čupali stolice na svom vlastitom stadionu protiv Borca???
SRETAN BROJ - 1725

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 apr 2014, 16:15

Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 14 apr 2014, 17:01

zrinja05 je napisao/la:Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.

Možda onaj Franić ili juniori Ostojić/Odak . pa poslije u 2.pol. nek igraju desno i deni i basara .

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 14 apr 2014, 19:23

primasquadra je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.

Možda onaj Franić ili juniori Ostojić/Odak . pa poslije u 2.pol. nek igraju desno i deni i basara .
Katastrofa,ništa drugo,Radeljić skoro pa sigurno neće igrat,ozlijeđen,kompletna obrana ozlijeđena :shock: ,Deni također 99 % neće igrat i on ozlijeđen,pa ovo je katastrofa,ja stvarno ne znam kako mi mislimo prekosutra obranu igrat,ako nas ne prođu u srijedu neće nikad,ne zabiju li nam gol neka se kolektivno svi objese,ali ipak vjerujem u naše momke izbit ćemo mi to nekako,ali definitivno po meni šanse su sada pa mogu slobodno reći.40-60% za Sarajevo,možda čak i 70-30,ali šta reći osim in Stevo we trust :mrgreen: neka bude opet 3:2.

Dujka
??? ??? Graovac Stojkić
Barišić Šćepanović
Basara? Đurić Crnov
Nikolić

AJMO ZRINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2014, 19:34

Popunit ce Karacic to nekako. Dobro, obrana je velik problem, ali mene vise brine Celik nego ovaj kup. Nadam se da cemo nekako stisnut ovo u srijedu i da nam se barem neko oporavi do subote.. :wtf:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 14 apr 2014, 19:37

Lillard je napisao/la:Popunit ce Karacic to nekako. Dobro, obrana je velik problem, ali mene vise brine Celik nego ovaj kup. Nadam se da cemo nekako stisnut ovo u srijedu i da nam se barem neko oporavi do subote.. :wtf:
Vidiš,mislio sam da sam jedini,ali nisam,ne znam zašto ni mene toliko ne brine Kup niti se nešto zamaram sa tim i meni je nekako važniji Čelik,ali idemo uzet obe.Što kažeš,iskemijat će to Brana nekako.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 apr 2014, 20:15

u koliko sati je utakmica u srijedu?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 apr 2014, 20:18

marioo8888 je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:

Katastrofa,ništa drugo,Radeljić skoro pa sigurno neće igrat,ozlijeđen,kompletna obrana ozlijeđena :shock: ,Deni također 99 % neće igrat i on ozlijeđen,pa ovo je katastrofa,ja stvarno ne znam kako mi mislimo prekosutra obranu igrat,ako nas ne prođu u srijedu neće nikad,ne zabiju li nam gol neka se kolektivno svi objese,ali ipak vjerujem u naše momke izbit ćemo mi to nekako,ali definitivno po meni šanse su sada pa mogu slobodno reći.40-60% za Sarajevo,možda čak i 70-30,ali šta reći osim in Stevo we trust :mrgreen: neka bude opet 3:2.

Dujka
??? ??? Graovac Stojkić
Barišić Šćepanović
Basara? Đurić Crnov
Nikolić

AJMO ZRINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Sta bola :!: :!: Odkud sad povrede Radeljiću i Deniju.Znači od igrača iz obrane imamo jednog beka i jednog stopera sa klupe:?: Ako ovo prođemo onda treba Karačiću i igračima podići spomenik na rondou.Yebem ti sreću ovakvu,jednu nas utakmicu pomazi pa nas onda tri unakazi.Ali mane zeve IGRAJ DO KRAJA!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 apr 2014, 20:20

theprodigy je napisao/la:u koliko sati je utakmica u srijedu?
18 sati.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 apr 2014, 20:31

zrinja05 je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:u koliko sati je utakmica u srijedu?
18 sati.
hvala :thumbup:

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 14 apr 2014, 20:44

Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 apr 2014, 20:49

krmak je napisao/la:Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?

Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmu :!: :?: Nek se kale,pa šta bude.

krmak
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krmak » 14 apr 2014, 20:50

zrinja05 je napisao/la:

E neznam ti, sjeba nas ovo pravo, posebno ozljeda brkovica, a nemamo zamjene za zlatica

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 apr 2014, 20:58

krmak je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

E neznam ti, sjeba nas ovo pravo, posebno ozljeda brkovica, a nemamo zamjene za zlatica

Nemamo ni beka ni stopera , šta će Branko iskemijati ne znam.Možda bude ovako:

Dujković

Stojanović , Radeljić ?(Belošević :?: ) , Graovac , Stojkić

Đurić , Šćepanović , Barišić , Crnov

Bekić - Nikolić

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 14 apr 2014, 21:02

zrinja05 je napisao/la:
krmak je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la: Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmu :!: :?: Nek se kale,pa šta bude.

Nemamo ni beka ni stopera , šta će Branko iskemijati ne znam.Možda bude ovako:

Dujković

Stojanović , Radeljić ?(Belošević :?: ) , Graovac , Stojkić

Đurić , Šćepanović , Barišić , Crnov

Bekić - Nikolić
Jedino tako i moze ili da gura mlađe što po meni nebi bilo pametno raditi sada

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 14 apr 2014, 21:04

Sad je u modi imeti "laznog" napadaca i "lazne" bekove,podjite vi sa 11 igraca ,pozicije su manje vise nebitne! :wave:

Sretno vam protiv pitara! :bih:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.