Najbolji golman svijeta.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dalje nisam citao. Mata je bio fantastican prosle sezone, dobar i sezonu prije toga. Daleko bolji od nivoa Kagawe, prosle sezone je bio najbolji igrac lige nakon Balea, Suareza i van Persia.Valencia je napisao/la:
Igru graditi oko Mate? Kakva suluda zamisao. Pa on je slabiji igrac od Silve koji isto tako nije top klasa. Slabiji je i od Oskara. On nije igrao nikada dobro kao sto je igrao Kagava u Dortmundu. Da je neka super igracina, prepoznao bi to Murinjo. Tacno se zna sta moze i koliko moze Mata. Nije njemu 20 godina pa da mozemo pricati kako se Murinjo mozda zajebao.
Istina odlaze kapiteni, i u njihovim odlaskom ne gubimo samo na onom tehničkom dijelu nego sigurno i na psihološkom. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da su i Evra i Vidić u pojedinim trenutcima ove sezone djelovali dosta letargično kao da su već spremali kofere za novu sredinu. Ne osuđujem iste, već su na izmaku svojih karijera, sezona je prošla i obojica su igrači koji su previše dobrog donijeli ovom timu i želim im svu sreću u nastavku. Naravno da ovdje mislim i na Ferdinanda, ali eto još uvijek nije zvanično da ide na kraju sezone, dok je za ovu dvojicu izgleda gotova stvar.Valencia je napisao/la: RJWG
Bice promjena.
Odlaze Ferdinand i Vidic. Mozda ode i Evra. To je skoro cijela zadnja linija. Ako ode Evra, lijevi bek mora doci, a mozda i jedan stoper. Ako budu dovodili stopera uslov treba biti solidna tehnika. Moja zelja je Humels.
Na Gigsa se vise ne moze ozbiljno racunati. Otisao je i Anderson. Svi su svjesni da je Kleverli panj. Flecer i Kerik su potrosena. Felaini je drvo. Dakle, bilo bi neozbiljno dovesti samo jednog veznog igraca. Potrebna su DVA.
Dakle, moguce je da dodju cetri nova igraca. To je vec pola tima.
Sto se tice odlaska Mojsa. Nisam za to osim ako zamjena nije Klop. Niko drugi ne dolazi u obzir.
Ma za Evru sam nekako siguran da ide jer je Berbatov nakon svog dolaska u Monako izjavio da se posavjetovao s Evrom i da mu je ovaj preporučio klub koji želi trofeje u skorijoj budućnosti. Nema sumnje da je i Evra u kontaktu s ljudima iz Monaka i vrlo moguće da će se pridružiti Berbi na ljeto! Istini za volju, Moyes je po svom dolasku počeo tražiti lijevog beka što je sigurno uticalo na Evru da već lagano zaključuje svoju priču u Unitedu i tu se pored njegovih godina može tražiti razlog njegovih ispodprosječnih partija ove sezone.Belmin6 je napisao/la:@RJWG Super napisano. Sve na mjestu, samo mislim ipak da ce se dovoditi jedan štoper. Mislim da Rio ide u Ameriku, ili ce se možda vratiti u WH. Sigurno Moyes želi novog lijevog beka, ali mislim da želi i da ostavi Evru u ekipi. Naravno njegova minutaža ce biti uveliko umanjena, sad da li bi Evra na to pristao, treba da vidimo. Što se tice pozicije CM, mislim da cemo dovesti malog Carvalha iz Sportinga. Mali stvarno obecava, a njegov posao bi trebao da bude ono za što smo doveli Fellainija, ali ovaj to tanko radi. Kreativac, možda, ako izleti opet kakav "Mata" na toj poziciji. I to je to za ovo ljeto. Ako Nani ode, možda budu tražili novo krilo.
Zasluzuje da debituje prije kraja sezone.Ethel je napisao/la:James Wilson postigao novi gol za U21 tim
Jel ovo maturska muNitro je napisao/la:
Najbolji golman svijeta.![]()
Igrač mjeseca je slika mu je to.Lampard8 je napisao/la:Jel ovo maturska muNitro je napisao/la:
Najbolji golman svijeta.![]()
![]()
Mata je počeo da igra u posljednjih par tekmi kako se od njega očekuje i već se promjene i te kako mogu vidjeti i sigurno da ćemo ga gledati u najboljem izdanju sljedeće sezone. A za Fellainija se nikako ne mogu složiti, izgleda s većinom ovdje.Valencia je napisao/la:
RJWG
Jednu cinjenicu vrijedi istaci i o njoj razmisliti. Mojs se usrao, usrali su se ljudi iz klupskog vodstva. Svi se pitaju je li ova ekipa dovoljno dobra da ostvari ocekivanja. Doveli su Felainija i Matu, nista se nije promijenilo. Ovaj prvi je kardinalna greska.
Neka ide i Chicha, vjerujem u Wilsona.Nitro je napisao/la:Ne trebaju nam pojačanja. Samo da hoće ovaj Rooney otići i RvP da dobije priliku Chicha.
Šta igra taj Wilson. Mali je igračina.Cartman je napisao/la:Neka ide i Chicha, vjerujem u Wilsona.Nitro je napisao/la:Ne trebaju nam pojačanja. Samo da hoće ovaj Rooney otići i RvP da dobije priliku Chicha.
Nitro je napisao/la:Ne trebaju nam pojačanja. Samo da hoće ovaj Rooney otići i RvP da dobije priliku Chicha. Ja bih stavio Fellainija na štopera a Smalling na centralnog veznog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.