NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 14 apr 2014, 19:23

Bihac96 je napisao/la:Ispravna odluka Emira za smjenu trenera,potpuno logicno za sto je ovo uradio,imam 100% informacije,a i cekajte da se oglasi oficijalna stranica Jedinstva sta i kako,izjave i ostalo.Neznam zasto vjerujete SS portalu za ovu izjavu Emira mada bas i nema nista lose u ovom clanku,ali posto znam da je vise puta ovaj portal objavio "izjave nasih igraca" a nasi igraci nisu progovorili za ovaj portal,tako da ovo ne uzmate za ozbiljno ;)
Istina, igraci se smiju sta se sve pise :crazy:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 14 apr 2014, 19:35

Evi je dosta mlad trener. Nema on neki autoritet i strahopostovanje kod igrača. Sa dosta igrača je on vise u prijateljskom odnosu (jer se dosta dugo poznaju), nego u poslovnom kao sto treba da bude. Neki igrači ne daju onoliko koliko mogu. U Jedinstvu ima preko 20 igrača koji mogu igrati u prvi 11, logično da svi ne mogu igrati, i da sa vremenom postaju nezadovoljni. Jer konstantno igra neki 13-14 igrača, a pojedini nema ni na klupi. Evi je imao dosta veliki širinu u rosteru igraca, a nije izvukao ni 50% od toga. Jes i dalje prvi, ali je u minusu 2 boda (Igman). Pa lakse je promjenuti trenera.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 14 apr 2014, 19:37

Šta je sa besimom sabicem, logično bi bilo da je on ustoličen, jer je uvijek on uvodio ekipu u visi rang, a ovaj ahmet pomoćnik, tako je bilo od 96. Godine hah

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 apr 2014, 19:39

diplomatija je napisao/la:Šta je sa besimom sabicem, logično bi bilo da je on ustoličen, jer je uvijek on uvodio ekipu u visi rang, a ovaj ahmet pomoćnik, tako je bilo od 96. Godine hah
Taj vise nece biti trener Jedinstva
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 14 apr 2014, 19:47

Stoo, da nije preminuo, nisam upratio gdje je i šta je s njim?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2014, 19:47

ja stvarno sta je sa Besimom?..bio je dobar trener onih godina , ali sigurno je i on negdje zabrljao kao i mnogi u Slobodi sto su brljali i svoje ime prekrizili u sivm kombinacijama sa Slobodom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 14 apr 2014, 19:49

Glavni razlog promjene je taj sto nam je igra zivi ku.rac i niko ne može garantovati da bi do kraja dobili sve utakmice na domaćem terenu a samo jedan kiks na domacem tereni znači zbogom PL, stoga ce se pokušati sa Kareton da on pokuša izvući maksimum i koliko toliko unaprijediti igru, a na strani znamo svi kako ce funkcionisati do kraja, dakle bit je dobiti sve kod kuce
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 14 apr 2014, 19:51

SaltCityAttack je napisao/la:ja stvarno sta je sa Besimom?..bio je dobar trener onih godina , ali sigurno je i on negdje zabrljao kao i mnogi u Slobodi sto su brljali i svoje ime prekrizili u sivm kombinacijama sa Slobodom
Živ je Besko... Mislim da vodi nekog hrvatskog niželigaša

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 14 apr 2014, 19:57

ma vi ste se ukakali kad je Janjoš digao sidro...tad je bilo i igre i rezultata, malo-pomalo ostadoše samo rezultati...
Undici stelle - ACM 1899

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 14 apr 2014, 20:03

Biscani sjetite li se ikad rahmetli Nedzada, prouči li mu se nekad fatiha, mislim da je niko vise ne zaslužuje kao on, jer on vam je donio ono sto vjerovatno vise nikad niko neće..

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 apr 2014, 20:03

baltazar1 je napisao/la:ma vi ste se ukakali kad je Janjoš digao sidro...tad je bilo i igre i rezultata, malo-pomalo ostadoše samo rezultati...
Nama je sreca bila sto imamo kvalitetne igrace pa koliko toliko mogu iscupati loseg trenera,ali vjeruj mi da imalo imamo slabije igrace da nebi bili medju prve dvije ekipe.A Janjos je ovu ekipu poznavao u dusu sve i jednog,on da je ostao mi bi vec sad bili u PL,pa sad necu reci da nebi imali poraza,ali sigurno vise od jednog poraza nebi imali u sezoni.Ako je neko bio u Bihacu i gledao utakmice Jedinstva to je bila ljepota gledati kako je igrala Janjoseva ekipa,odbrana,napad sve perfect ali nazalost sve se je srusilo to.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2014, 20:07

Samo da je sad nekako izgurati sa Kecalovicem i ostati na prvom mjestu. Gora igra sumnjam da moze biti od ove sada sto smo pruzali sa Smailagicem.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 14 apr 2014, 20:11

diplomatija je napisao/la:Biscani sjetite li se ikad rahmetli Nedzada, prouči li mu se nekad fatiha, mislim da je niko vise ne zaslužuje kao on, jer on vam je donio ono sto vjerovatno vise nikad niko neće..
Rahmetli Nedžad Verlašević je za mene najbolji trener kojeg smo imali. Pa sa njim smo i osvojili titulu u sezoni 99/00.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 14 apr 2014, 20:16

Pa zato i pitam red bi bio i da ga se i u klubu nekad sjete, odaju počast na nekoj utakmici ili tako nešto, a možete i vi navijači nešto po tom pitanju uraditi, jer mom klubu ko donese titulu, on je za mene vrh...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2014, 20:25

ako budete dobri pozvat cemo vas na memorijalni turnir Mustafa Hukic i Nedzad Verlasevic u Tuzli kad se bude odrzavao :)..jer zadnji put kad je odrzan bio je povodom sivh nasih legendi koji nisu medju zivim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 14 apr 2014, 20:38

diplomatija je napisao/la:Pa zato i pitam red bi bio i da ga se i u klubu nekad sjete, odaju počast na nekoj utakmici ili tako nešto, a možete i vi navijači nešto po tom pitanju uraditi, jer mom klubu ko donese titulu, on je za mene vrh...
Pa naravno da je red da ga se sjete u klubu, zaduzio ih je svojim rezultatima u Jedinstvu. Sto se tice navijača, smjena na tribinama je bila. Neki novi, mlađi dečki 18-25god., su sad tu, mislim da 90% nji nije ga poznavalo. Jer proslo je 15god. od toga, ti dečki sto su sad na tribinama su imali max. 10-tak godina. A i sto se tice uprave kluba, mislim da niko vise nije tu, ko je bio u doba kad je rahmetli Nedzad bio trener. Izuzev Tigra, koji je sad uz klub da pripomogne. Ali se istorija ne smije zaboraviti. Stari iskreni navijači cijene ono sto je rahmetli Nedzad uradio za Jedinstvo, i uvijek se kroz price spominje njegovo ime sa postovanjem.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 apr 2014, 22:06

Ove priče da bi Kečalović mogao unaprijediti igru su za djecu. Nama igru za mjesec dana ne može unaprijediti Mancini, da može Kečalović. Ako se Evi malo posvadjao sa kim, radi atmosfere u ekipi smaknuli su ga, ali opet, hoće li Kečalović to popraviti, nikako vjere nemam u njega, ali nadam se da će me iznenaditi. Sretno mu

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 apr 2014, 22:39

NKJ je napisao/la:Ove priče da bi Kečalović mogao unaprijediti igru su za djecu. Nama igru za mjesec dana ne može unaprijediti Mancini, da može Kečalović. Ako se Evi malo posvadjao sa kim, radi atmosfere u ekipi smaknuli su ga, ali opet, hoće li Kečalović to popraviti, nikako vjere nemam u njega, ali nadam se da će me iznenaditi. Sretno mu
Svaka promjena pa i na gore rjesenje u ekipi donese malo dodatne energije,tako da bi za nas bilo bolje da je ostao stari trener jer bi to eskaliralo u otvoreni sukob na svim relacijama pri cemu bi mi hajrovali,a novi trener kao sto rekoh osim energije i malo ozbiljnosti nece nista donjeti.
Svakako dobar izbor vase uprave.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 apr 2014, 23:39

Mislim da ovi sadašnji igrači, izuzev pojedinaca, teško prihavataju sistem, disciplinu i pravilan rad
:wtf: Vjerovatno je razlog svađa sa igračima. Bez discipline nam nema PL pa oni neka izvole.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 apr 2014, 00:20

Mene zanima samo jedno. U slucaju neuspjeha ko ce biti krivac za isti? Zanima me vase misljenje

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.