Samo koliko ovdje potencijala ima, auhh

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I manje valjanja o transferima, pogotovo napadackog dijeal ekipe...xaviesta je napisao/la:Barca B sa prosjekom oko 21. godine na 5. poziciji u Segundi, zabili više nego prvoplasirani Depor. Juniori prvaci Evrope. Rafinha glavni igrač solidne ekipe iz Primere.. Samo da je strpljenja.
Dobra tekma.Lillard je napisao/la:Eh, ali promasila je i Benfica fine sanse.let3 je napisao/la:e moj Munire šta promaši
Traorea su priključili u završnici igrao je samo 3 utakmice, dok je Haddadi igrao i grupnu fazu. Bio je tu i Sanabria koji je bio najbolji strijelac ali je otišao u Romu. Inače još 5 igrača iz Barce B je imalo pravo igrati ovu Ligu Prvaka ali nije bilo potrebegeoxx je napisao/la:Pa sto ovaj Munir ne igra za Barcu B? A Traore igra... Il' sam ja sta pobrkao?![]()
Kako vidim Munir ih je najvise vukao ove sezone, 11 golova - 6 asistencija.
Najbolji strijelac i asistent Lige prvaka.
Maskerano sa 170 cm visine.let3 je napisao/la:ko ce nam igrati stopere u finalu kupa![]()
174 cm, molim lijepobparena je napisao/la:Maskerano sa 170 cm visine.let3 je napisao/la:ko ce nam igrati stopere u finalu kupa![]()
Kao i protiv Granade.let3 je napisao/la:ko ce nam igrati stopere u finalu kupa![]()
xaviesta je napisao/la:Barca B sa prosjekom oko 21. godine na 5. poziciji u Segundi, zabili više nego prvoplasirani Depor. Juniori prvaci Evrope. Rafinha glavni igrač solidne ekipe iz Primere.. Samo da je strpljenja.
Sunce ti grebem šta šta sve čovek može ovde da pročita... a čini mi se da i trenutna uprava razmišlja na sličan način, ..eš rezultate, bitno je da se gradi novi (ko da ovom nešto fali) stadion... damnRajaz je napisao/la:La Masia znaci i dalje šljaka, fino. El Hadadi i Adama Traore.Dajte tu kaznu da vidimo ove momke na Camp Nou, pa makar ne osvojili nista narednu sezonu-dvije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.