NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

sigurnoable
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la sigurnoable » 14 apr 2014, 01:19

LloriS je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Nemoj me živ bio učiti o gramatici ;) a trenutna razlika je 3 boda,a sigurno neće doći do toga da odlučuje gol razlika ;)
Stvarno si gori od ovog Ice, covjek ti fino objasnio da zaostajete za nama 3 boda ali to je kao 4, sta cete ako stignete ta 3 boda, opet ste iza nas, znaci vi morate cekati dva kiksa Jedinstva :crazy:

PS: eto ti znas jel nece doci do toga da odlucuje gol razlika :wtf:
Ma oni su sigurno u to jer im je Ciro rekao da ce se Jedinstvo negdje se "skliznuti" :lol: :clap:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 14 apr 2014, 01:54

Zar mislite pobijedit u Gračanici ? :lol: :lol: koliko me sjećanje služi pušteno vam je jednom 1:2, ne može vala i drugi put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 apr 2014, 01:58

qqlele je napisao/la:Zar mislite pobijedit u Gračanici ? :lol: :lol: koliko me sjećanje služi pušteno vam je jednom 1:2, ne može vala i drugi put.
Posteno 0:1 ne treba nam vise :wave:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 16:48

Smajilagic otkaz :?

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 apr 2014, 16:53

Vratio se Ahmet Kečalović, umjesto Smajilagića, nemam pojma zbog čega on dobi otkaz, noćas će se znati više.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 apr 2014, 17:06

nevjerovatno je da ekipa promijeni 4-5 trenera u toku sezone, iako je cijelo vrijeme na prvom mjestu. strašno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 17:10

Da se nije desilo ono sa Janjosom druga bi prica bila sada bi bili na jednom treneru do kraja

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 apr 2014, 18:13

Cirkus fuj. Ne volim Evija nikako ali rezultati su tu hebote. Pa bas sad kad imamo kvalitetnu ekipu, dovoljno kvalitetnu da odemo u PL ove stvari se desavaju. Pa milijardu trenera u uspjesnoj sezoni. Daj Boze da ovo izađe na dobro.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 apr 2014, 18:17

sto smijenise covjeka,jbt :shock: :shock:
sta je imao on...samo jedan kiks i to protiv igmana...nije valjda zbog toga :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 apr 2014, 18:22

On i Kečalović su samo zamijenili mjesta u klubu. Samo što to niko u ovom gradu nije skontao, zbog čega? Šta je to uradio Smajilagić pa da ga stave na malo slabiju poziciju. Pa 1,5 godinu je bio pomoćni trener, pola godine trener. I sad ga u juniore, a ovog stavili ovamo, trenirao juniore, i vodio jedinstvo jednu utakmicu, kad smo dobili u Lukavcu.
Fkt ne znam zašto ovo rade.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2014, 18:24

Jedino kod vas je slučaj da smijenite čovjeka koji vas drži na prvom mjestu..
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 apr 2014, 18:26

Gorki je napisao/la:Jedino kod vas je slučaj da smijenite čovjeka koji vas drži na prvom mjestu..
Sigurno da nije smijenjen bez nekog razloga. Nešto je moralo postojati.
Igra nam je veliki ku*ac, znači bez akcija, bez nekih kontri dobrih, jednostavno nula bodova. Sa Janjošom je to izgledalo kao bajka, dok sa ovim ne liči ni na šta, ali i ako je to jedan od razloga, nije se trebalo mijenjati, ni ovaj novi neće ništa moći napraviti, ipak je Evi prošao pripreme ekipom, upoznat je sa svima.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2014, 18:33

Pa dobro razumijem ja to sve,ali mjenjate trenera u najgorem mogućem vremenu,osim ako ovaj koji ga je zamjenio zna Jedinstvo u dušu ;)

Mada sigurno je nešto golemo.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 apr 2014, 18:35

Vodio je juniore, e sad koliko je upućen u ovu ekipu, to ne bih znao. Iako ih je vodio jednu utakmicu, ali to nije to. I sigurno da on ne može ništa uraditi. Ja ću to reći uvijek, do kraja on sigurno ne može sve pobijediti. I ovo treba pod hitno mijenjati ponovo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 14 apr 2014, 18:36

Pozdrav, mozda je postojao neki sukob unutar tima, pa je uprava brzo reagovala i na brz nacin zeli da sanira mozda losu atmosferu. Ili mozda sef nije bio timski igrac i nije suradivao sa upravom...uglavnom vrjeme ce pokazati hoce li ovo biti pozitivni ili negativni sok na igrace.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 apr 2014, 19:02

Glupost, vodis na tabeli, drzis sve u svojim rukama i do kraja ti treba samo konstanta a ti guras klub u turbulencije i mijenjas trenera, ovakvi potezi (nije Jedinstvo ovo uradilo prvo u BiH, pogotovo ne u Evropi) mi nikada nisu bili jasni osim ako nije do zdravlja trenera recimo, tada jedino OK.

Ovo mi je recimo najdebilnija izjava unazad par godina

"Odluka kojom je Ervin Smajlagić smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba Jedinstva donesena je u najboljem interesu za naš klub. Jednostavno željeli smo osvježiti ekipu pred završnicu lige, te dati priliku ljudima sa novim idejama koji će u tim pokušati usaditi novu, dodatnu, snagu", istakao je Mujadžić na početku razgovora za SportSport.ba.

Pogotovo boldirani dio. Pa halo PRVI SI, ulazis u PL BiH ako ovako ostane i nekom je do mijenjanja? Naravno da su neke druge stvari u pitanju a ne samo "zelja za svjezom krvi".

Iskreno se nadam kako ovi natpisi po netu o losim odnosima u klubu nisu istiniti, navijam da vi udjete u ligu, pozelio sam Bihac itekako i stvarno bih volio da se vratite u ligu konacno. Valjda ovo nece uticati na ekipu i rezultate, preblizu ste cilju da bi se sada poceli zajebavati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 apr 2014, 19:06

Igraci poslije odlaska Janjosa jedva da su sebi dosli, nisu uopste bili voljni nastaviti igrati. Pricao sam tad sa igracima i jako im je krivo bilo.Nije po meni ovo dobar potez jer Evija Kecalovic mijenja, da je neko bolji i iskusniji ne bih se bojao za Pl. Sad ce Kare da uradi skauting ekipe Bratstva preko svoga prijatelja :D :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 apr 2014, 19:07

Emir je zakazao sastanak svi igraca,dao je njima da odluče ili on ili Evi ;)
Nisam bii za to da bude trener,ali ako su ga odabrali već trebali su sacekati kraj sezone,a ne stvoriti losu atmosferu pred kraj...

Sent from Lumia 920 using Tapatalk

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2014, 19:13

Rooney88 je napisao/la: "Odluka kojom je Ervin Smajlagić smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba Jedinstva donesena je u najboljem interesu za naš klub. Jednostavno željeli smo osvježiti ekipu pred završnicu lige, te dati priliku ljudima sa novim idejama koji će u tim pokušati usaditi novu, dodatnu, snagu", istakao je Mujadžić na početku razgovora za SportSport.ba.

Na kraju Krajišnici ako ne uđete u PL,bili mi ili Bratstvo ili pak Rudar SAMI SEBI ĆE TE BITI KRIVI :crazy:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 apr 2014, 19:22

Ispravna odluka Emira za smjenu trenera,potpuno logicno za sto je ovo uradio,imam 100% informacije,a i cekajte da se oglasi oficijalna stranica Jedinstva sta i kako,izjave i ostalo.Neznam zasto vjerujete SS portalu za ovu izjavu Emira mada bas i nema nista lose u ovom clanku,ali posto znam da je vise puta ovaj portal objavio "izjave nasih igraca" a nasi igraci nisu progovorili za ovaj portal,tako da ovo ne uzmate za ozbiljno ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.