Glupost, vodis na tabeli, drzis sve u svojim rukama i do kraja ti treba samo konstanta a ti guras klub u turbulencije i mijenjas trenera, ovakvi potezi (nije Jedinstvo ovo uradilo prvo u BiH, pogotovo ne u Evropi) mi nikada nisu bili jasni osim ako nije do zdravlja trenera recimo, tada jedino OK.
Ovo mi je recimo najdebilnija izjava unazad par godina
"Odluka kojom je Ervin Smajlagić smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba Jedinstva donesena je u najboljem interesu za naš klub. Jednostavno željeli smo osvježiti ekipu pred završnicu lige, te dati priliku ljudima sa novim idejama koji će u tim pokušati usaditi novu, dodatnu, snagu", istakao je Mujadžić na početku razgovora za SportSport.ba.
Pogotovo boldirani dio. Pa halo PRVI SI, ulazis u PL BiH ako ovako ostane i nekom je do mijenjanja? Naravno da su neke druge stvari u pitanju a ne samo "zelja za svjezom krvi".
Iskreno se nadam kako ovi natpisi po netu o losim odnosima u klubu nisu istiniti, navijam da vi udjete u ligu, pozelio sam Bihac itekako i stvarno bih volio da se vratite u ligu konacno. Valjda ovo nece uticati na ekipu i rezultate, preblizu ste cilju da bi se sada poceli zajebavati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!