HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
izgleda da je protiv celika umjesto u 16 i 30 utakmica u 19 i 40 tako bar pise na bht,mada i oni par dana prije utakmice znaju vrijeme pogresno drzat na svom ttx.u srijedu svi na stadion,bolji smo od sarajeva ali bit ce gutavo,uz podrsku ultrasa koji pripremaju koreografiju vjerujem u finale
Hoćeš da kažeš da imam kompleks? Od Sarajeva? Povod za to?pitic je napisao/la: Hvalim te bože, pa ima ovakvih poštenih navijača Željezničara koji javno požele prolaz Zrinjskom jer upravo jedan ovakav navijač Željezničara dokaže većinski (čast izuzetcima koji su veoma rijetki i oni spadaju u endemsku vrstu) njihovo kolektivno mišljenje kada je u pitanju Sarajevo (a mišljenje je dabogda Sarajevo zijanilo sve utakmice kako u ligi, kupu i evropi pa protiv koga god igrali). Sve najbolje i tebi

Naravno da ću željeti svom gradskom rivalu sve najgore, a kako i ne bi, valjda postoji neka vrsta rivalstva. Al bar priznam, nisam kao neki koji pljuju Lišticu svaki dan u godini, osim onda kada igra protiv FKŽ.
Nego, nisi mi odgovorio momčino na pitanje, zašto ste vi čupali stolice ako vam je suđenje u prvoj utakmici odlično?
Ako hoćeš odgovori mi na pp, da ne spamamo ljudima više temu, sretno vam u grčevitoj borbi za Evropu i molite Boga da Čelik ne dobije licencu

I da, liz liz sa Obarskom

Zadnja izmjena: gio10, dana/u 14 apr 2014, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Hoceli vam biti u srijedu svi spremni od igraca?
Nadam se dobroj utakmici i nasem prolasku...

04.10.2009 !!
ma kakvi,imamo puno problema ali sreca imamo jako siroku klupu pa se to i ne osjeti tolikosarajlija je napisao/la:Hoceli vam biti u srijedu svi spremni od igraca?![]()

Kao prvo nisi ti čovjek za pp. Čelik će dobiti licencu kada Amaw proda svog Bentley-a i te pare od prodaje posudi ili donira kao sadaku Čeliku. Vjeruj mi ja poštujem takve kao ti što priznaju ovakve stvari u vezi Sarajevagio10 je napisao/la:Hoćeš da kažeš da imam kompleks? Od Sarajeva? Povod za to?pitic je napisao/la: Hvalim te bože, pa ima ovakvih poštenih navijača Željezničara koji javno požele prolaz Zrinjskom jer upravo jedan ovakav navijač Željezničara dokaže većinski (čast izuzetcima koji su veoma rijetki i oni spadaju u endemsku vrstu) njihovo kolektivno mišljenje kada je u pitanju Sarajevo (a mišljenje je dabogda Sarajevo zijanilo sve utakmice kako u ligi, kupu i evropi pa protiv koga god igrali). Sve najbolje i tebi![]()
Naravno da ću željeti svom gradskom rivalu sve najgore, a kako i ne bi, valjda postoji neka vrsta rivalstva. Al bar priznam, nisam kao neki koji pljuju Lišticu svaki dan u godini, osim onda kada igra protiv FKŽ.
Nego, nisi mi odgovorio momčino na pitanje, zašto ste vi čupali stolice ako vam je suđenje u prvoj utakmici odlično?
Ako hoćeš odgovori mi na pp, da ne spamamo ljudima više temu, sretno vam u grčevitoj borbi za Evropu i molite Boga da Čelik ne dobije licencu

SRETAN BROJ - 1725
Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- primasquadra
- Kontakt:
Možda onaj Franić ili juniori Ostojić/Odak . pa poslije u 2.pol. nek igraju desno i deni i basara .zrinja05 je napisao/la:Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.
-
- Kontakt:
Katastrofa,ništa drugo,Radeljić skoro pa sigurno neće igrat,ozlijeđen,kompletna obrana ozlijeđenaprimasquadra je napisao/la:Možda onaj Franić ili juniori Ostojić/Odak . pa poslije u 2.pol. nek igraju desno i deni i basara .zrinja05 je napisao/la:Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.

Dujka
??? ??? Graovac Stojkić
Barišić Šćepanović
Basara? Đurić Crnov
Nikolić
AJMO ZRINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Popunit ce Karacic to nekako. Dobro, obrana je velik problem, ali mene vise brine Celik nego ovaj kup. Nadam se da cemo nekako stisnut ovo u srijedu i da nam se barem neko oporavi do subote.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Vidiš,mislio sam da sam jedini,ali nisam,ne znam zašto ni mene toliko ne brine Kup niti se nešto zamaram sa tim i meni je nekako važniji Čelik,ali idemo uzet obe.Što kažeš,iskemijat će to Brana nekako.Lillard je napisao/la:Popunit ce Karacic to nekako. Dobro, obrana je velik problem, ali mene vise brine Celik nego ovaj kup. Nadam se da cemo nekako stisnut ovo u srijedu i da nam se barem neko oporavi do subote..
- theprodigy
- Kontakt:
u koliko sati je utakmica u srijedu?
marioo8888 je napisao/la:Katastrofa,ništa drugo,Radeljić skoro pa sigurno neće igrat,ozlijeđen,kompletna obrana ozlijeđenaprimasquadra je napisao/la:Možda onaj Franić ili juniori Ostojić/Odak . pa poslije u 2.pol. nek igraju desno i deni i basara .zrinja05 je napisao/la:Ne mozemo racunati na Zlatica,Aleksica,Muminovica,Pezu,Brkovica.Od ovih 5 cetvorica iz obrane a Muminovic u sredini zlata vrijedan.Ali koga nema bez njega se moze i mora.Veliki problem je desni bocni,po meni Stojanovic bi mozda mogao ovo pokriti iako je ljevak ili Belosevic,ali opet Karacic najbolje zna tko mu sta moze odigrati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.,Deni također 99 % neće igrat i on ozlijeđen,pa ovo je katastrofa,ja stvarno ne znam kako mi mislimo prekosutra obranu igrat,ako nas ne prođu u srijedu neće nikad,ne zabiju li nam gol neka se kolektivno svi objese,ali ipak vjerujem u naše momke izbit ćemo mi to nekako,ali definitivno po meni šanse su sada pa mogu slobodno reći.40-60% za Sarajevo,možda čak i 70-30,ali šta reći osim in Stevo we trust
neka bude opet 3:2.
Dujka
??? ??? Graovac Stojkić
Barišić Šćepanović
Basara? Đurić Crnov
Nikolić
AJMO ZRINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Sta bola

18 sati.theprodigy je napisao/la:u koliko sati je utakmica u srijedu?
- theprodigy
- Kontakt:
hvalazrinja05 je napisao/la:18 sati.theprodigy je napisao/la:u koliko sati je utakmica u srijedu?

Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmukrmak je napisao/la:Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?

Re: Odg: HŠK Zrinjski
E neznam ti, sjeba nas ovo pravo, posebno ozljeda brkovica, a nemamo zamjene za zlaticazrinja05 je napisao/la:Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmukrmak je napisao/la:Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk![]()
Nek se kale,pa šta bude.
krmak je napisao/la:E neznam ti, sjeba nas ovo pravo, posebno ozljeda brkovica, a nemamo zamjene za zlaticazrinja05 je napisao/la:Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmukrmak je napisao/la:Iskemijaj branko nesto! Jeli belosevic u planu?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk![]()
Nek se kale,pa šta bude.
Nemamo ni beka ni stopera , šta će Branko iskemijati ne znam.Možda bude ovako:
Dujković
Stojanović , Radeljić ?(Belošević

Đurić , Šćepanović , Barišić , Crnov
Bekić - Nikolić
Jedino tako i moze ili da gura mlađe što po meni nebi bilo pametno raditi sadazrinja05 je napisao/la:krmak je napisao/la:E neznam ti, sjeba nas ovo pravo, posebno ozljeda brkovica, a nemamo zamjene za zlaticazrinja05 je napisao/la: Kako je počelo Jozić i Vranjić će početi tekmu![]()
Nek se kale,pa šta bude.
Nemamo ni beka ni stopera , šta će Branko iskemijati ne znam.Možda bude ovako:
Dujković
Stojanović , Radeljić ?(Belošević) , Graovac , Stojkić
Đurić , Šćepanović , Barišić , Crnov
Bekić - Nikolić
- zivinaajkula
- Kontakt:
Sad je u modi imeti "laznog" napadaca i "lazne" bekove,podjite vi sa 11 igraca ,pozicije su manje vise nebitne!
Sretno vam protiv pitara!

Sretno vam protiv pitara!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.