FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lopta je okrugla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 dec 2008, 19:26

Pitanje za Manijake-novi reflektori i novi trener,je li to znaci da zaboravljate sve i da samir i kompanija mogu da nastave da rade sta hoce?!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 dec 2008, 19:36

Evo gledam na Transfermarkt.de i pise o tome kako je Demir Hotic preuzeo od Sime Krunica klupu ZELJEZNICARA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 dec 2008, 19:58

Sto se Hotica tice,mislim da je to dobar izbor,bio je vrlo dobar igrac(osvojio kup i prvenstvo u Bundes ligi sa Kaiserlauternom),izmislio fudbal za krunica,istina je da nema nekog velikog iskustva kao trener(mislim da je trenirao mladje kategorije u nekim njemackim klubovima i mislim neke prvoligase u Turskoj)ali daleko od toga da se covjek ne razumije u fudbal,ima veliko igracko iskustvo itditd.....dugo je u Svabiji i tamosnjem fudbalu i mislim da moze donijeti neke nove ideje,prvenstveno tu mislim na rad sa igracima,mislim da ce prvo sto ce pokusati uraditi biti to da uvede disciplinu na treninzima i tekmama(jbg svabo je njega istreniro),samo dosta toga opet zavisi od crvenkapica iz uprave,tesko je uvesti disciplinu medju igrace ako im kasne plate i premije.....zavisi dosta i od toga imaju li ovi iz uprave istinske namjere da se nesto popravi,da li su Hotica doveli zato sto je dugo vani i koji nije bas najbolje upoznat sa svim prljavim radnjama na koje su spremni misevi iz uprave samo da bi sacuvali svoje fotelje.....ako ga puste da radi svoj posao mislim da moze nesto napraviti(ne treba ocekivati nista previse i preko noci)ali treba zato malo vremena,mozda ne u ovoj sezoni.....pitanje je hoce li se Hotic ista pitati kod dovodjenja igraca(mislim da ne treba dovoditi previse igraca sa strane,pametan potez uprave bio bi,uz dogovor sa Hoticem,da se da sansa mladim igracima iz Zeljine skole),siguran sam u to da ce kod njega igrati samo oni koji se dokazu na treninzima i za koje on procjeni da zasluzuju mjesto u prvih 11,ako se neko iz uprave pokusa mjesati u njegov posao Hotic ce sigurno odstupiti jer u Svabiji nije naucio na takav nacin rada,mislim da Hotic moze dovesti i neke sponzore(ne znam koliko je tacna info da farukova firma vec 6 mjeseci se besplatno reklamira na dresovima Zelje) iz Njemacke jer tamo ima dosta veza i poznanstava,ali ponavljam opet da dosta toga ovisi od uprave i da od njih dosta toga polazi......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 dec 2008, 20:06

amir je napisao/la:Evo gledam na Transfermarkt.de i pise o tome kako je Demir Hotic preuzeo od Sime Krunica klupu ZELJEZNICARA
Hehehehe,ne bi se krunic drugcije ni nasao na Transfermarkt.de hehe

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 31 dec 2008, 22:01

SRETNA VAM NOVA 2009 NISAM MANIJAK AL OD SRCA JE

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 dec 2008, 22:10

KODRO je napisao/la:SRETNA VAM NOVA 2009 NISAM MANIJAK AL OD SRCA JE
Hvala, bez obzira ciji navijac bio i sretna i tebi 2009 godina
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 31 dec 2008, 22:51

Sretna NOVA MANIJACIMA i NOVI REFLEKTORI PA CAK I NOVI TRENER VOZDRA :D

FORZA ZELJO
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 11:59

Sve najljepše u 2009. godini !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 01 jan 2009, 13:06

Hvala, a i vama Rodenim takoder :!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 jan 2009, 13:32

to da se badja raklamirao logosoft je tacno jer 1 augusta mu je istekao ugovor,slazem se sa vecinom sto je napisao @lopta je okrugla
AMAR OSIM!!!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 02 jan 2009, 14:31

csh je napisao/la:to da se badja raklamirao logosoft je tacno jer 1 augusta mu je istekao ugovor,slazem se sa vecinom sto je napisao @lopta je okrugla
Napisi koliko je ulozio, bezpovratno, novca do isticanja ugovora :!: Usput mozes napisati koliko su i ostali clanovi predsjednistva ulozili novca proteklih godinu dana pogotovo taj Ligatin ''izvor'' koji je ''odao badju'' :lol: :lol: :lol:

Inače, Hotić, koji već decenijama živi u Njemačkoj, već danima prima telefonske pozive od raznih bh. trenera, novinara i navodnih dušebrižnika koji ga uvjeravaju kako se "Željo raspada" i poručuju mu da ni u ludilu ne dolazi na Grbavicu.

- Istina je da sam imao pozive raznih "savjetnika", ali nijednog trenutka nisam pomislio da odustanem. Želim pomoći. Kritikovati je lako, pravi ljudi su oni koji hoće zasukati rukave i raditi, a ne omalovažavati ono šta drugi rade - kazao je Hotić.

Dok posteni ljudi rade, manijaci bojkotuju :lol: Vi imate bojkot, sta vas briga, vi ste sve probleme ovog svijeta rijesili :lol: :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jan 2009, 14:44

@zeljovac ti nisi dovoljno upucen da govoris o bojkotu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 jan 2009, 14:48

A nije mi jasna ta politika sto ne idete na gostovanja.Moze li mi neko pojasnit sta je s vama?

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 02 jan 2009, 15:06

Eagles je napisao/la:A nije mi jasna ta politika sto ne idete na gostovanja.Moze li mi neko pojasnit sta je s vama?
Nije im važno šta drugi misle o njima,važno im je da klub stane na noge ! to treba biti glavna vodilja svima a ne nekakvi navijački razlozi ! ipak smo tu radi kluba
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 02 jan 2009, 15:09

bistrikboy je napisao/la:@zeljovac ti nisi dovoljno upucen da govoris o bojkotu 8-)
Ma ja :lol: 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jan 2009, 15:21

Zeljovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:@zeljovac ti nisi dovoljno upucen da govoris o bojkotu 8-)
Ma ja :lol: 8-)
ti idi na tekme niko ti ne brani...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 jan 2009, 16:14

Zeljovac je napisao/la:
csh je napisao/la:to da se badja raklamirao logosoft je tacno jer 1 augusta mu je istekao ugovor,slazem se sa vecinom sto je napisao @lopta je okrugla
Napisi koliko je ulozio, bezpovratno, novca do isticanja ugovora :!: Usput mozes napisati koliko su i ostali clanovi predsjednistva ulozili novca proteklih godinu dana pogotovo taj Ligatin ''izvor'' koji je ''odao badju'' :lol: :lol: :lol:

Inače, Hotić, koji već decenijama živi u Njemačkoj, već danima prima telefonske pozive od raznih bh. trenera, novinara i navodnih dušebrižnika koji ga uvjeravaju kako se "Željo raspada" i poručuju mu da ni u ludilu ne dolazi na Grbavicu.

- Istina je da sam imao pozive raznih "savjetnika", ali nijednog trenutka nisam pomislio da odustanem. Želim pomoći. Kritikovati je lako, pravi ljudi su oni koji hoće zasukati rukave i raditi, a ne omalovažavati ono šta drugi rade - kazao je Hotić.

Dok posteni ljudi rade, manijaci bojkotuju :lol: Vi imate bojkot, sta vas briga, vi ste sve probleme ovog svijeta rijesili :lol: :roll:
Nisam mislio nista lose,nisam citao osloboldjenje nisam se info na taj nacin,ne vjerujem mahalskim ali krecem se oko grbavice zato jer me interesuju neke stvari i tako cujem ponesto i tako se informisem na licu mjesta,ne kazem da nije ulagao,ali imam isto tako info da se faruk ne pita gotovo nista ,protiv njega licno nemam nista .
AMAR OSIM!!!

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 02 jan 2009, 16:25

Biće ti dobro ako dobiješ prvu u Tuzli ti si kralj Demire.........
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 02 jan 2009, 16:36

Zeljovac je napisao/la:

Vidi se kako misevi iz uprave rade,igracima non-stop kasne sa platama i premijama i onda se navijaci cude kako nema rezultata,pa nece nijedan igrac ginuti za klub samo iz ljubavi prema tom klubu.....
to sto tvrdis da je tele ulozio bezpovratno svoju lovu-vidi se da se nije pretrgo cim klub grca u dugovima-nije li to i poenta ako zelis da budes u upravi jednog kluba a to je da ulozis svoju lovu a ne da budes tu na lijepe oci!?ne boj se za faruka,vratio je on tu svoju lovu kroz transfere Stile i Bube-eto koliko transparentno rade kada se i dan danas nagadja koliko su uzeli za te transfere,trebam li te podsjecati da europski klubovi cim potpisu ugovor s nekim igracem(cifre od kojih se vrti u glavi)to i objave na svojoj web stranici,mislim da nisu obavezni da to rade(mogu da kazu da je to poslovna tajna) ali oni u vecini slucajeva objave cifru transfera zbog transparentnosti svoga rada i prema javnosti tj.prema svojim navijacima i medijima......mislim da se i Zeljo,kao i vecina be ha klubova,na nasu zalost(sami smo krivi za to tj.nasa javnost) vodi kao udruzenje gradjana-prema tome,misevi iz uprave ne mogu se ponasati kao da je Zeljo njihova privatna imovina samo zato sto je neko ulozio nesto svoje love,isto vazi i za druge miseve u upravama ostalih klubova,sve dok se klubovi vode kao udruzenja gradjana,uprave imaju obavezu da budu sto transparentniji prema navijacima i siroj javnosti,oni to ne rade i ponasaju se kao da su klubovi njihova privatna prcija,cesto predsjednici klubova a i ostali u upravi,za onaj mali broj koje politika nije dovela na ta mjesta,i takvi kasnije imaju ambicije da se promovisu kroz klub i kasnije kandiduju u neku stranku i kasnije za neko mjesto u politici,evo primjer Gradimira Gojera,glavni u Narodnom pozoristu,clan je stranke zagrabi od BiH,podpredsjednik je Zelje i pitaj Boga koju jos sve funkciju ne obavlja,sad ce neko reci pa on voli Zelju,pa sta nije jedini i nije da samo par faca moze da obavlja funkcije u upravi,ali oni se drze one parole-daj da svoje dupe obezbjedim i da sa njim sjednem na sto vise stolica,cisti nepotizam,zajebali su i komunjare,zapravo nikad nisu ni prestali da budu to,uprava Zelje kao i sve ostale uprave nasih timova-"rade" na isti nacin kao i lesinari u nasem fudbalskom/nogometnom savezu a to je netransparentno i da ne nabrajam sve ostale mucke...... sto se tice reflektora na Grbavici,mislim da oni jos ne bi bili uradjeni da nije bilo opstine Novi Grad koja je izdvojila najveci dio sredstava,kao sto neko vec rece,mislim da je to bilo ovdje,Tesla je davno izmislio struju a mi se radujemo reflektorima,toliko godina nakon rata-pa da su sve dosadasnje uprave nakon rata,svaki dan izdvajali po marku,Grbavica bi davnih dana imala reflektore......mogao bih do sutra o svim sranjima koje nam serviraju misevi iz ne samo uprave Zelje nego i ostalih nasih klubova.......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 02 jan 2009, 16:56

csh je napisao/la:
Zeljovac je napisao/la:

Nisam mislio nista lose,nisam citao osloboldjenje nisam se info na taj nacin,ne vjerujem mahalskim ali krecem se oko grbavice zato jer me interesuju neke stvari i tako cujem ponesto i tako se informisem na licu mjesta,ne kazem da nije ulagao,ali imam isto tako info da se faruk ne pita gotovo nista ,protiv njega licno nemam nista .
Malo nelogicno,ulaze svoju lovu "a ne pita se nista",mozda namjerno podvaljuju takve informacije tako da se faruk opere tj.da se sa njega skine svaka odgovornost....pozz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, BarbareZeljin i 63 gosta.