Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nije vazno hoce li zaigrat za Liverpool (tesko da hoce), vazno je da dobije dobru karijeru u zapadnoj Evropi. A za to ima potencijala. On i Gojak su odlicni talenti i svaka cast Zelji.
Da barem FK Sarajevo daje vise prilika svojim juniorima poput Radovca, umjesto da im igraju polovnjaci iz Srbije i Crne Gore.
Da barem FK Sarajevo daje vise prilika svojim juniorima poput Radovca, umjesto da im igraju polovnjaci iz Srbije i Crne Gore.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 apr 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koliko ih ima iz BiH?Interista je napisao/la: Ima u Liverpoolu ovakvih kao sto su on koliko hoces koji potpisu a da li ce zaigrati ikad tamo to bog zna

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Legendo Lazo je davao golove svake prestupne godine. To mu je jedina mana, inace bi igrao sigurno u jednom od klubova lige petice. Lik je grtalica. Buldozder. njegova uloga u Zelji je bilo grtanje, primanje lopte i uposljavanje saigraca.Interista je napisao/la:Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21Rios je napisao/la:Pa ako ti smatras da znas nesto o fudbalu mozes donijeti zakljucak da li neko vrijedi ili ne..Eto,sta ti mislis da li je Ara talentovan igrac?Interista je napisao/la:Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji
A kad si vec spomenuo HNL,mi iz te lige imamo cak 3 reprezentativca i to iz klubova koji su vec skoro 10 godina u sjeni Dinama..Zar ne mozemo jednog imati i iz nase PL?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- 1988risha
- Kontakt:
Hajduk i Rijeka su svjetski klubovi,nemojte tako 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ako ti nije problem da mi nađeš tih 5-6 probacivananja pa da se i ja uvjerim da je glup igrač. Imaš sve derbije ove godine na yt.Head je napisao/la:Ne pratis ligu legendo.legenda reala je napisao/la:Samo neko subjektivan može reći da je Stanić kloc, a Cimirot reprezentativni potencijal
Stanic je ogranicen igrac koji se izdvoji iznad prosjeka jer je fizicki prespreman.Njemu su Jajalo i mrtvi Vusljanin na derbiju barem 5-6 puta probacili kroz pisu jer je neinteligentan igrac.
Stanić se zadnjih godinu dana izdigao iz prosjeka naše lige i to je činjenica, mada po meni još nije kalibar za reprezentaciju. Kvalitetom nije ni bolji ni gori od Vršajevića, mada je jači u nekim segmentima.
Njemu u korist ide to što se pozivaju prosječni igrači iz HNL-a, pa se može spominjati u nekom kontekstu reprezentacije.
Cimirot nije bio standardan u mladoj reprezentaciji jer su na njegovom mjestu igrali Čajić i Grahovac, tek ponekad je dobijao priliku na svojoj poziciji ili na desnom beku gdje je bio preloš. Dobar je igrač, ali nije reprezentativni kalibar, bar ne u ovom trenutku.
Grahovac je bolji igrač od njega. Da je Sarajevo dovelo Grahovca, ti bi zaboravio da Cimirot postoji.
Ara se može nadati pozivu jer je mlad, jer igra u prvaku države, jer je najbolji mladi igrač u ligi i najbolji strijelac lige koji ima pravo da nastupa za BiH. Također, igra na poziciji na kojoj imamo najmanje potencijalnih reprezentativaca.
Nema Liverpool stotine igrača koje šalje na posudbe kako se ovdje predstavlja.
Njih 6 je otišlo na posudbe iz Liverpoola U21 (među njima i Hodžić), dok je njih 15 otišlo na posudbe iz Liverpoolovog prvog tima (uključujući Borinija, Susa, Reinu..).
Daleko od toga da je on kvalitet za Liverpool ili EPL, ali je u odabranom društvu.
Ovo što igra u Želji, vjerujem da je to bio njegov lični izbor, iduće sezone neće biti u našoj ligi, to je sigurno.
Ima tu još par dobrih igrača koji imaju potencijal da postanu reprezentativci.
Marić , Špikić, Mešanović, Gojak, Oštraković (ništa lošiji od Avdukića, naprotiv), Simeunović, Duljević, Zolotić, ..
Travančić i Arežina su također bili veliki potencijali, mada se nešto čudno dešava sa njihovim karijerama.
Ovo samo što mi pada na pamet, mada ih ima još.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Evo još jednog... "Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača"... tako bih ja slagao našu reprezentaciju.
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1273 ... h-talenata
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1273 ... h-talenata
-
- Kontakt:
http://nogolopta.com/?p=2926" onclick="window.open(this.href);return false;
Bar vrijedi pokušati,ipak imamo nekog ko je sa njim blizak
Bar vrijedi pokušati,ipak imamo nekog ko je sa njim blizak

http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... ikad!.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Dobar Sajodinix, hajde pa da poslužiš u kvalifikacijama za EP 2016.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zasto sportsport proba ugurat Sehica? Zasto se toliko forsira? Nemam nista protiv covjeka, ali spominje se skoro svake sedmice a igra u fudbalskoj vukoyebini. Buric dok je igrao sjajno nije se ovako spominjao, ni blizu. Igrac iz Azerbejdzana ne moze bit dio reprezentacije. Tacka.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Zasto sportsport proba ugurat Sehica? Zasto se toliko forsira? Nemam nista protiv covjeka, ali spominje se skoro svake sedmice a igra u fudbalskoj vukoyebini. Buric dok je igrao sjajno nije se ovako spominjao, ni blizu. Igrac iz Azerbejdzana ne moze bit dio reprezentacije. Tacka.
Klub mu je veci i jaci od Borca i Aalena, a i on je bolji golman od Avdukica i Fejzica. Da nedaj boze nesto bude Begovicu, naj sigurnija alternative bi bila Sehic. Tako da nemam nista protiv toga sto ga guraju.
Eto nek moze Avduka veliki iz nikad goreg Borca. Haha, momak brani iz sedmicu u sedmicu. Radi dobro svoj poso i uskoro ce postat prvak drzave u kojoj igra. Za Fejzica i Avdukica je Casillas. Ma sta Casillas - Zoff.Cartman je napisao/la:Zasto sportsport proba ugurat Sehica? Zasto se toliko forsira? Nemam nista protiv covjeka, ali spominje se skoro svake sedmice a igra u fudbalskoj vukoyebini. Buric dok je igrao sjajno nije se ovako spominjao, ni blizu. Igrac iz Azerbejdzana ne moze bit dio reprezentacije. Tacka.
Za Burica se slazem. Ali nemoj umanjivat Sehicev talenat. Momak zasluzuje mjestu u reprezentaciji iza Begovica.
Kad se samo sjetim hejtera prije utakmice u Slovackoj a Seha bijase nas najbolji igrac malte ne. Branio ne moguce..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Po kojoj logici je klub iz Azerbejdzana veci od kluba iz druge lige Njemacke? Sehic mi je drag i onako solidan golman, ali nista vise. Dok je u Azerbejdzanu moze zaboravit repku.
Da je za Fejzica klasa branio bi on u drugoj ligi Njemacke (btw koja je medju top 15 liga u Europi), a ne u vukoyebini. Cuj Azerbejdzan?...Avdukic jeste los golman, ali treci golman i to nam ne bi trebao biti nikakav problem. Neka na tim nekim nebitnim pozicijama i nekog igraca iz domace lige.
Sehic jeste dobar golman, ali da bi bio konkurent za repku treba sto prije promijeniti klub i kraj price
Sehic jeste dobar golman, ali da bi bio konkurent za repku treba sto prije promijeniti klub i kraj price

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nemoj tako, momak je iz Zelje i kao takav zasluzuje poziv. I Svraka sa njim. Sad ce jos naletit neki pitar i trazit poziv Dupovcu.Adi_Zepce je napisao/la:Da je za Fejzica klasa branio bi on u drugoj ligi Njemacke (btw koja je medju top 15 liga u Europi), a ne u vukoyebini. Cuj Azerbejdzan?...Avdukic jeste los golman, ali treci golman i to nam ne bi trebao biti nikakav problem. Neka na tim nekim nebitnim pozicijama i nekog igraca iz domace lige.
Cartman je napisao/la:Nemoj tako, momak je iz Zelje i kao takav zasluzuje poziv. I Svraka sa njim. Sad ce jos naletit neki pitar i trazit poziv Dupovcu.Adi_Zepce je napisao/la:Da je za Fejzica klasa branio bi on u drugoj ligi Njemacke (btw koja je medju top 15 liga u Europi), a ne u vukoyebini. Cuj Azerbejdzan?...Avdukic jeste los golman, ali treci golman i to nam ne bi trebao biti nikakav problem. Neka na tim nekim nebitnim pozicijama i nekog igraca iz domace lige.

Primijetio sam to. Guraju ljudi svoje igrace kao da su neke igracine, a kad pogledas gdje igraju

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja bih poveo nekog mladog golmana iz nase lige umjesto Avduke,to bi bilo najpostenije.Ne znam ko je najbolji,Ostrakovic ili nesto tako.Ili golmana iz mlade reprezentacije.
Ma neka Avduke, kad je vec sjedio na klupi 20 utakmica, neka sjedi i jos nekoliko. Beg ce vjerovatno bit prvi golman jos jedno 10 godina, ima vremena za ostale.drummer je napisao/la:Ja bih poveo nekog mladog golmana iz nase lige umjesto Avduke,to bi bilo najpostenije.Ne znam ko je najbolji,Ostrakovic ili nesto tako.Ili golmana iz mlade reprezentacije.

Moze i to,bio je tu neka zavrsi zapoceto.Cartman je napisao/la:Ma neka Avduke, kad je vec sjedio na klupi 20 utakmica, neka sjedi i jos nekoliko. Beg ce vjerovatno bit prvi golman jos jedno 10 godina, ima vremena za ostale.drummer je napisao/la:Ja bih poveo nekog mladog golmana iz nase lige umjesto Avduke,to bi bilo najpostenije.Ne znam ko je najbolji,Ostrakovic ili nesto tako.Ili golmana iz mlade reprezentacije.
Branim svoj principijelni stav

- donniedarko
- Kontakt:
Da li bi se sad mogao Prcic pozvati s obzirom da od Tine ocito nema nista ? 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Micron, Sheyi i 39 gostiju.