FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi ako pobijedino sve 4 do kraja zasluzujemo titulu (iako ce pitari pricati kupljena), a bgm ako i oni pobijede čestitat im na zasluzenoj tituli.
Davno sam napisao nama jedina sansa je taj njihov kup. Ako prodju u finale nece pobiejditi prvenstvene do kraja 100%.
Davno sam napisao nama jedina sansa je taj njihov kup. Ako prodju u finale nece pobiejditi prvenstvene do kraja 100%.
Taman nek ocisti, Zeljkovic moze tamo, a Kerla Bogdanovic na stopere.ZZtop10 je napisao/la:Stanic ne igra protiv Mladosti zbog kartona
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- invincible1921
- Kontakt:
ARAficobahtic je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi
Bajic u 78 minuti na Grbavici protiv MVO...
![]()

=\_1921_/=
Bilo bi lijepo Zola ili Benjo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
bhsport je napisao/la:Taman nek ocisti, Zeljkovic moze tamo, a Kerla Bogdanovic na stopere.ZZtop10 je napisao/la:Stanic ne igra protiv Mladosti zbog kartona
Ima li neko podatak kome jos prijeti suspenzija ?
Ja bih volio da ga Lutvo iz penala zabije ( 1000ti gol )
Šalim se, hiljaditi gol zabija Sadiković, živi bili pa vidjeli

Šalim se, hiljaditi gol zabija Sadiković, živi bili pa vidjeli

Ja te volim, volim Željo..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
igra, ima tek 2 zuta kartona... ili je dobio treci protiv olimpikaZZtop10 je napisao/la:Stanic ne igra protiv Mladosti zbog kartona

ako sam dobro upamtio... hasanovic, jamak, hodzic i stanic imaju 2 zuta, a selimovic 5
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 14 apr 2014, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne bitno je ko ce zabiti 1000-ti gol samo neka momci smognu snage za ova cetri preostala kola.
Jos samo da Zrinjski negdje kiksa.
Jos samo da Zrinjski negdje kiksa.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobili su i Stanić i Jamak kartone protiv Olimpika, ako se dobro sjećam.jovanmaksimovic je napisao/la:igra, ima tek 2 zuta kartona... ili je dobio treci protiv olimpikaZZtop10 je napisao/la:Stanic ne igra protiv Mladosti zbog kartona
ako sam dobro upamtio... hasanovic, jamak, hodzic i stanic imaju 2 zuta, a selimovic 5
Sad nam ti reci ko ne igra

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koliko ja pamtim, bucan i jamak su dobili kartone a ne stanic... e onda sam ja lud...ceze je napisao/la:Dobili su i Stanić i Jamak kartone protiv Olimpika, ako se dobro sjećam.jovanmaksimovic je napisao/la:igra, ima tek 2 zuta kartona... ili je dobio treci protiv olimpikaZZtop10 je napisao/la:Stanic ne igra protiv Mladosti zbog kartona
Sad nam ti reci ko ne igra?

svi mogu igrati, ovi igraci su pod pritiskom kartona
FOR PAUL
FOR PAUL
Evo na stranici Saveza piše da su kartone dobili Jamak, Stanić i Selimović.
http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
onda su u pravu...ceze je napisao/la:Evo na stranici Saveza piše da su kartone dobili Jamak, Stanić i Selimović.

FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
Cuo sam Stana ode na kraju sezone u Dinamo, ne znam koliko je to tacno, jel ko upoznat sa tim ??
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Odma ce biti i para za pojacanja.
znaci nece biti ko obicno dosadno na pauzi
makar ce se pametno nesto pisati 

Vala je zasluzio sve ove godine je igrao srcem i hvala mu na tomemukitmovac je napisao/la:Cuo sam Stana ode na kraju sezone u Dinamo, ne znam koliko je to tacno, jel ko upoznat sa tim ??
Stanic,Tomic,Svraka,Kerla i Hodzic ce nas 100% napustiti jedina dobra informacije je sto ce se Zola ,kvesa i benj vartiti u formu stim da ce sadikovic i bajic biti jos bolji ako uzmemo da imamo dobrog golmana opet imamo finu ekipu kojoj ce faliti dobar napadac .
Naravno i dobre pripreme bez pehova

Nisam ni ja gledao izvještaj, a valjda će večeras biti u pola devet ona emisija derbi kola. Ako neko ima snimljen BHT sport neka postavi.diplomatija je napisao/la:Moze li neko postaviti večerašnju emisiju bht sport kad se završi, da vidim kako je to sve vidio Igor Kristić supak piratski
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921 i 56 gostiju.