GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Četvorka se osramotila u Nedjeljom u 2,ni 200 ljudi nisu mogli skupiti koji ih podržavaju a pričaju o 25 000 članova
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Ibracadabra
- Kontakt:
Evropski fudbal i klubovi trebaju da budu primjer svima ovdje, kako oni u privatnom vlasništvu tako i oni koji funkcionišu na drugi način. Opet kažem da obični navijač treba da se brine samo oko onoga šta se dešava unutar ekipe i na terenu, a ne tamo upravom i onim čime se oni bave. Naravno sve dok su rezultati pravi, a to ko krade i kome daje je manje bitno. Jer igrači Dinama se ne bune, imaju odlične uslove za rad,plate uredne, sve na nivou koji mogu samo da sanjaju klubovi iz okruženja.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Igrači niti ne znaju što se dešava.Njihovo je da se koncentriraju na teren.Također da je normalne države navijači bi se trebali koncentrirati na svoju tribinu i pračenje ekipe,ali situacija nije normalna i navijači moraju vuć na sve strane i odrađivati posao državnih institucija jer oni očito nisu sposobni.
Europski klubovi su uglavnom privatizirani ili udruge građana.Dinamo je jedina udruga građana u kojoj članovi nemaju nikakva prava iako im ona prema zakonu pripadaju.A Dinamo nije privatizitan,Mamić nije vlasnik ovog kluba i tako pošto država ne radi posao koji bi trebala navijači su se počeli baviti ovim stvarima.Specifična i nenormalna situacija u svakom slučaju.Da sam na tvom mjestu radije ne bih previše komentirao uspjehe/neuspjehe jer je iz zadnjeg posta jasno da nisi previše upućen.A ako si ti onaj baresi onda znam da ti je ranije bilo argumentirano,ali eto ili nisi pročitao ili ti nije bilo dovoljno.
Europski klubovi su uglavnom privatizirani ili udruge građana.Dinamo je jedina udruga građana u kojoj članovi nemaju nikakva prava iako im ona prema zakonu pripadaju.A Dinamo nije privatizitan,Mamić nije vlasnik ovog kluba i tako pošto država ne radi posao koji bi trebala navijači su se počeli baviti ovim stvarima.Specifična i nenormalna situacija u svakom slučaju.Da sam na tvom mjestu radije ne bih previše komentirao uspjehe/neuspjehe jer je iz zadnjeg posta jasno da nisi previše upućen.A ako si ti onaj baresi onda znam da ti je ranije bilo argumentirano,ali eto ili nisi pročitao ili ti nije bilo dovoljno.
?Grdan je napisao/la:Četvorka se osramotila u Nedjeljom u 2,ni 200 ljudi nisu mogli skupiti koji ih podržavaju a pričaju o 25 000 članova.
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Aco pita cetvoricu neka mu odgovore da li oni smatraju stvarno da Mamic treba otici (nesto u tom stilu) i nitko ne odgovori pozitivno ali svi se slazu da nesto treba mijenjat i da je ovo neidrzivo. Uglavnom emisija kamilicia, negledljivo i bljutavo, nista novo sve staro, ponavljaju se ..... imam osjecaj da sami sebi idu na zivce vec ponavljajuci jedno te isto 100 puta u manje od dva tedna. 

- Titova-Juga
- Kontakt:
I ti već pomalo svima ovdje ideš na živce sa svojih skoro 400 upisa ljubljenja šupka čovjeku koji ne poštuje i ne planira poštovati zakon u državi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Cekaj,sta si ti ocekivao da ce novo rec?Rekli su ugl.sve sta su trebali i treba to ponavljat iz dana u dan,iz intervjua u intervju,iz emisije u emisiju.
Inace,meni nije htijelo poruku poslat iako sam 10ak puta pokusao,a koliko cujem bilo je jos dosta takvih slucajeva.Na kraju ispalo da je glasovalo samo oko 200 ljudi,smijurija.Ali barem su rezultati dobro ispali.
Inace,meni nije htijelo poruku poslat iako sam 10ak puta pokusao,a koliko cujem bilo je jos dosta takvih slucajeva.Na kraju ispalo da je glasovalo samo oko 200 ljudi,smijurija.Ali barem su rezultati dobro ispali.
- Insect_terminator
- Kontakt:
I zamisli sada da je od tih 160 koliko su dali glas ZA recimo 100 iz Splita .... nadam se samo da u buduce se nece nitko pozivati na tu anketu kao realno stanje stvariSiamoNoi je napisao/la:.Na kraju ispalo da je glasovalo samo oko 200 ljudi,smijurija.Ali barem su rezultati dobro ispali.

- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako ih ratni profiter,ovisnik o bijelom,nesposobni menadzer,kukavica,patoloski lazljivac i jako neodgojen covjek zeli ugasiti oni su sve brojniji,bolji i jaci.Oni su ti koji ce dobiti i ovu bitku jer oni svoje bitke ne gube.

Iako ih ratni profiter,ovisnik o bijelom,nesposobni menadzer,kukavica,patoloski lazljivac i jako neodgojen covjek zeli ugasiti oni su sve brojniji,bolji i jaci.Oni su ti koji ce dobiti i ovu bitku jer oni svoje bitke ne gube.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bravo za tebe. Hajde sad tamo prati Milan ili Chelsea, ne znas vise ni sam za koga navijas...Ibracadabra je napisao/la:Evropski fudbal i klubovi trebaju da budu primjer svima ovdje, kako oni u privatnom vlasništvu tako i oni koji funkcionišu na drugi način. Opet kažem da obični navijač treba da se brine samo oko onoga šta se dešava unutar ekipe i na terenu, a ne tamo upravom i onim čime se oni bave. Naravno sve dok su rezultati pravi, a to ko krade i kome daje je manje bitno. Jer igrači Dinama se ne bune, imaju odlične uslove za rad,plate uredne, sve na nivou koji mogu samo da sanjaju klubovi iz okruženja.
Ocito ljudi ne razumiju sta znaci ljubav i privrzenost nekom klubu. Ti momci s istocne tribine su zbog svojih uvjerenja, zbog Dinama provodili mjesece u zatvoru, radi jednog debila koji sve to pokriva. Ti momci bi sve dali za ovaj klub za razliku od onih sto lizu guzicu Mamicu, koji se za pare prodaju. I jbemti takav mozak i takav mentalitet da je sve dobro dok rezultati idu. A koji rezultati? Iz godine u godinu GNK se sramoti u Europi, Mamic se zaduzuje, trosi milijune u nista, a mi da sutimo. Ma yebo te.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad tad ce doci pobjeda.gerdmuller je napisao/la:![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nemoj me je*atISPRIKA
Poštovanim gledateljima, svima koji su htjeli glasovati u današnjoj emisiji i samim sudionicima emisije ovim putem ispričavamo se jer smo na pitanje "jeste li za to da se vodstvo Dinama bira po principu jedan čovjek jedan glas" objavili krivi broj za glasovanje! Umjesto 6116600 trebalo je svoj glas poslati na 611660, dakle objavili smo jednu nulu viška. Onih dvije stotine ljudi koji su ipak glasovali uspjeli su to jer su se u toku emisije informirali o pravom broju. Prema internim spoznajama, mailovima, telefonskim pozivima, objavama na facebooku, twiteru i slično više tisuća ljudi je pokušalo glasovati i nije uspjelo pa se ovim putem svima njima još jednom ispričavamo. U našoj pogrešci nije bilo nikakve namjere, radi o ljudskom propustu zbog kojeg žalimo.
S nadom da ćete uvažiti našu ispriku
urednik emisije "Nedjeljom u dva"
Aleksandar Stanković

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Maminho svemoguci utjece i na faktor ljudske greske samom pojavom il spomenom. 

...Život za Široki...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa jel moguce

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sve su to yebene slucajnosti..
A pogledaj tek sta onaj HHO i smece Peternel pisu i govore
..

A pogledaj tek sta onaj HHO i smece Peternel pisu i govore

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ponekad udjem na njegov fb profil, cisto da se ismijem. On govori o nekoj kulturi, a po statusima koristi rijeci 'svrsavanje', 'je*en', govori ljudima da su budale, da bi nekog slao u ku*ac, redovno psuje. Mislim da bi HHO mogao sloziti neku pricu o njemu i uputit ga kako da se ponasa i objasni mu sta je to kultura.Lillard je napisao/la:
A pogledaj tek sta onaj HHO i smece Peternel pisu i govore..
Redovno brani upravu Dinama, a i ne cudi me, jer mu draga zaradjuje placu u Maksimirskoj 128. To mnogi i ne znaju, pa se i ne cudim odakle toliko upisa protiv BBB-a od strane HHO-a.
Sandomierski je nebitan. Ne znam ni kako izgleda.Insect_terminator je napisao/la:Zasto si se uhvatio Sandomierskog
Bitno je da je debilu 5 igrača raskinulo ugovor i to u prvoj sezoni, nakon, sve skupa 35 odigranih utakmica. Ponuditi plaću nekome za koga će se ispostaviti da je nekvalitetan/neprofesionalan/nespreman, itd... i tako u 5 slučajeva u jednoj sezoni - može samo nesposobna osoba!
Nikakav mrtvi Ježina (koji je primio 10 golova od: Splita, Lokomotive, Belupa, Osijeka i Zadra), Soudani. Čop ili Fernandez to ne mogu promijenuti ni da su Balon de oro igrači, a ne ublehe koje su Ludogorecu, Černomorecu i PSV-u zajedno zabili 2 gola u 6 utakmica!
Znamo mi bolje od tebe šta je ''čovjek'' napravio!Ibracadabra je napisao/la:Čovjek je u ovih 10 godina napravio klub
Zanimljivo je kako nisi uzeo primjer Nijemaca (zvižduci stadiona na spikerov pomen Uli Hoenessa nakon OSVAJANJA LIGE PRVAKA Bayerna) ili Poljaka koji su pomeli korupciju u svom nogometu i žrtvovali par godina kruha i igara samo zbog duroročnog blagostanja u nogometu, nego si nam rekao šta bi Bosanci ''potpisali''.Ibracadabra je napisao/la:Vjerujem da bi 80% nas Bosanac potpisali da imam klub kao što je Dinamo, pa makar njime upravljao Bakir Izetbegović
Inače, kad budemo u nekoj dvojbi, trebamo se obratiti Bosancima i pitati šta i kako? Bosanci su mjerilo kvaliteta i uspješnosti? Isti ti Bosanci koje ''boli racku ko je u upravi'' su svojom pasivnošću i doveli do stanja da BiH ima trenutno jednu od najlošijih liga u Europi, da jedan Čelik ima skoro 10 mil duga, da je i repka bila pred suspenzijom... Jer eto, bitno je doći na stadion, brojati pasove, svršavati na Džeku, a na kriminal je najlakše i bezbolije zažmirit... Pa ćemo onda kriviti uprave, skuštine i saveze zbog suspenzija ili nedobijanja licenci?!
****, za nas je Dinamo nešto više od trofeja, Europe, reflektora Lige prvaka i lažnih sjajeva svjetala Europske lige. Puno više... Tebi nepojmljivo.
" onclick="window.open(this.href);return false;Grdan je napisao/la:ni 200 ljudi nisu mogli skupiti
I ja se nadam.Insect_terminator je napisao/la:nadam se samo da u buduce se nece nitko pozivati na tu anketu kao realno stanje stvari
Realno stanje stvari se ogledava na drugim mjestima.
Stadion - sam znaš kakav je omjer u našu korist.
Izbori - uskoro ćeš saznat.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Sve po zakonu, sve čisto, male kozmetičke promjene u Statutu, gradski kontrolni ured, najdemokratskiji klub, najtransparentniji, huligani.Lillard je napisao/la:Presica u 13:00h
Milan Bandić

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Stalno neke inspekcije u klubu, glasna manjina protiv kluba, vladajuca garnitura protiv kluba, ministar sporta protiv, par legendi protiv kluba svi ga zele raspadnutog, za splicane i rijecane mi jasno
Sto ga lome vise to ga volim jace

Sto ga lome vise to ga volim jace

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.