FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Leteći dobro ste igrali,stvarali šanse,al jbg golman sve branio.Nije to nikakva bruka.Bruka je kad uzimate bodove uz pomoć sudija ko u Clasicu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne brukaj se....u el clasicu nas je sudio oštetio sa onim izmišljenim penalom nad kopitomKawhi je napisao/la:Leteći dobro ste igrali,stvarali šanse,al jbg golman sve branio.Nije to nikakva bruka.Bruka je kad uzimate bodove uz pomoć sudija ko u Clasicu.
Naslovnica Sporta: Dovidjenja TATA, dobrodosao Klopp.Kao igraci i klub vec znaju da je od naredne sezone trener Klopp i da je izabran jer je dobar motivator
Zanimljivo
Takodjer se napominje da bi poveo Reusa i Hummelsa, sto bi bilo predobro 
27.10.2020
leorey je napisao/la:Naslovnica Sporta: Dovidjenja TATA, dobrodosao Klopp.

leorey je napisao/la:Naslovnica Sporta: Dovidjenja TATA, dobrodosao Klopp.Kao igraci i klub vec znaju da je od naredne sezone trener Klopp i da je izabran jer je dobar motivatorZanimljivo
Takodjer se napominje da bi poveo Reusa i Hummelsa, sto bi bilo predobro
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
dosli su na prag polufinala LP i imali otvorena vrata za osvajanje titule u ligi. Sve je bilo samo do njih - sad 3 dana poslije nemaju nista.Cautinho je napisao/la:Jesu nesto i stvorili...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Decki ima tu jedan probljem 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Isti problem koji i vi imate.Amar Dzeko je napisao/la:Decki ima tu jedan probljem
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
16:30h - finale LP Benfica - Barcelona
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
[youtube][/youtube]

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
No afens,al nit su bili na pragu polufinala,nit su i u jednom momentu imali "posteno" otvorena vrata za titulu u ligi.bparena je napisao/la:dosli su na prag polufinala LP i imali otvorena vrata za osvajanje titule u ligi. Sve je bilo samo do njih - sad 3 dana poslije nemaju nista.Cautinho je napisao/la:Jesu nesto i stvorili...
I da naglasim odmah,u svom postu nisam spomenuo real niti sam rekao da je bolji od barce
Sretno zmajevi!!
Čitaj malo, taj se klip evo dvije stranice vrti na temi.Ozil10 je napisao/la:
Puyolova presica trenutno traje " onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda samo tebi nesto nije jasno pa da ponovim:MARCELO je napisao/la:No afens,al nit su bili na pragu polufinala,nit su i u jednom momentu imali "posteno" otvorena vrata za titulu u ligi.bparena je napisao/la:dosli su na prag polufinala LP i imali otvorena vrata za osvajanje titule u ligi. Sve je bilo samo do njih - sad 3 dana poslije nemaju nista.Cautinho je napisao/la:Jesu nesto i stvorili...
I da naglasim odmah,u svom postu nisam spomenuo real niti sam rekao da je bolji od barce
1. minut prije zvizduka sudije na NC su mnogi ocekivali da ce Barca proci Atletiko i plasirati se u polufinale.
2. imali su dobar raspored do kraja prvenstva i ocekivali smo da ce zadnja tekma i pobjeda nad Atletikom Barcelonu vratiti na tron.
p.s. ovako ce debili vjerovatno ako pobjede Atletiko (a sigurno ce se potruditi) - promovisati Real kao prvoplasiranog. Kakvi su hajvani ne bi me cudilo da to naprave.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 apr 2014, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se očekuje odgovor UEFE na ovu žalbu od famoznih 100 stranica (
) koju je Barca uputila?
Bez veze raspravljamo o Kloppu, Reusu i ostalim dok je god ovo go*no od kazne tu.
Bez veze raspravljamo o Kloppu, Reusu i ostalim dok je god ovo go*no od kazne tu.
Martino ima jos jednu godinu ugovora jel tako? Barem tako Puyol kaze
...
@bparena,dobro tako....ali ti si napisao 3 dana,to se odnosilo na period od prije pocetka uzvrata na visenteu,kad niste bas bili u dobroj situaciji.
Sretno zmajevi!!
Niko pa ni vi niste ocekivali titulu koju ce te vjerovatno osvojiti na nacin na koji sam gore naveo. A sve mi mirise na to.MARCELO je napisao/la:@bparena,dobro tako....ali ti si napisao 3 dana,to se odnosilo na period od prije pocetka uzvrata na visenteu,kad niste bas bili u dobroj situaciji.
Odlicno Ronaldo nece igrati u finalumandraX je napisao/la:leorey je napisao/la:Naslovnica Sporta: Dovidjenja TATA, dobrodosao Klopp.
![]()
DaBogda igro pa da se nasi traktori pos*ru i na kup. ebo ih on - ne trabaju ni to. 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.