Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Bravo legendo, lagano 20 poena

Vedatore daj poene 
bravo majstore 
fantasticno,sjajno,majstorski veceras
odo lec,uci cu s mobitela jos da vidim poene..Vedatore pozuri

odo lec,uci cu s mobitela jos da vidim poene..Vedatore pozuri
Bravo Mirza

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Contentissimo
- Kontakt:
sjajna partija, ne zalim sto sam ostao budan, ali valja sutra uraniti...ugodan ostatak veceri, pardon jutra
BRAVO MIRZA

BRAVO MIRZA
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Bravo Mirzice
Izgleda da je Blatche ispao iz rotacije
Izgleda da je Blatche ispao iz rotacije
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
X factor za PO Netsima
Mirzinjo 
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Čeeekaj, HD je pa ga tegli.semir01 je napisao/la:Vedatore daj poene

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 14 apr 2014, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hajde lafe cekam samo tebevedator je napisao/la:Čeeekaj, HD je pa ga tegli.semir01 je napisao/la:Vedatore daj poene
ubrzaj to
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Legendarni Mirza Teletovic !!! Fantasticna Utakmica Majstora ! U pravo vrijeme se vratio u formu,trebat ce ga Brooklyn u PO
! AIR Teletovic

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Evo friško pečeno.
Živi bili zahvalite se čovjeku pa sve servira. ( mislim na @vedatora ). Bravo Mirza
I hvala @vedatore.
I hvala @vedatore.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sjajna utakmica za Mirzu veceras. Na kraju 20 poena (najefikasniji na utakmici) uz sut iz igre 7-12, od cega je za 3 poena 4-7 (57%). Dodao je jos i 6 skokova, asistenciju i blokadu.
Plumlee igra sve bolje i bolje, a veceras je imao double-double i proglasen je za igraca utakmice. Uopste me nebi cudilo da potpuno izbaci Blatcha iz rotacije.
Sljedeca utakmica je u noci sa utorka na srijedu u 02:00 protiv Knicksa.
Plumlee igra sve bolje i bolje, a veceras je imao double-double i proglasen je za igraca utakmice. Uopste me nebi cudilo da potpuno izbaci Blatcha iz rotacije.
Sljedeca utakmica je u noci sa utorka na srijedu u 02:00 protiv Knicksa.
Andray Blatche POWER FORWARD
Returned to the rotation in the first half after missing two games with an illness and a third with a DNP-CD (his first in his Nets history) and immediately tried running point guard. Never change, you beautifully absurd creature of the Nets.
Sa brooklyn game-a
Mirza Teletovic POWER FORWARD
Threes, whatever. THE RETURN OF MIRZA TOMAHAWKOVIC!
http://thebrooklyngame.com/gif-mirza-tomahawkovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas me zanima kako ce Kidd da iskombinuje u PO, tj. da li ce ici sa Blatchem koji je dalabu ili Plumleejem koji je rookie i nema iskustva igranja PO.
Sto se Mirze tice, uz D Willa i JJ najvise vremena proveo na parketu. Ocigledno je da Kidd ne moze zamisliti drugu postavu bez Mirze, jer bi ga izveo zajedno sa JJ i D willom na pocetku cetvrte. Super je sto ima tu sigurnu minutazu, ali koji ga je merak gledati sa prvom petorkom i uopste kako bolje igraju.
Zadnja cetvrtina D will prenese loptu i idu visoki pickovi KG i MT3, za koga god da se odluci D Will ostane otvoren prostor za sut ili prodor/asistenciju..perverzija ziva.
Kralju nas samo jako nastavi.

Returned to the rotation in the first half after missing two games with an illness and a third with a DNP-CD (his first in his Nets history) and immediately tried running point guard. Never change, you beautifully absurd creature of the Nets.
Mirza Teletovic POWER FORWARD
Threes, whatever. THE RETURN OF MIRZA TOMAHAWKOVIC!
http://thebrooklyngame.com/gif-mirza-tomahawkovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas me zanima kako ce Kidd da iskombinuje u PO, tj. da li ce ici sa Blatchem koji je dalabu ili Plumleejem koji je rookie i nema iskustva igranja PO.
Sto se Mirze tice, uz D Willa i JJ najvise vremena proveo na parketu. Ocigledno je da Kidd ne moze zamisliti drugu postavu bez Mirze, jer bi ga izveo zajedno sa JJ i D willom na pocetku cetvrte. Super je sto ima tu sigurnu minutazu, ali koji ga je merak gledati sa prvom petorkom i uopste kako bolje igraju.
Zadnja cetvrtina D will prenese loptu i idu visoki pickovi KG i MT3, za koga god da se odluci D Will ostane otvoren prostor za sut ili prodor/asistenciju..perverzija ziva.
Kralju nas samo jako nastavi.
Hajdee Vedo jbm ti misa

EDIT: Tako je
EDIT: Tako je
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 14 apr 2014, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.