Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Govori se da je uprava Uniteda danas vodila razgovore oko Moyesa, a koji ce se nastaviti sutra. Tema je bila da li nastaviti s Moyesom, ili mu dati nogu. 

Iskreno pitanje, zasto ti je tako vazno da Moyes ostane i zasto toliko vjerujes u njega? Nije mi jasno.Belmin6 je napisao/la:Govori se da je uprava Uniteda danas vodila razgovore oko Moyesa, a koji ce se nastaviti sutra. Tema je bila da li nastaviti s Moyesom, ili mu dati nogu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prvo, ne vidim neku zamjenu na klupi koja ce nam donijeti vrhunske rezultate, kao s Fergusonom. Možete vi pricati Klop, Simeone, ali ti ljudi sigurno ne idu iz svojih klubova.Cartman je napisao/la:Iskreno pitanje, zasto ti je tako vazno da Moyes ostane i zasto toliko vjerujes u njega? Nije mi jasno.
Drugo, ne znam ni sam zašto se u upravi postavlja pitanje da li nastaviti s Moyesom, kad su mu dali ugovor na šest godina. Ovu sezona je stvarno ispod prosjeka, ali sljedece ce vec biti bolje.
Po meni, Moyes je ove godine gurao s Fergusonovim igracima. Uvidio je sigurno šta valja, sta ne valja, šta fali. Zadnjih par utakmica je išlo na bolje, ima pozitive.
Ako bi sad dali nogu Moyesu, pokenjali bi se svi iz uprave i svi navijaci na one rijeci kada smo govorili da dajemo duže šansu trenerima, nego ostali.
Evo gledaj BR u Liverpoolu, covjek je prošle godine bio sedmi, ako se ne varam. Ove godine, na moju žalost, izgleda uzima titulu. Znaci da je Liverpool ostvario puni pogodak s BR.
Ako daju sad Moyesu nogu, sljedece godina je opet godina eksperimentisanja, jer ce doci neko slican Moyesu. Ne vidim nekog trenera WC da može doci kod nas. Ferguson vjeruje Moyesu, zašto ne bi i mi..
Gary je kralj i pravi kapiten,decko koji je zivio za klub i da mi Roo bude kapiten,eee kako se sve promjenilo.
Zeljeznicar! 1921 !
Tuzna su vremena na Old Traffordu.Format je napisao/la:Gary je kralj i pravi kapiten,decko koji je zivio za klub i da mi Roo bude kapiten,eee kako se sve promjenilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I onda se neko pita sto svaki Boziji dan ide prica o Rooneyu.. Pa kako i nece kad se nadju pojedinci koji od price o Gary Nevillu naprave pricu o Rooneyu.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ovo je vise postalo
Oj Fergi sto ode, da bar budemo mirni jos koju sezonu..

- Ed Woodward for Prime Minister !
Tuzna da tuznija ne mogu biti,znas kad bi kod Fergusona bio kapiten? Haha. I dodju neki i ublehe mi bacaju o Rooneyu .Cartman je napisao/la:Tuzna su vremena na Old Traffordu.Format je napisao/la:Gary je kralj i pravi kapiten,decko koji je zivio za klub i da mi Roo bude kapiten,eee kako se sve promjenilo.
Zeljeznicar! 1921 !

Format je napisao/la:Tuzna da tuznija ne mogu biti,znas kad bi kod Fergusona bio kapiten? Haha. I dodju neki i ublehe mi bacaju o Rooneyu .Cartman je napisao/la:Tuzna su vremena na Old Traffordu.Format je napisao/la:Gary je kralj i pravi kapiten,decko koji je zivio za klub i da mi Roo bude kapiten,eee kako se sve promjenilo.
Hajd odite malo do redcafea, vidite pisel se sta novo oko Rooneya pa nam prenesite informacije..
GGMU!
Ne idem na RC,samo se sjetim da Reus,Lewa,Sahin,Gundogan,zajedno nemaju platu kao Rooney i sve mi bude jasno .
Uzivat cu u ovih 5utakmica kao nikad do sad
Uzivat cu u ovih 5utakmica kao nikad do sad

Zeljeznicar! 1921 !
[youtube][/youtube]

David Moyes je u Manchesteru zbog stabilnosti kluba, jedini drugi klub sada u BPL gdje to vidim za dugo vrijeme je u Liverpoolu ali vidcemo sta budemo sa Suarezom, mogu ga dobre pare prodati a isto moze i ludost da Liverpoola upropasti. Mourinho i Pellegrini nikad nece biti stabilni u klubovima kao City i Chelsea.
Moramo mi jos jedno svatiti da Moyes trenutno puni najvece cipele u fudbalu zbog Fergia. Nemislim da je on dovoljno glup da nevidi ko treba da ide, sigurno to vidi i kod Rooneya, sigurno samo nije sa ga htjeo rijesti zbog navijaca. Ako kupi prave igrace i rijesi se budala onda mu dajem vremena jos da se dokaze i da mi promjeni misao o njemu. Klopp je jedini kojeg bi najvise volio, ima jos bolji od Moyesa ali vjerujem u dugo vrijeme da ce nam dobro biti.
Moramo mi jos jedno svatiti da Moyes trenutno puni najvece cipele u fudbalu zbog Fergia. Nemislim da je on dovoljno glup da nevidi ko treba da ide, sigurno to vidi i kod Rooneya, sigurno samo nije sa ga htjeo rijesti zbog navijaca. Ako kupi prave igrace i rijesi se budala onda mu dajem vremena jos da se dokaze i da mi promjeni misao o njemu. Klopp je jedini kojeg bi najvise volio, ima jos bolji od Moyesa ali vjerujem u dugo vrijeme da ce nam dobro biti.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
To je kljuc uspijeha Uniteda,Moyes ne moze da kontrolise nezadovoljne "zvijezde" u klub on nije SAF,Rooneya plata je veliki problem,mjesanje u stvari gdje ne treba igrac da se mjesa,dovedite ovog i ja ostajem itd.Adnan89 je napisao/la:David Moyes je u Manchesteru zbog stabilnosti kluba, jedini drugi klub sada u BPL gdje to vidim za dugo vrijeme je u Liverpoolu ali vidcemo sta budemo sa Suarezom, mogu ga dobre pare prodati a isto moze i ludost da Liverpoola upropasti. Mourinho i Pellegrini nikad nece biti stabilni u klubovima kao City i Chelsea.
Vidi Pool trpi zbog Gerrarda dosta,jer recimo Lucas odigra bolje na zadnjem veznom ali Gerrard mora igrat,ok ja shvatam on je najveca legenda mozda kluba,klub je njegov zivot,gine covjek pa onda i shvatim a kod nas ...
Moyesom problem je sto nema damu,molio je Rooneya da bi smirio strasti,molio ga da ostane,obecao mu sve,vidis da ga ne smije izbacit i kad je najlosiji,stavlja ga u vezu,na krilo itd .
On je jos uvijek dobar igrac,bio je WC dugo vremena,vise nije ali ne zivimo na osnovu stare slave,propast ce Mata,bas kao i Kagawa,toliko potencijala ce propast zbog jednog igraca,proast ce i Welbeck ,Chicharito,jer kad nema Robina onda se Roo gura u napad i kako da mi neko objasni da Rooney nije veci problem od Moyesa !?
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kao prvo koja budala bi se rijesila Rooneya u ovakoj situaciji, pre ili poslije. Uvjek ima manjina koja ce tvrditi suprotno od vecine, u svim sferama. Neki ne mogu da shvate da nas ni Ronaldo ove sezone ne bi mogao iznjeti na plecima. Rooney jeste wc, ali forma oscilira. Ima veliku platu, i na njemu je, da je u narednom periodu opravda. Ovu sezonu ne bi bolji bili ni sa Ibrom u napadu, iz razloga sto je citava ekipa rastimana, a Moyes (koji mozda ima nekih kvaliteta) nije u stanju da to popravi, ili bar ublazi.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Toliko hejta i miržnje prema igracu koji nam je donio mali milion puta pobjede i srecu. Hej logiko, yebem te ja. 

Samo da napravim jednu digresiju, da Pool trpi zbog Gerrarda i da Lucas bolje odigra u "ovoj" roli gde je Gerrard, vecu glupost cuo nisam iskreno.Format je napisao/la:Vidi Pool trpi zbog Gerrarda dosta,jer recimo Lucas odigra bolje na zadnjem veznom ali Gerrard mora igrat,ok ja shvatam on je najveca legenda mozda kluba,klub je njegov zivot,gine covjek pa onda i shvatim a kod nas ...
Format je napisao/la:
Vidi Pool trpi zbog Gerrarda dosta,jer recimo Lucas odigra bolje na zadnjem veznom ali Gerrard mora igrat,ok ja shvatam on je najveca legenda mozda kluba,klub je njegov zivot,gine covjek pa onda i shvatim a kod nas ...

Dovoljno govori o tebi koliko pratiš EPL, a u daljim komentarima o Rooneyu i sam United.
Kad si tako prisan s Davidom, možeš li nas riješiti muka i iz prve ruke reći koja pojačanja možemo očekivati na ljeto?Format je napisao/la:Moyesom problem je sto nema damu,molio je Rooneya da bi smirio strasti,molio ga da ostane,obecao mu sve,vidis da ga ne smije izbacit i kad je najlosiji,stavlja ga u vezu,na krilo itd .
LUHG!
Šta si drugo ocekivao od njegaParadajz je napisao/la:Samo da napravim jednu digresiju, da Pool trpi zbog Gerrarda i da Lucas bolje odigra u "ovoj" roli gde je Gerrard, vecu glupost cuo nisam iskreno.

On je napravio od Robina prosjecnog igraca ove godine,jednog od najboljih napadaca danasnjice ,ok ne samo on,ali podatci o suradnji ove dvojice su bili mizerni . Kazem on moze odigrati sjajno i to je veliki igrac i danas ,po meni ne najbolji u Unitedu,ali nije u tome stvar,problem je sto svake godine trazi nesto,trazi transfer,unosi nemir u ekipu,imao je problema sa takvim covjekom,takvim pedagogom,sa osobom koja ga je napravila igracem .OnlyUnited je napisao/la:Kao prvo koja budala bi se rijesila Rooneya u ovakoj situaciji, pre ili poslije. Uvjek ima manjina koja ce tvrditi suprotno od vecine, u svim sferama. Neki ne mogu da shvate da nas ni Ronaldo ove sezone ne bi mogao iznjeti na plecima. Rooney jeste wc, ali forma oscilira. Ima veliku platu, i na njemu je, da je u narednom periodu opravda. Ovu sezonu ne bi bolji bili ni sa Ibrom u napadu, iz razloga sto je citava ekipa rastimana, a Moyes (koji mozda ima nekih kvaliteta) nije u stanju da to popravi, ili bar ublazi.
Ja sam takav covjek ako odigra dobro ja cu ga pohvaliti,ali meni je klub ispred svakog igraca,ispred Fergusona itd,ako se igra tako bahato ponasa ili ponasao kao on,on je kod mene prekrizen,ok jednom,svako moze pogrijesiti ali to se desava svaki prelazni rok,trazenje toliko novca od kluba,ucjenjivanje itd ,kod mene ne prolazi,svako ima svoje misljenje i ima pravo na to,ja cijenim to .
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.