Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zamisli situaciju gubimo od Argentine 1:0, a kraj aut linije se zagrijavaju Vrsajevic, Kvrzic, Hadzic, Susic, Ibricic, i kao oni prevagu da donesu s klupe 

Muhamed Bešić - kandidat za desnog beka Zmajeva
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1261 ... ka-zmajeva
Besic sam pokriva minimalno tri pozicije. Zadnji vezni, stoper i desni bek. Znaci samim tim nam treci desni bek Avdija nije ni potreban. Sa jednim polivalentnim igracem dobivamo potencialno igraca za dvije/tri pozicije. A jos je i jako mlad. Da ne govorim ako napravi bila sta na SP. Momentalno se seli u Bundesligu ili Serie A i tako podize opet svoju karijeru. Mozda bude igrac za sljedecih 10-tak godina u reprezentaciji. I standardan Bundesligas. Treba mu samo dati sansu. A ne forsirati ovo preko 27 godina iz nekih ljevih liga.
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1261 ... ka-zmajeva
Besic sam pokriva minimalno tri pozicije. Zadnji vezni, stoper i desni bek. Znaci samim tim nam treci desni bek Avdija nije ni potreban. Sa jednim polivalentnim igracem dobivamo potencialno igraca za dvije/tri pozicije. A jos je i jako mlad. Da ne govorim ako napravi bila sta na SP. Momentalno se seli u Bundesligu ili Serie A i tako podize opet svoju karijeru. Mozda bude igrac za sljedecih 10-tak godina u reprezentaciji. I standardan Bundesligas. Treba mu samo dati sansu. A ne forsirati ovo preko 27 godina iz nekih ljevih liga.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ce mec c'est Zidane - jedan od tvitova koji se odnosi na zadnju partiju Prcica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mesanovic na asistenciju Harbe donio Jihlavi bod protiv Plzena
Plzen - Jihlava 1:1
Plzen - Jihlava 1:1
scuk u prvoj postavi. sretno jasmine !
Scuk stijelac drugog gola za Mladu B
Evo dade jos jedan.mujezin je napisao/la:Scuk stijelac drugog gola za Mladu B
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Dobar taj Sćuk,trebalo bi ga probati poslije SP-a
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja ne bih, al' pape zna najbolje..bazeni je napisao/la:Dobar taj Sćuk,trebalo bi ga probati poslije SP-a
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislim da bi Pape trebao pozvati Armina Hodzica na SP u Brazil.Mislim da je bolje da njega pozove kao 3. napadaca nego da zove Tina koji grije klupu u Hajduku.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
mujezin je napisao/la:Zamisli situaciju gubimo od Argentine 1:0, a kraj aut linije se zagrijavaju Vrsajevic, Kvrzic, Hadzic, Susic, Ibricic, i kao oni prevagu da donesu s klupe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Koja pozicija? Nemoguce da je defanzivni vezni ako toliko zabijanut_shell je napisao/la:Evo dade jos jedan.mujezin je napisao/la:Scuk stijelac drugog gola za Mladu B

Reci mi da se salis da njega hoces u reprezentaciju na SP ?Head je napisao/la:Momak je pitbull.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Momak je potencijal.Za Brazil ne ali momak ce za par godina biti glavni DMF u repci.Standardan u U21 i najbolji igrac Sarajeva ovog proljeca.Zasijenio Jajala,Stojceva,makedonskog reprezentativca Velkoskog.
Momka prate skauti,mogo bi na ljeto u inostranstvo.

1946
I najkonstantniji rekao bih....Mada ja mislim da je jedan od razloga takvih igara i sam Jajalo, ali prvenstveno je momak fizicki spreman i ima "pluca" za tu poziciju i defanzivno je strasno jak...Head je napisao/la:Momak je potencijal.Za Brazil ne ali momak ce za par godina biti glavni DMF u repci.Standardan u U21 i najbolji igrac Sarajeva ovog proljeca.Zasijenio Jajala,Stojceva,makedonskog reprezentativca Velkoskog.
Iskreno se nadam da ce nam Gojko, Radovac, i Zolotic uskoro biti konkurenti za tu poziciju u reprezentaciji!
ovaj @Head samo igrače Sarajeva gura 

Said je igrac Dinama,kluba koji je najjaci u regiji.Kad u repci moze igrati jedan Kvrzic iz Rijeke koju taj Dinamo za pola sata naguzi sa cetiri komada ili kad mogu Vrsajevic i Susic iz Hajduka kojem taj Dinamo uvali pet komada zasto ne bi mogao Said Husejinovic ?Chinaglia je napisao/la:ovaj @Head samo igrače Sarajeva gura

Gojka Cimirota ne guram SADA u reprezentaciju.Kazem da je momak mlad i da odlicno igra ovo proljece i da je glavni igrac Sarajeva.Dakle posto gledam svaku utakmicu Sarajeva mislim da sam kompetentan da napisem da li neko napreduje ili ne.Neka ga jos u U21 pa ga za godinu gurnuti u A repku.Momak jede na poziciji zadnjeg veznog a nema jos ni 22 godine.
1946
Said je iz Slobode, prema tome, da ne misliš da te hejtam, kao i njega
slažem se da je trebao dobiti poziv jer je skinuo kilažu i proigrao u Dinamu, ali ga sjeba povreda .. što se Cimirota tiče, ne pratim ga i nemamo nikakvo mišljenje, ali tvrdim da tu treba pozvati Bešića za tu poziciju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.