FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 13 apr 2014, 21:19

tuzlak1987 je napisao/la:
studeni je napisao/la: Nebi se iznenadio da Igman dobije u Orašju
Mislim da tu Igman dobija..

Orasje je trenutno uz Gosk najbolji kandidat za dati bodove koji ce se vratiti naredne godine..
Mislim i ja da dobija, ali opet će da se vidi

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 apr 2014, 21:36

Krajnje vrijeme je da se trener, igrači, predsjednik kluba i članovi upravnog odbora zapitaju u svojim glavama šta i kako dalje u ovih 8 kola koliko ima do kraja. Što se današnje utakmice tiče apsolutno zaslužena pobjeda Bratstva i svaka čast na igri i zalaganju, izdvojio bi igrača broj 10 i igrača broj 3 (visok u napadu) odigrali su fantastično, ali i ostali ne zaostaju mnogo za njima, Radnički bez ideje, još povrijedi se i Lugavić golman pa ga zamijeni u prvom poluvremenu trener(nadam se brzom oporavku), naredne utakmice su nam svaka kao finale pogotovo domaće ove (Budućnost, Rudar, Branitelj, Gradina) dok sa ovom igrom nešto ne vjerujem i na tim utakmicama u povoljne rezultate, što se gostovanja tiče idemo naredno kolo Gošku koji ima 5 poraza zaredom i moraju ići na pobjedu protiv nas (a još gostujemo Podgrmeču, Iskri i Orašju), mišljenja sam ako ne možemo preko 36 bodova ove sezone koliko treba za ostanak nek i ispadnemo onda :)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 13 apr 2014, 21:39

Gledam sad tabelu i vidim da ste posljednju pobjedu ostvarili 8 Marta protiv Troglava 7:0.Od tad pa do danas niste uzeli ni jednu pobjedu, eto više od mjesec dana..a kako je krenulo i naredno kolo vam je blize poraz nego pobjeda, jer idete u daleku Gabelu..nesto morate mjenjat pod hitno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 apr 2014, 21:41

qqlele je napisao/la:nesto morate mjenjat pod hitno.
mijenjat će,al ligu
Nad tobom sunce najljepše sja

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 apr 2014, 21:44

qqlele je napisao/la:Gledam sad tabelu i vidim da ste posljednju pobjedu ostvarili 8 Marta protiv Troglava 7:0.Od tad pa do danas niste uzeli ni jednu pobjedu, eto više od mjesec dana..a kako je krenulo i naredno kolo vam je blize poraz nego pobjeda, jer idete u daleku Gabelu..nesto morate mjenjat pod hitno.
Otpisani Troglav jedino dobili cccc, ne znam kako smo uzeli bod u Kaknju i Čapljini, idemo Gošku koji u ovom drugom dijelu ima samo pobjedu takođe protiv Troglava (službeni rezultat 3-0) kod kuće nemaju pobjede u drugom dijelu sezone, ali pobjeda protiv nas donijela bi im miran nastavak prvenstva i sigurno da će nas dobiti ovakve kakve jesmo, mislim da je bilo i kartona kod nas dosta danas pa će faliti i igrača, ake ne bude i Lugija na golu ne piše nam se dobro ;)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 13 apr 2014, 21:45

pinoglavi je napisao/la:
mijenjat će,al ligu
:lol: :lol:

nemoj to ipak su nam to komšije :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 apr 2014, 21:53

Danas prvi sastav Radničkog:

Lugavić - Banovići
Mujagić - Poljice
Jusufović - Devetak
Jogunčić - Tuzla
Šubić - Bokavići
Radović - Foča
Ikanović - Banovići
Aljukić - Prokosovići
Jaganjac - Tuzla
Mešić - Tuzla
Džanić - Kalesija

Mujagić, Jusufović, Šubić, Aljukić jedini sa naše Općine, a prošli su i mlađe kategorije u Radničkom i šta mi možemo očekivati drugo nego ovo, više od pola ekipe igrači sa strane boli njih za Radničkim, oni su tu kratko i odoše, a Radnički nek ispadne mrgreen:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 apr 2014, 22:02

samolukavac je napisao/la:Danas prvi sastav Radničkog:

Lugavić - Banovići
Mujagić - Poljice
Jusufović - Devetak
Jogunčić - Tuzla
Šubić - Bokavići
Radović - Foča
Ikanović - Banovići
Aljukić - Prokosovići
Jaganjac - Tuzla
Mešić - Tuzla
Džanić - Kalesija

Mujagić, Jusufović, Šubić, Aljukić jedini sa naše Općine, a prošli su i mlađe kategorije u Radničkom i šta mi možemo očekivati drugo nego ovo, više od pola ekipe igrači sa strane boli njih za Radničkim, oni su tu kratko i odoše, a Radnički nek ispadne mrgreen:
Hajde ba, većina tih nam je valjala kad je sve išlo kako treba. Za Radovića i Jaganjca smo govorili da su extra igrači kad su zimus došli. Ovdje su fule Ikanović i Mešić. Ovaj drugi igra rekreativno a prvi ne zna jel pošo il je došo. Prvi sam napadao Pemu zbog sporosti i što ne zna šta bi s loptom (prvi dio sezone), ali on se pokaza kao Messi za ovog Ikanovića. Jbt lik je **** žešća (ne izvlači ga ni teška povreda).
Nema od lokal patriotizma ništa. Naš je Juka pa danas ispade kao zadnji levat kod drugog gola, mislim da i on ne zna o čemu je mislio tada. Šuba je naš pa napravi kardinalnu grešku protiv Slobode. Mali Mujagić je danas ispadao samo tako, Halilagić ništa nije napravio od kad je ušao. Više ja volim 11 borbenih stranaca koji daju rezultat nego naše što ne mogu ili ne znaju ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 apr 2014, 22:13

Komsije danas se alazemo da smo zasluzeni dobili...Mesic po mom sudu je igrac kojeg se trebate odmah rijesiti ,ps ono je sramota od napadaca..... nadam se da cete uspjeti ostvariti opstanak jos nije sve tako crnoi, ali morate dignuti nivo...drago mi je sto smo mi dobili ,ali ne bih volio da Radnicki ispadne..siouxi NAAAAJSVJETLIJA tacka Radnickog...Vojvodicu ono nije trebalo, sada ce biti kaznjen u ovako teskom trenutku za Radnicki :? ..
u svakom slucaju puno srece u nastavku i nadam se da cete uspjeti ostati prvoligasi...

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 13 apr 2014, 22:17

samolukavac je napisao/la:Danas prvi sastav Radničkog:

Lugavić - Banovići
Mujagić - Poljice
Jusufović - Devetak
Jogunčić - Tuzla
Šubić - Bokavići
Radović - Foča
Ikanović - Banovići
Aljukić - Prokosovići
Jaganjac - Tuzla
Mešić - Tuzla
Džanić - Kalesija

Ne mislim da je to razlog slabih rezultata. Da ima kvaliteta na nasoj opstini igrali bi il u Radnickom il u nekom drugom klubu. Ja osim Elke Kuduzovica ne znam i da ima neko ko igra u PL ili u prvoj ligi. To dovoljno govori o kvaliteti rada u nasem omladinskom pogonu zadnjih 10 ak godina. Pa zadnji igraci koji su imali neku karijeru su Basic Tomic i ta generacija.A i bice tako i ubuduce dok se za trenere omladinskih selekcija postavljaju podobni. Sto se tice serije negativnih rezultata ne vidim neki problem izgubiti od kvalitetnijeg protivnika sto bratstvo realno i jest u ovom trenutku. Sloboda je imala srece i dala taj go a nisu nas nadigrali. Mislim da bi najgluplje bilo u ovom trenutku poceti tu neku politiku ponovnog dovodjenja pojacanja sa nase opstine jer tu jednostavno nema kvaliteta. Izgurat ovu sezonu otjerat ove sto ne zadovoljavaju ( mesic ikanovic mace itd) ima ih i za penzije (Suba) a pokusat pravit ekipu uz jaganjca lugija radovica dzanu i jos par igraca

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 13 apr 2014, 22:21

studeni je napisao/la:
sova12 je napisao/la:bogami moram reći- NAVIJAČI- su najbolje što vidim na stadionu, u svom lukavcu...svaka čast ..ali pogled na tabelu, nije lijep, ..padamo...ljudi moji kad ćemo pobijediti..(vojvodić se kleo u niz pobjeda, nekada....šta sad sa nizom loših rezultata) .oni ispod nas hvataju priključak(podgrmeč došao na samo bod)....ima još dosta da se igra , a draže mi je bilo gledat tabelu , dok smo bili u vrhu...
Nisam ni ja vjerovao da ovakva ekipa može sebi dozvolit takav pad da ih još jedan kiks kući šalje u zonu ispadanja. Znao sam da je raspored u prvih 8 kola proljeća heben do bola, ali sam vjerovao da mogu više od dosadašnjih 5 bodova uzeti. Ovako im preostaje da se malo presaberu, odigraju koliko mogu u Gabeli a onda da počnu spašavati sezonu protiv Banovića. Jbg hoćeš sve pošteno a dole ispod ide trgovina samo takva! Nebi se iznenadio da Igman dobije u Orašju i da se to još iskomplikuje.
Ali ako sa ovim sastavom ne mogu uzeti 40 bodova, onda nek ispadnu u šabaniju! Ko nam je kriv kad nam igrači zaborave igrati

ma nije bolan ,,neka,, ekipa...to je problem ..u vrijeme prijateljskih sam pisao (ikanović- povrijedjen i van svake forme,mešić-turista u lukavcu, huko-bio, nije igrao, otjerali ga , pa opet vratili.. mace , džanić- treba im godina da daju gol , pema imao viška kila, čejvanović ima 100 kila , šuba spor - al stavi glavu gdje drugi neće nogu , jasko počeo griješiti tj. ODBRANA OSLABILA CIJELA.)..KUĆI NAM DOLAZE JAKI , GOSTUJEMO KOD DAVLJENIKA KOJI ,,MORAJU,, POBIJEDITI...davno sam ovo pisao i eto ispalo je proročki...nije mi drago što neki kao nojevi zabiju glavu u zemlju i viču dobri smo...omrzla mi je 2 federalna liga i sela , s kojima smo igrali..a neko mora preuzeti krivicu za pogrešne odluke , i dovodjebja igrača ..(sjeti se i onih koje je vojvodić škartirao) i da zaključim , ja samo PEMI donekle mogu reći da je dobar u proljeće, plus , domaći je...VALJDA ĆEMO OPSTATI (iako sada idu zakulisane radnje , ko će kome valjati).

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 apr 2014, 22:25

(samolukavac) mozes li mi odgovoriti na poruku u PP ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 apr 2014, 22:28

24 kolo dolazi Budućnost
26 kolo dolazi Rudar
28 kolo dolazi Branitelj
30 kolo dolazi Gradina

Ako ne možemo do svih 12 bodova hajmo onda u Drugu ligu, jer sigurno sa 40 bodova ostali bi u ligi

23 kolo gostujemo Gošku
25 kolo gostujemo Podgrmeču
27 kolo gostujemo Orašju
29 kolo gostujemo Iskri

Od ovih gostovanja ako bude nekih mutnih radnji to možemo napraviti možda sad u Gabeli, a sigurno da možemo u Orašju koje će biti sigurno na tabeli prije utakmice s nama, Podgrmeč i Iskra ljudi će "poginuti" za sve domaće bodove, kad svi dole ispod nas rade šta hoće, moramo i mi, druge nam nema, ali kući prosuti bodove više ne smijemo ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 apr 2014, 22:47

samolukavac je napisao/la:24 kolo dolazi Budućnost
26 kolo dolazi Rudar
28 kolo dolazi Branitelj
30 kolo dolazi Gradina

Ako ne možemo do svih 12 bodova hajmo onda u Drugu ligu, jer sigurno sa 40 bodova ostali bi u ligi

23 kolo gostujemo Gošku
25 kolo gostujemo Podgrmeču
27 kolo gostujemo Orašju
29 kolo gostujemo Iskri

Od ovih gostovanja ako bude nekih mutnih radnji to možemo napraviti možda sad u Gabeli, a sigurno da možemo u Orašju koje će biti sigurno na tabeli prije utakmice s nama, Podgrmeč i Iskra ljudi će "poginuti" za sve domaće bodove, kad svi dole ispod nas rade šta hoće, moramo i mi, druge nam nema, ali kući prosuti bodove više ne smijemo ;)
Kad sam vidio vaša pojačanja na polusezoni sve mi je bilo jasno..
Domaće utakmice sigurno dobijate protiv Gradine i Branitelja..ove ekipe neće "zapinjat"..a ove ostale dvije protiv Budućnost i Kaknja ja mislim da nećete uzet 6 bodova..
U gostima uzimata 3-6 bodova..Ja mislim da će te moc u Orašju i Bugojnu do bodova..Iskra će u tom trenutku bit drugoligaš a Orašje u zlatnoj sredini..Kvalitetnija ste ekipa od Podrgmeča al tu će najmanje fudbala da bude..
Neka moja procjena da će te na kraju sezone imat oko nekih 40bodova što će bit dovoljno za 9,10,11 poziciju na tabeli.. :cool: :cool:
OFK Gradina Srebrenik

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 apr 2014, 23:00

Protiv Budućnosti biće svega i ja mislim, a Rudar ma popustit će nadam se, jer ne mogu ni gore ni dole, kao prošle sezone kad nam trebalo 1-0 i tamam, izbjeći samo 13 - to mjesto na tabeli jer se "zakuhalo" u Premier ligi, nije još Rudar ispao :)

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 14 apr 2014, 09:01

qqlele je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
mijenjat će,al ligu
:lol: :lol:

nemoj to ipak su nam to komšije :lol:
U inat tebi i takvima kao ti ipak ostajemo u ovoj ligi

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 apr 2014, 00:56

U Gabeli pored povrijeđenih Smajlovića i Lugavića, po treći žuti karton dobili su Džanić i Radović i na njih računati nećemo, Jogunčić ima dva žuta kartona dal će igrati ili ga čuvati za Budućnost vidjećemo, Bekrić je isto bio povrijeđen pa je Mujagić igrao sad, dal se on vraća protiv Goška u ekipu vidjećemo, sigurno nemamo 4 igrača iz prve postave...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 apr 2014, 01:16

Ne sikirajte se komšije, mi vam puštamo predzadnje kolo da se ne mučite previše, za razliku od obe utakmice u Srebreniku koja je bila jedna od presudnih za nas. Živjeli :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 apr 2014, 11:16

Doveli smo sami sebe u poziciju da svaku narednu utakmicu igramo pod pritiskom i da nam je svaka sljedeća važna u borbi za opstanak.

Što prije otjerati Mešića i Ikanovića :wave:
S njima u prvoj postavi imamo 2 igrača manje u odnosu na protivnika.

HOĆEMO DŽINDU I PREMIJER LIGU :mrgreen:
šala naravno

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 apr 2014, 17:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne sikirajte se komšije, mi vam puštamo predzadnje kolo da se ne mučite previše, za razliku od obe utakmice u Srebreniku koja je bila jedna od presudnih za nas. Živjeli :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnje kolo je utakmica u Lukavcu, kao što ste vi nas na jesen dobili u Srebreniku 1-0, tamam i mi vas sad u Lukavcu 1-0 i svi sretni i zadovoljni :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.