Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
Rooney88
-
Kontakt:
MrUnited je napisao/la:Manchester United are happy to shell out £50m plus Portuguese winger Nani for PSG forward Edinson Cavani, reports the Mirror.
Ja smeca od novina pobogu...
U ovo ne vjerujem ni jedne jedine sekunde, al` bas. Uprava sigurno ganja veznjaka/e dok je napadac zadnja, realno, pozicija koju treba popunjavati, pa cak i ako ode RvP napad se moze pojacati jacim veznim redom ili krilom, daleko od toga kako nam je Cavani potreban.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 14:36
MrUnited je napisao/la:Manchester United are happy to shell out £50m plus Portuguese winger Nani for PSG forward Edinson Cavani, reports the Mirror.
to bi znacilo odlazak RvP

Mirror

-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 18:56
Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

Glory Glory Man United !!!

-
Rooney88
-
Kontakt:
red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

Ove sezone je najvise i zasluzuju, kako god opet ce biti trofej iza nas, imamo vremena za popravni i dalje, glavu gore.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Cartman
-
Kontakt:
red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

Jozo nam je zadnja nada ipak. Vjerujem da taj majstor moze otic na Anfield i uzet pobjedu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Skyline
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

Jozo nam je zadnja nada ipak. Vjerujem da taj majstor moze otic na Anfield i uzet pobjedu.

I mozda Norwich koji ce sljedecu utakmici traziti zadnju sansu da ostane u ligi, mada sanse su nikakve

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 19:13
Cartman je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

I ja svu svoju nadu polazem u Jozu majke mi . Gore od ne osvajanja titule je da je Looserpol uzme , samo neki to ovde ne shvataju

-
Cartman
-
Kontakt:
red devil88 je napisao/la:Cartman je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje

I ja svu svoju nadu polazem u Jozu majke mi . Gore od ne osvajanja titule je da je Looserpol uzme , samo neki to ovde ne shvataju

Da, ne volim ove price da zasluzuju i tako dalje. Ne mogu ih nacrtane i zelim im sve najgore. Kad samo vidim onog smrada Suareza povraca mi se. Do kraja sezone sam Rus i pomalo Arap.
-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 19:28
Da vise hoce proci ova sezona , nemam volje ni da pisem na forumu jer da sam pisao dobio bi dozivotni ban.
Valjda je Moyes nauci iz ove sezone i krene kako treba sa pojacanjima ,ne budel prvo pojacanje veznjak nek se odma objesi .
Do kraja sezone sam uz Ruse ,sve je bolje nego da Scouseri uzmu .

-
mcmanaman
-
Kontakt:
Nalet vas bilo.
-
Cartman
-
Kontakt:
50(!) gresaka Moyesa:
http://www.unitedrant.co.uk/latest/moye ... -50-games/" onclick="window.open(this.href);return false;
6. Pandering to Wayne Rooney
It started in the summer: Moyes’ sycophantic and desperate need to place the Scouser on a pedestal rarely deserved. Not only had Rooney spent a summer desperate to engineer a transfer out of Old Trafford, but as Ferguson’s time drew to a close the striker suffered his worst campaign as a United player. In the intervening months Rooney has occasionally sparkled, but all too often simply been flattered by a manager desperate to please. It is, as the old phrase concludes, little more than a deception.

-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 19:44
Imaš li ti vlastito mišljenje ili po isto ideš od portala do portala?
-
Cartman
-
Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Imaš li ti vlastito mišljenje ili po isto ideš od portala do portala?
Naveo sam ovdje vlastito misljenje milijardu puta, uz neslaganje vecine. Iako se vremenom sve vise ljudi slozilo u vezi Moyesa, a vjerujem da ce se to desit i u vezi Rooneya.
Je li to nije dozvoljeno postavit link za interesantan i dobro napisan clanak? Ne znaci da se slazem sa svakom tackom (na primjer da je premalo koristio Giggsa).
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 19:48
Ti si ovo postavio da bi pojačao svoje mišljenje, jer eto piše tamo na nekom portalu, pa to kao znači da si u pravu.
Ni ja se recimo ne slažem sa tačkom 6.
-
beka23
-
Kontakt:
-
xGGMU
-
Kontakt:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
-
Skyline
-
Kontakt:
Kakav je to igrac bio, steta sto danas nema vise ovakvih igraca, Neviile, Roy Keane, Cantona...
GGMU!
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 13 apr 2014, 21:55
Kako li se Gary danas osjećao dok je radio prijenos, mogli su ga poštediti vala, i njemu a i scouserima bi bilo lakše

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Skyline
-
Kontakt:
GGMU!
-
Cartman
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako li se Gary danas osjećao dok je radio prijenos, mogli su ga poštediti vala, i njemu a i scouserima bi bilo lakše

Gary mi je drag ko brat, ali slusao sam ga nekoliko puta i nekad pretjeruje u pokusajima da ispadne objektivan. Na primjer nije htio priznat da je Sturridge simulirao na Old Traffordu. Tu igra ulogu i to sto je asistent u reprezentaciji Engleske, blago receno sukob interesa.
Ali je dobar kao strucnjak ovako generalno. Volio bi da bude asistent u Unitedu, umjesto ublehe Phila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.