FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mnogo puta sam kritikovao stanica,nije mi se svidjao kao igrac,ali ovo sto radi u zanjde vrijeme je odlicno.svaka cast.
Dosta raje je kritikovalo sadikovica,ali ono sto sam primjetio kod tog momka I sto mi se jako svidja,ta njegova ubacivanja iz drugog plana I sto vec u par utakmica ,na povratne I odbijene lopte reaguje izuzetno jakim I kvalitetnim udarcima.momak je par puta u par meceva imao izuzetne pokusaje I sad je usla jedna takva.inace u vecini slucajeva u nasoj ligi takvi pokusaji odu u 3 lijepe pm.
Borbenost je odlicna,samo da rijada jos krene ,jer mislim da je rijad neko ko bi mogao nasoj ekipi donjeti novu kvalitetu u smislu da hrabro krene I prodire prema golu kao sto radi ara,ali sto bi ovaj bio ubitacniji zbog razornog udarca.
Ima li ikakve sanse da ara ostane I sljedecu godinu,mislim da bi predominirao u nasoj ligi.
Dosta raje je kritikovalo sadikovica,ali ono sto sam primjetio kod tog momka I sto mi se jako svidja,ta njegova ubacivanja iz drugog plana I sto vec u par utakmica ,na povratne I odbijene lopte reaguje izuzetno jakim I kvalitetnim udarcima.momak je par puta u par meceva imao izuzetne pokusaje I sad je usla jedna takva.inace u vecini slucajeva u nasoj ligi takvi pokusaji odu u 3 lijepe pm.
Borbenost je odlicna,samo da rijada jos krene ,jer mislim da je rijad neko ko bi mogao nasoj ekipi donjeti novu kvalitetu u smislu da hrabro krene I prodire prema golu kao sto radi ara,ali sto bi ovaj bio ubitacniji zbog razornog udarca.
Ima li ikakve sanse da ara ostane I sljedecu godinu,mislim da bi predominirao u nasoj ligi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kakav uhljup moras biti i napisati da je Jamak kao i Svraka, i da treba njegovim stopama,ako je ko u zadnje vrijeme se preporodio to je Jamak,naravno Kerla uz njega i standardno dobri Stanic. Ko ti moze podvaliti loptu kao Jamak ? Jezik pregrizo 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- zivinaajkula
- Kontakt:
Tarapana1 je napisao/la:Kakav uhljup moras biti i napisati da je Jamak kao i Svraka, i da treba njegovim stopama,ako je ko u zadnje vrijeme se preporodio to je Jamak,naravno Kerla uz njega i standardno dobri Stanic. Ko ti moze podvaliti loptu kao Jamak ? Jezik pregrizo
Po meni svi igraju odlicno,Amar i Dino su meni se cini bas tempriali formu za ova zadnja tri,cetri kola,jucer na Otici smo trcali svih 90 min. i nije bilo padova u igri ko protiv Sirokog !
Jamak i Svraka a iza njih Zolotic ,Kvesa se vraca,nema zime !
Sampioni!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...
za sada imamo 997 golova u premijer ligi 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- diplomatija
- Kontakt:
Moze li neko postaviti večerašnju emisiju bht sport kad se završi, da vidim kako je to sve vidio Igor Kristić supak piratski
-
- Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi
Sljedeće kolo, Bučan,početak drugog poluvremena

I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Autogoljovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Selimović iz penala u '90 za pobjedu protiv Veleža od 0:1jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi

FKŽ !
Ako uzmemo logiku da nam u pohodu na titulu pomazu bivsi i buduci pitari, Hebibovic ce postici autogol i to bi mogao biti 1000. go Zelje. Taman nam je ostao jedan cener za njega, Torlaku smo isto dali cenera. Steta sto su naocale jeftine, mogli smo sta i u Evropi nastimat, al nema veze.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zabija Jamak u 67 minutijovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
ma ako osvojimo titulu imate SARAJEVSKE svi od mene 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ja bi bezalkoholnu ako moze, osvajamo 100%Moggiano je napisao/la:ma ako osvojimo titulu imate SARAJEVSKE svi od mene

zabit ce Kerla 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
diplomatija je napisao/la:Moze li neko postaviti večerašnju emisiju bht sport kad se završi, da vidim kako je to sve vidio Igor Kristić
Ako osvojimo titulu ja cu da organizujem FORUM PARTY za sve manijake i Zeljovce, da proslavimo ono momamci
Gost iznenadzenja Lazar Popovic

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Re: Odg: FK Željezničar
Zapamtit ću ovo!Tarapana1 je napisao/la:Ako osvojimo titulu ja cu da organizujem FORUM PARTY za sve manijake i Zeljovce, da proslavimo ono momamciGost iznenadzenja Lazar Popovic
![]()

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Odg: FK Željezničar
i jaAsharaK je napisao/la:Zapamtit ću ovo!Tarapana1 je napisao/la:Ako osvojimo titulu ja cu da organizujem FORUM PARTY za sve manijake i Zeljovce, da proslavimo ono momamciGost iznenadzenja Lazar Popovic
![]()
habib
- ficobahtic
- Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko pogodi ko ce dati 1000 zeljin gol u premijer ligi bih i u kojoj minuti, ima cesku pivu od mene...za sada imamo 997 golova u premijer ligi

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jucer sam se uvjerio da nam je klub u velikoj fin.krizi
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.